Bebelusi de nov-dec 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI BEBELUSHILOR SARBATORIT AZI!!!! MIHNEA , EDWARD , TEODORA !!! SA FITI DESTEPTI, FRUMOSI, SI CU ...BANI!!!!
Ieri a fost o zi frumoasa pentru mine, si asta pentru ca am reusit printr-o minune sa ma odihnesc o jumatate de ora...a contat foarte mult, nu m-am asteptat!!!! am fost calma, rabdatoare cu Paul, care se pare ca iar NU MAI VREA PAPA!!! ...o fi de la caldura asta??? nu plange, dar tine mancarea in gurita si se uita tine, apoi o da afara...ce-o fi si asta??? papa acum cel mult 200, cu chiu cu vai!!!!!
PAXELA, concediu cat mai frumos, cat mai linistit, plin de aventuri placute si de amintiri de neuitat!!!! Pupam pe kkciosu' de Silviutza!!!!
MIKIMI, CASA DE PIATRAAAAAAAAAAAA!!!!!
FELIS, nu te mint, mie nu mi-e asa groaza de dentist, dar, as vrea sa iti spun de un doctor stomatolog, cu un suflet mare, cu o mana foarte usoara, care atunci cand iti vorbeste, parca te unge la inima....e cel care a descoperit ca am chist la dinte, e cel care mi-a lucrat de nu stiu cate ori pana acum....daca vrei, iti dau numele lui, al clinicii si nr de tel...mie cand mi-a scos nervul de la canin, IMI DAU CUVANTUL DE ONOARE CA NU M-A DURUT DELOC!!! AM iesit de acolo razand de fericire!!!! Stiu, a inteles ca pe tine te ingrijoreaza starea ta, si poate ca nu are a face cu medicul, dar poate ca o vb buna sau niste ochi blajini, te-ar linisti..gandeste-te si daca vrei, anunta-ma, ca imediat iti dau info...aaa..si inca ceva, urgentle le priemste imediat, nu tb sa te programezi..mie asa mi s-a intamplat....bafta multa!!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Multumim mult pentru urari, nici nu-mi vine sa cred ca deja Mihnea are 9 luni, parca a trecut timpul ca o vijelie!

Miki, casa de piatra si o nunta minunata iti dorim si noi, n-am nici o indoiala ca vei fi o mireasa frumoasa foc!Abia astept sa vad poze, de la nunta noastra a trecut atata vreme...

Onitza, probabil din cauza caldurii nu are Paulica pofta de mancare, nu insista prea tare , nu vezi ca si noua ne-a cam pierit apetitul pe vremea asta...

Aime, la multe kg inainte, Vladut e un voinicel!

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Viovio, azi e ziua ta, nu? La Multi Ani!! Sa fii voioasa si sanatoasa!! Sa te gandesti si la noi cand sarbatoresti!!

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Vio, , sa fii sanatoasa si fericita!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Roseb multa sanatate frumosului MIHNEA!sa creasca mare si destept!

LA MULTI ANI EDUARD!

fetele ne apropiem din ce in ce mai mult de varsta de 1 anisor.le faceti petreceri copiilor?

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Nici noi nu l-am uitat pe Mihnea, da suntem aici prinsi cu incercarile de-a da o forma "mancabila" pieptului de pui..

Mihnutu, sa cresti mare, mare, sa fii un baietel bun si sa-i iubesti mult pe surioara ta cea draga si pe parinti.

Miki, sa ai o nunta ca-n povesti si sa v-aduceti de ea aminte si peste-o suta de ani.

Va pupam pe toti,

Delia si Iustin(25.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/my_photos

Mergi la inceput

fetele l-am facut pe Ken sa pape si branzica.eram disperata ca nu manca branza deloc,iar el cu rahitismul are nevoie de lactate.i-am pus branzica in iaurt(asta-i place fff mult).si-a dat seama ca mai este ceva dar a papat.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

VIO LA MULTI ANI!

MIKI sa ai parte de vreme frumoasa si CASA DE PIATRAsi sa va iubiti atat in viata de zi cu zi cat si in cea de apoi

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

pentru Mihnea, baiat frumos!

Miki, sa ai parte de dragoste si intelegere 1000 de ani! pentru cea mai frumoasa miresuca!

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Mihnea,sa traiesti ,sa infloresti !

Miki ,sa aveti petrecere frumoasa ,desi nunta mea a fost acum 9 ani ,si acum imi aduc aminte ce bine ne-am distrat .

Bits ,eu ii dau lui Andrei brinzica ,cu piersica si asa o maninca cu chiu cu vai .De 2 zile maninca destul de prost si parca nici nu vrea sa se mai culce ,ar vrea sa se mai joace .A invatat singur sa scoata limba ,e asa caraghios !

Mergi la inceput