Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (92)
Raspunsuri - Pagina 8
roller025 spune:
Irina, bona i-a luat La Dorna de 3% grasime. Eu i-am luat Brenac la 2.8% (cred) la punga. I-am mai dat odata Oke (ca se uita la mine ca un catel batut...) si i-a placut. Cele la punga eu le fierb, chiar daca sunt pasteurizate. Dorna bona doar i-l incalzeste...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
rain spune:
Caro, felicitari pentru primii pasi ai printesei voastre
!
Olivia, tinem pumnii si ne gandim la tine, Doamne-ajuta!
Andreea, iti tinem si tie pumnii pentru job, abia astept sa ne povestesti despre copii de la scoala!
Liliana, ce mult m-as bucura sa fie un samburel mic in burtica, stiu ca-ti doresti asta, pupacim dulce si ne gandim la tine!
Irina, vacanta placuta si "relaxare" placuta cu Radu, o sa va zapaceasca sau cine stie ...poate e cuminte, nu ca moata mea, ca numai la mare n-am simtit ca am fost!
Danule, ce spui tu acolo cu plimbat prin oras juma de zi ...e un vis greu de realizat, bravos, cand mai ai ocazii ...profita
!
Andreea, am vazut pozele cu "papusica" dulce...le stiam, astea or sa apara in revista?
Simo, weekend placut la munte ...si daca ajungi la placinte si cozonaci, te rooooog ...adune-ne si noua cateva firimituri
!
cred ca mai vroiam sa raspund cuiva ...da de la caldura asta nu mai functioneaza memoria cum trebuie
!
eu am tuns-o iar pe moata, ii creste parul intr-un ritm fantastic, ca doar ce am tuns-o in iunie si acum iar avea parul mare, se iritase dupa urechi si la ceafa, de data asta s-a lasat cu urlete, dar am calmat-o imediat ...i-am facut baie acolo, in chiuveta
!
astazi am fost si noi la vaccin, 3 la numar
, unul in picior, unul in mana si picaturile orale, a plans si la vaccin, nu a vrut sa ii spuna doctoritei "pa", asa de suparata era, si raportul la un an este: 8,7 kg - da io zic ca are 9 (avea 8,6 kg in aprilie
), ca numai cantarit n-a fost ala, n-a vrut deloc sa stea pe cantar, 72 de cm - si aici am dubii, ca nu statea bine intinsa pe chestia aia ...in fine, nu conteaza cat are, important e sa fie sanatoasa!
duminica facem si noi party ... am stat bine si m-am gandit, eu nu vreau sa maltratez copilu', nu as vrea nici sa-i tai mot si nici sa-i rup vreo turta ...cred ca voi cumpara un cozonac de la cofetaria unde facem tortul (ca tot am pofta de cozonac
) si il vom folosi pe post de turta
, in rest cred ca va fi foarte incantata ca vom petrece in aer liber, abia astept!
va pupacim dulce 

Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
alicegh spune:
Am plecat azi ca nesimtita de la serviciu si m-am dus la cumparaturi... si am cumparat una - alta- pentru sufletelul meu...
Abia astept sa se termine saptamana asta!
Roxana si Radu (21.07.2004)
leeloo2004 spune:
Caro - felicitari pentru primii pasi independenti!![]()
Fetelor si eu o intind in curind spre casa - un weekend placut va doresc!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga
vrabiuta spune:
buna seara
nu am timp sa mai scriu, am intrat doar sa va arat o poza care imi place tare:
http://community.webshots.com/photo/407496409/407528234sUWrUS
o seara frumoasa tuturor
foto
roxana1974 spune:
Pai Roxanne, ce ti-ai cumparat ca m-ai facut curioasa :))
Roxy, Daria
eu sper ca a auzit vecinica mea ca l-am lasat sa racneasca un pic pe asta miku' si dupa ce s-au calmat apele la ei ;)
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
camelia72 spune:
Rain,sa-ti traiasca minunea,sa fie sanatoasa si norocoasa iar duminica sa va chefuiti pe cinste
.
Noi am amanat petrecerea pt duminica urmaroare cand vom taia si motul,acum am facut doar o intalnire de familie,un pui de chefulet.![]()
Noi la 1 an avem asa: 10,200kg,79 cm.,4 dintisori si 5 mese pe zi:la 7 bem 250ml lapte cu cereale(laptele simplu nu i-a placut niciodata),la 11 o cana mare de iaurt cu 3 biscuiti rasi,la 15 piure de orice(cartofi,morcovi,mazare,fasolr verde,dovlecei)cu galbenus sau cu carnica sau peste sau ficat,la 16 piure de fructe amestecate la blender(banana+piersica+caisa+kiwi) iar la culcare la ora 22 lapte cu cereale 252ml.
Cu mersul stam mai prost,merge doar tinut,singur nu indrazneste sa paseasca,e cam fricos
.
Acum va las,va pup pe toateee!

philip spune:
In primul rand La multi ani suedezului si sa o incanti pe mami mereu, la fel cumo faci acum.
La multi ani Matei, sa cresti sanatos si voinic.
Felicitari pt plimbareata lui Carolici
Am vazut papusa ta, , noi cred ca ne-am 
Noi am trecut la canita (in ce in ce mai mult). aseara a papat doar un pic, apoi a trebuit sa-i dau restul din biberon. azi dimineata tot din canita, numai ca nu papa tot...zice ca-i de joaca. dr a spus ca putem trece la lapte de vaca incet-incet. cate putin in cana de 3-4 ori pe zi, restul formula. da' eu mai am 9 cutii de formula, asa n-o mai termin niciodata...
si-a muscat limbuta dimineata si ce-am mai plans...pana am realizat eu ca am vazut sange pe degetelul pe care si l-a infundat rapid in gurita.
vazut si canadianca mica, ce cuminte statea ea la luatul motului
olivia, spr ca esti ok. Doamne, am si eu emotii
sunt pe-aici
philip
&andreea
philip spune:
wow, e super rochita. de unde ati luat-o ????m-ai lasat masca. nu mai zic si de fetita...
philip
&andreea