Mamici din Arad...??? (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau, nu am fost plecati cu Tudor ca era prea obositor pentru el.Si pentru noi a fost obositor,abia acum pot sa spun ca ne-am revenit. Am plecat vineri la 5 dimineata, unde era sa il scol asa de devreme, plus ca iesirea a fost de scurta durata asa ca am rezistat fara el(cu greu), ca mie sambata seara imi veneasa strag toti copiii de pe strada in brate.
Clau, una blonda e fosta lu Sarcadi?
Flavia nu am mai fost la control. In 8 septembrie am programare. Cu ochiul stang parca nu mai vad asa bine noaptea, mai ales cand sunt obosita.
Flavia, felicitari pentru "nunta de hartie", sa dea domnu s-o ajungeti si pe cea de aur.
Ioana, bine ai revenit! asteptam sa ne povestesti ce ati mai facut!

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Clau pai hai sa ne intalnim!Noi iesim la plimbare de la 9 la 10 dimineata si dupa-masa de pe la 1 la 2:30 si seara de la 6 pana pe la 8....deci cand ne putem intersecta?(tot cu caruciorul ala nashpa sunt)

Gabi ce mai face Tudor?Unde ati fost fara el(ca am ramas in urma cu noutatile)?

Flavia felicitari pentru aniversarea primului an de casnicie!La cat mai multi si mai fericiti!

Magda ce mai faci?Bianca ce mai face?

Alinush tot la mare e?

Al meu bazuc doarme acum, asa ca merg sa mananc un pic.....dupa-masa cred ca mergem la Craiva....

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana, cel mai ok ar fi sa ne vedem dupa masa, ca si noi tot pe la 6 iesim de obicei...deci o lasam pe saptaman viitoare??

Gabi, ma gandeam eu ca ati fost fara Tudor! Oboseala oboseala da v-ati distrat, nu??
Mai fosta lu Sarcadi e un blond saten...venea des pe la Clau

Flavia, as vrea eu s ao tin tot in chefuri...mai bine zis tot in vizite

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

quote:
Gabi ce mai face Tudor?Unde ati fost fara el(ca am ramas in urma cu noutatile)?

Ioana, am fost la Viena, dupa care la Balaton in Ungaria, eu cu cipri si inca o pereche.
Clau, bineinteles ca ne-am distrat,ne-a prins super bine iesirea asta. In statiunea in care am fost a fost festivalul vinului,va dati seama ca a fost distractie si voie buna. Am facut si un fel de bungee jumping, ma intorceam tot de doua ori peste cap...si acum mai am putina febra musculara la abdomen, dar a fost supeeer.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Cred ca ati avut un week-end tare placut, ca nu ati mai dat pe aici deloc!
Noi suntem la capitolul dezvatat de pampers, dar cum copilul mai sta si la bunici cate un pic, obiceiurile bune se uita repede !

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Ola fetelor!

Noi am fost in week-end la Craiva si abia azi ne-am "repatriat"!Sambata am tras o fuga si la Felix de am facut o baie...a fost tare bine!

La multi ani celor care se sarbatoresc azi(Mariile)!

Pupici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Am aparut si noi,mi-a fost tare dor de voi.
Vad ca nu ati scris foarte mult cat am lipsit eu,ma asteptam sa fi inceput alt capitol.
Noi suntem bine,in concediu a fost super.La mare am avut vreme foarte frumoasa,nu a plouat nici macar o zi,o caldura sufocanta si noaptea.
Am ajuns aseara tarziu si am dus-o si pe fetita unor prieteni din Oradea la noi.Are Dragos cu cine se juca,ea e mai mare,are 10 ani.
Va voi pune si poze de la mare,poate diseara daca am timp.
Dragos a fost foarte incantat,s-a distrat mai bine ca anul trecut,acum e mai mare.A stat tot timpul in apa.Am fost la Eforie Sud 3 zile si apoi am fost la Navodari 6 zile cu niste prieteni din Oradea,a fost super peste tot.
Vad ca v-ati distrat si voi care pe unde ati fost plecati.Am vazut si pozele voastre Clau,se pare ca v-ati distrat bine cu cuscrii.Unde sunt pozele tale,albumele de pe internet ca nu le mai gasesc?

Linda,felicitari surorii tale si sa-ti traiasca nepotica.
Nu stiu ce ati mai scris,mai citesc si revin cu completari.
Va pup!

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am pus pozele din concediu,sper sa nu va plictisiti prea tare,sunt 50 de poze.

http://community.webshots.com/album/423293618BmHCGN

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Salutare fetelor!

Alina ma bucur ca ai revenit!Si ce fain ca v-ati simtit bine in conc-ediu!
Am vazut cateva poze, dar n-am avut timp sa le vad pe toate....le vizionez cand doarme bazucul.

Bey ce vreme nashpa!Sper sa se mai opreasca ploaia sa iesim si noi un pic pe afara!

Ieri m-am intalnit cu Claudia_Maria in piata Fortuna.Ce mare e Ana-Maria....ma tot minunez ce rapid cresc bebicii astia....noi deja ne gandim cum si unde facem cheful de 1 anisor pentru Alesio....

Pupici!

Mergi la inceput

Alina, bine ai revenit din vacanta! si noua ne-a fost dor de tine!
ti-am vazut toate pozele. Sunt super. Mi s-a facut dor de mare

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput