Bebelusi de nov-dec 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

VIO , la multi ani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Miki iti doresc 1000 de ani de iubire.

Poze cu mandrutele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

miki, casa de piatra!

vio, la multi ani!

azi e si ziua nasei mele... pentru cine o stie

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

azi e si ziua nasei mele... pentru cine o stie

sa-ti traiasca!!! e VIP?

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI VIOVIO, SI D-NEI ILEANA ACHIM!!!!!!!!! [S] [S] [S] [S] [S]

pozele noastre

Mergi la inceput

ROSERB, eu am pofta de mancare!!!!!

Mey, cum faceti voi ostropelul de pui la cuptor??? mama o fierbe putin la inceput, apoi o prajeste putin, si apoi o baga la cuptor.....asa am facut eu, dar mie nu imi iese ca al ei, adica iese carnea tare, si ma oftica rau!!! cum sa fac sa nu mai iasa tare???????? apreciez fiecare raspuns in parte

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

VIO... la multi ani si numai bucurii...

MIHNEA... sa fii sanatos, sa cresti mare si frumos!...

ILEANA ACHIM ... sanatate multa,numai bucurii si multe realizari...

Mi-am scos maseaua... ONITZA... ma duc acolo unde ma simt in sigurzantza... adica unde e verisoara mea asistenta... Chiar daca mi-am mai scos acolo o masea de minte si nu m-a durut (ca si astazi de altfel- nici o durere si f rapid a scos-o) totusi mi s-a facut rau de 2 ori... Cand imi umbla in gura simt ca nu mai am aer... ca nu mai pot respira cum trebuie...

MIKI... la ce ora la biserica?????????

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

FELIS, FELICITARI, MA BUCUR CA AI SCAPAT CU BINE!!!!!!
NOI ACUM IESIM LA PLIMBARE!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

URAAAAA, am lapte praf din biberon. Unde pui, ca mancam cu placere. Nu stiu anume de ce a refuzat el primele 3 dati. Cert e ca dupa pauza de 1,5 zile pe care am facut-o, ieri, la ora 6, cand i-am dat 60 ml de laptic praf, la inceput, pret de un minut jumate, a molfait tetina la fel ca pe jucarii, dar nu mi-a mai impins-o afara. Apoi s-a pus pe tras din ea ca atunci cand sugea de la tzitzi. Si drept recompensa i-am mai facut 60ml.
Azi dimineata i-am dat san, apoi i-am facut 60ml laptic si i-am dat. L-am chemat pe sot sa il tina pe alex sau sa se duca sa-i mai prepare el 60ml. A preferat sa-l tina el pe alex. Dar credeti c-a vrut? Cand a vazut ca vrea sa-l ia de acolo a perceput ca-l ia de la laptic si a inceput sa vocifereze. E prima data cand face asta, niciodata nu a mai vociferat ca-l ia cineva. Drept urmare tati ne-a mai facut 60ml laptic pe care i-a baut cu palcere. Diseara o sa incer ca-i dau in canuta cu cioc. Daca bea si din aia cum trebuie, ramanem numai pe canutza.
Noi o sa mai alaptam de compleziiiir, asaaa... ca sa nu-i retez tzitzi dintr-o data. Dar mie in 24h de-abia daca mi s-au intarit sanii un picut. Gata, mai incheiem un capitol. L-as mai fi alaptat daca ar mai fi fost, dar ma simt ca si cand mi-am facut datoria fatza de "patrie". Sunt tare multumita ca am reusit sa-i dau pana acum lui alex.
Ionela, deci uite-asa a functionat la noi: l-am fortat de 3 ori la rand (dimineata, seara si apoi iar dimineata), dar fortat, nu gluma, apoi am renuntat si am facut o pauza pana a doua zi seara la 6 cand i-am dat si a acceptat fara probleme. Eu am vazut ca asta e tendinta lui in general. Am invatat sa-l cunosc in privinta comportamentului lui vis-a-vis de mancare. Trebuie sa-i dau la inceput oarecum fortat un pic, apoi incepe sa-i placa si nu mai are probleme.

Bits, eu numai asa ii dau branzica lui alex, cu 2 linguri de iaurt, e super si geme de placere cand mananca. Uneori mi-a facut scandal ca a vazut ca s-a terminat si ca trec la altceva. Azi spre ex., am ramas fara iaurt, si am facut branza lu icu lamaie si i-am amestecat-o cu fructele, sa vomite nu altceva. A trebuit sa o amestec cu o cant. mai mare de fructe ca sa nu o mai perceapa asa usor. Nu mi-am dat seama pe moment dar puteam sa i-o fac cu smantana cade-aia aveam.

A dormit puiutul meu 3 ore si 10 minute. Acum s-a trezit. Practic a mancat, ne-am mai jucat un pic, l-am pus la culcare, s-a sculat si acum il pun iarasi la masa... Si azi-noapte nu s-a auzit musca. A dormit fara nici cea mai mica trezire de la 9 seara la 7 dim. Doamne, nu-mi vine sa cred ca puiul meu a ajuns sa doarma toata noaptea continuu. Iau trebuit 8 luni sa ajunga la performanta asta.

Miki, casa de piatra si petrecere frumoasa.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

TRY-mamica ce faci, sunteti bine?Nu ai scris demult, ati plecat undeva cu Alex, sau umbli dupa mobila, dc nu te sun azi, o sa incerc luni-marti ca maien pelcam si noi pt. 2 zileSper ca sunteti bine si aveti grija de voi-un long weekend minunat!

Denisa
14+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput