Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (92)
Raspunsuri - Pagina 6
ANDREEABANICA spune:
multumim,multumim,.
Mitzule,poa sa joace ping-pong,sa se catere pe munte,sa viziteze castelul Bran,sa viziteze cetatea Rasnov,sa mearga in Cheile-rasnoavei-sa faca buje-jumping,catarari sau sa-si dea drumu pe parghie de pe un varf de munte pe altul,la maxim o ora de mers cu masina e pestera Dambovicioara(parca,nu mai stiu exact cum o cheama dar e misto) si mai sunt...deci nu cred sa se plictiseasca.
Roxana,a naibii vecina,ntz,ntz,ntz....
Roberta,bine ati revenit!
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
camelia72 spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!Sa fiti sanatosi,norocosi si cuminti caci de restul au parintii grija...
Noi am ramas in urma cu noutatile,Mihaita al meu nu ma lasa sub nici o forma la calculator,este tare egoist, vrea sa stau si sa ma joc numai cu el,mai prind momentul cand doarme,numai cand nu am treburi casnice iar astea parca nu se mai termina .
Andreea,esti o reala sursa de informatii,este superba acea zona,am fost si noi luna trecuta dar numai o zi,ne-au cazat rudele in Campulung.Este dulcica foc printesa ta,sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea .
La mine nu stiu ce se intampla de nu pot sa-mi pun poze in album,stiti cumva daca mai sunt probleme tehnice cu albumele?
Va pup.
kro spune:
AndreeaB - felicitari pentru poza din revista.
Simo - weekend placut la munte.
Sa va spun ce a facut fii-mea aseara: de obicei, laptele de seara i-l dam ori eu ori tati, depinde cum ne organizam. Ieri i-am pregatit laptele, am luat-o de la tati si ne-am asezat comfortabil in fotoliu. A luat fata doua inghitituri , apoi a coborat de la mine din brate, s-a dus la tati ( care era la 1 metru distanta), s-a asezat la el in brate si a inceput sa intinda mainile spre biberon. I l-am dat si a baut linistita laptele la tati in brate. …Nu va mai zic ca tati era .
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
amironeanu spune:
LA MULTI ANI!
PATRICK FILIP
MATEI ALEXANDRU
Carmen, mai da un semn de viata! Ne gandim la tine!
Azi sunt singura la servici, deci am groaza de treaba, dar se vede luminita de la capatul tunelului, s-ar putea ca de pe 6 sa plecam si noi in concediu. Inca nu stim unde,urmeaza sa mai vedem.
Iar se anunta canicula, asa ca va dorim o zi cat mai racoroasa.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
mitzura spune:
Ehehehe, caro, ce fain! Tare piticuta! Deci il prefera pe tati deja ...Cred si eu ca tati era in al noualea cer...
ANDREEABANICA spune:
Carolina,ce frumos...si fiimea e topita dupa tasu,cand vine el acasa eu nici nu mai exist
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
poze Alexia
ina32 spune:
La multi ani Patrick si Matei!!!Sa fiti sanatosi si sa primiti multe multe cadouri.
In sfarsit e cald si la Brasov!!!Imi cam pierdusem speranta ca mai scot lucrurile subtiri din dulapuri.
Noi ne pregatim de mare, luni dimineata plecam!!! In weekend tre' sa iau casa la impachetat.
Olivia -bafta multa astazi!!
Mitzura- daca am inteles bine, tu parca ziceai ca o sa cauti cereale pentru copii (din alea pt copii mai mari). Ai gasit ceva, ca ma intereseaza si pe mine.
Mai revin.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
Raducu la 1 an
kro spune:
Primii pasi ai Alessiei: http://community.webshots.com/photo/347966734/407488464qDPNVn
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
ANDREEABANICA spune:
super,Caro,felicitari pentru moata mergacioasa.
poze Alexia
BLUE ANGEL spune:
Carol , felicitari pentru primii pasi ...ai doua fetitze superbe ...imi place mult pozele cu Alessia cu baticutz pe cap !!!!
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu