Ingineri, fosti, viitori..:)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
pisik 4ever spune:
linusa, noi vom ateriza in mijlocul baraganului american de-i zice pe acolo arkansas. ce californie, aia o sa fie in vacanta!
You're unique. Just like anyone else.... si
bursuca 08.05.05
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monagan spune:
Buna fetelor.Sint putin obosita, dar tot am intrat sa fac.....prezenta.
Iinusa,incerc sa-ti explic. E in p-ta M.Viteazul. Daca stai cu spatele la cinematograful Republica, e pe partea dreapta, aproape de magazinul Napolact.E un magazinel micut.Nu-i stiu numele. Oare m-am facut inteleasa.!!!! Daca cunosti Clujul, o sa te descurci.Cand o sa trec p-acolo ma uit mai atent si-ti scriu si cum se cheama.
MG
linusa spune:
Arkansas.. v-am spus ca nu vad bine.. sincer nu stiu cum am ajuns la ideea ca toata lumea merge in California.
monagan, am localizat magazinul. merci mult.
Fetelor, voi mergeti in fusta la servici, aranjate, coafate?.. Maica-mea mereu imi reproseaza ca nu sunt destul de "feminina" si ca ma imbrac numai in pantaloni. Degeaba am incercat sa-i explic ca im pantaloni nu mi-e frig si sunt f comozi.. O fi chestie de inginer sau sunt eu mai putin "feminina"? Odata am fost in fusta la servici si toti colegii erau zambitori si binevoitori. Am patit si eu ca o cunostinta medicinista care zicea ca de cand s-a vopsit blonda viata e mult mai usoara. Daca greseste ceva pe sectie, lumea zice "ce vrei? e blonda" si daca face bine, aude "oau, uite o blonda care si gandeste putin".
monagan spune:
Apropo de mame. Stai linistita Iinusa, ca si mama mea face la fel. Eu de obicei merg, in fusta, mai un taior, dar trebuie sa recunosc ca imi place mai mult in pantaloni si in plus la meseria mea de ing. constructor....se potriveste mai bine o pereche de pantaloni.Deci nu-ti fa probleme, cred ca intr-adevar tine de inginerie.
MG
katik spune:
salutare inginerilor!
sunt perfect de acord cu pantalonii la servici!
eu nu prea merg in fusta la servici pentru ca e greu de urcat in fusta pe scari mai inalte, cosuri sau in sectiile de galvanizare, nu mai spun ce bine este intre strunguri sau alte utilaje...
eu pe linga munca de laborator mai fac si teren si este cam complicat...
pupici sau...
monagan spune:
salutari, salutari
Ar fi interesant daca ar posta si un ing. barbat, dar vad ca nu se incumeta nici unul, sau oare n-or fi??????
MG
katik spune:
quote:
Originally posted by monagan
salutari, salutari
Ar fi interesant daca ar posta si un ing. barbat, dar vad ca nu se incumeta nici unul, sau oare n-or fi??????
MG
![](cool.gif)
![](cool.gif)
![](cool.gif)
![](cool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
linusa spune:
si din 12 Nov asteptati sa raspunda barbati ingineri?.. pai sunt ocupati cu alte treburi "adevarate" Eu mai demult i-am spus de forum lui barbatu-meu, el a rasfoit sa vada ce subiecte sunt, in cateva seri a terminat threadurile cu glume si gata, punct.
sirimie spune:
Buna inginerilor!
Ma inscriu si eu aici. Am terminat Calculatoare la Politehnica Bucuresti, si profesez in domeniu in Bucuresti. Si mai am 2 diplome de DEA din Franta si Belgia, un green card american care nu mai e valabil si un bb frumos care a schimbat complet lumea mea cu repere fixe
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
monagan spune:
OK, inginerilor.Pana aici a fost.
Vad ca nu a mai postat nimeni cam de mult. !!!!!!Chiar asa ocupati sint inginerii din ziua de azi?
Si uite asa mai aduc si eu subiectul asta pe pagina 1. Deci nu ezitati va rog, curaj.
MG