Mamici din Arad...??? (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Linda felicitari lui Diti. Sa creasca mare si voinica micutza Amelie. Ce nume frumos!!!!!!

Clau, e prima data cand mi-am pus. Au fost foarte faine dar nu m-au tinut decat pana azi, asa ca mare lucru nu au avut ce sa strice de sambata pana azi. Eu oricum stau prost la capitolul unghii, adica mi se rup repede si mi se exfoliaza intr-o veselie.
Pe vitrina nu scrie ca au reducere si nici inauntru, mi-a spus vanzatoarea si asa am stiut si eu. Cica nu o lasa sefii sa scrie nicaieri ca au reducere. Oricum mi-e 50% mi se pare chiar super ok avand in vedere ca sunt de piele si calapodul ok.

La nunta a fost asa si asa, cam pe la 03:20 am plecat de acolo si deja erau plecati cam trei sferturi din invitati. Ce m-a enervat a fost ca puneau muzica lenta cand se servea masa si uitau de ea asa. Te apuca somnul de mama focului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

LINDA, felicitari pentru nepotica!!!
Claudia, refacere usoara si sa-ti traiasca gombotelu!
Amelie?? Ca pe nora mea Frumos nume!

Flavia, cum de ti-au cazut unghiile?? nu la manichiura le-ai pus??

Ce o fi cu Gabi?? si cu Ioana??

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

POZE de la Brasov!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Pe aici si eu..dar nu am timp sa scriu.
Sunt de rupta de oboseala ca am avut un week-end plin. Am fost la viena vineri, dupa care la Balaton pana duminica. Aseara am fost pe strand la ziua unui prieten...asa ca de cateva zile nu dorm mai mult de 5 ore pe noapte. Acum ma lupt cu ultimul bilant, randamnetul meu e tare scazut dar nu am incotro.
Am scris si ieri, dar s-a blocat calculatorul si am pierdut mesajul.
Linda, felicitari pentru nepotica. Sa va traiasca! Refacere rapida claudiei.
Flavia, faini papucii, sa ii porti sanatoasa.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Fetele pe unde umblati???
Ati vazut ca avem hakeri pe forum?? Ne-au pus si tituaturi
Ati fost la selgros? Noi am fost aseara.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

De vreo doua zile vorbesc singura pe aici!!
Ce se intampla fetelor???
Ati plecat toate in concediu??? sau v-ati plictisit de forum?!

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

In sfarsit am net din nou!Dupa o luna de sunat la RDS!

Deci Gabi si eu bantui pe aici!...dar maine ca acum mi-e somn!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Clau, sunt super pozele de la brasov. abia acum am reusit sa le vad si eu. Mi-a placut aia cand amelie i-a supt degetul lui Raul si uramatoarea in care s-a bosumflat ca i-a scos degetelul din guritza Si mi-amai plcut sera aia de pozele cu voi gagicile...cum s-a incins treaba

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Ceau fetelor!
Eu n-am avut calculator cateva zile ca dupa furtuna a ramas cu mult mai multe bube decat credea Clau...bine nu toate din timpu furtunii
Azi am avut musafiri...au fost niste prieteni de-ai nostri din Italiacu bebelusu...nu ne-am vazut de aproape 2 ani si azi precum am presupus s-a lasat cu o mare barfa
Gabi tu o sti pe ea, sau presupun...e fost prietena a lu Sarcadi de la finante!
Frumos week-end ati avut! Ati fost cu Tudor??
Gabi, noua ne place tare mult poza aia de la fantana...si da s-a incins atmosfera la Brasov rau de tot

Ioana, bine ai revenit! Ce face Alesio?? Trebuie sa ne vedem!

Ati vazut ce modificari s-au facut pe forum?? mie parca nu-mi prea place, nu-s obisnuita

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna dimineata!

Ce mai faceti voi?

Gabi nu am mai apucat sa intru, imi pare rau ca ai fost singura pe aici. Ai mai fost la control? Ce ti-au spus?

Magda pe unde umblii si tu ca nu ai mai intrat de mult?????

Ioana bine ai revenit. In sfarsit! V-au rezolvat problema cu totul? Ce mai face Alesio?

Clau tot in chefuri o tii in ultima vreme.....

Fetelor noi duminica avem 1 AN de casatorie ....... abia astept. Am facut un album cu poze doar cu noi de cand ne cunoastem si pana in prezent, ca asa se zice ca primul an e anul de hartie si am zis ca se potriveste. Ce ziceti?

Acum de dimineata am tras o cazatura in curte la Directia Agricola de toata frumusetea. Acum am BUBA ca si Lisa.

Va las, poate mai intru mai tarziu.

pozici

Mergi la inceput