Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Carol , felicitari pentru primii pasi ...ai doua fetitze superbe ...imi plac mult pozele cu Alessia cu baticutz pe cap !!!!

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

am corectat greseala ...
pupici

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

multzumim mult dragutzelor de felicitari.....anu trecut pe vremea asta dormeam!
Tizo hahahahaaha taaare faza cu vecina....da' macar s-o fi simtit???
Simona fugi mama la cozonaci! distractie placuta!
Carolina, felicitari pentru primii pasi ai Alessiei!
eu acu am terminat juma' de pregatiri si m-am asezat sa imi trag sufletul. iepurasu' sarbatorit doarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim - tinem pumnii, scrie-ne cum poti plsss !
Rox - spor la lucru si vrem poze :)
Roxa1974 - hihihi sper ca Serban a plans pe masaura :)
Kro - felicitaaari !!!
Ina - te invidiez ! Ai o lista cu ce duceti pentru cupil ? Vreau si io :)
AndreeaBanica - am vazut pozaaa, este de pus in album !
Adema - mai zi-ne de Codrut cand apuci !!!
Amironeanu - spor la schimbat program, io incep maine !
BlueAngel, Ssarah, Cam72, Mitzura si cine a mai trecut azi pe aici, va tzukam

Mey, mamici care nu mai dati pe aici, dar macar cititi, mai dati si voi un semn, o iconita, ceva !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna!

Ieri avusei zi libera si ma plimbai o juma de zi prin oras pentru sufletelu' meu... Asa ca am lipsit, dar v-am citit...

LA MULTI ANI Suedezu'! Roxana, sa fiti sanatosi!
La Multi Ani Matei!

Daria, de ce iti faci griji de Giulia? Vicu la 1 an nu avea 9 kile... Io is mama mai nebuna... am vrut sa il leg de scaun, sa ii prind falcutele deschise si sa il indop ca pe gaste... da' mi-am zis ca stie el cat ii trebuie si asa ca il las in pace. Oricum, pe caldurile astea nici mie nu-mi e foame... De program pot sa iti spun ca pana saptamana trecuta pranzul lui Vic era pe la 3.30-4 dupa-masa. De o saptamana l-am mutat la 12. A facut nazuri in primele 2 zile, dar acum e ok.

Apropo de lapte: de o saptam,ana Vic nu mai primeste lapte praf ci lapte din comert. Nu l-a respins, nu are reactii alergice, asa ca... De baut, bea un bibe de 250 plin la 3, dupa ce se trezeste. In rest, dimineata si seara se serveste inca de la vaca mama.

Andreea lui Pupi: vazut tort.... e tot ce pot spune...

Caro: felicitari umblaretei...

Un w/e placut...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Dana-ce lapte ii dai lui Vic? Si noi am trecut la lapte din comert (La Dorna din ala mai slab ni s-a recomnadat pana pe la 1.5 ani) dar nu stiu daca sa-l mai fierb sau nu. Ca e pasteurizat el de felu lui...
Daria-din pacate inca n-am facut nici o lista, azi-maine tre' s-o "crosetez". Oricum sigur voi lua patutul, ca e pliabil, olita, medicamente, foen, jucarii, vesela, biberoane. Ma mai gandesc daca sa car sterilizatorul sau nu.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
Raducu la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Hop si eu intr-o pauza de munca...
Azi i-am pregatit pentru prima oara lui Stefan peste - pastrav - si soacra-mea mi-a spus ca l-a mincat cu mare placere - acum o sa mai astept citeva zile, desi nu cred ca va face vreo reactie alergica - si o sa-i mai dau!

Lia, nu esti singura care abia asteapta ca puiul sa faca primii pasi, sa vorbeasca, etc - eu chiar am motive sa am emotii si totusi am mare incredere si speranta ca Stefan va evolua si el ca toti ceilalti copii - adica va merge in picioare singurel si va vorbi, va invata, etc! Fara speranta si incredere in Dumnezeu nu as putea face nimic!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Patrick Filip !!!
Matei Alexandru !!!

puiuti scumpi si dragi, sa cresteti mari si voinici, sa fiti sanatosi, sa aveti numai impliniri in viata!

mamici si tatici de voinici, sa va traiasca puiutii scumpi !

Carmen, da-ne un semn de viata daca ne citesti, sa ne spui cum te simti si ce face fratiorul/surioara lui Matei!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Andreea, chiar remarcasem poza respectiva in Copilul Meu - mi s-a parut tare haioasa! Ai o papusa de fata!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput