Ingineri, fosti, viitori..:)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

Salutare din "insorita" Californie!

Fetelor, dar si inainte de '89 era plin de pile si nu intotdeauna venitul era direct proportional cu durata studiilor. Asta cu durata studiilor si venitul e valabila cam peste tot.. am putea discuta o vesnicie pe tema asta.

O indianca zicea ca si la ei mergea bine sistemul pilelor, dar de cand si-au deschis sucursale firmele straine (in special din US), treaba s-a schimbat: nu-ti faci treaba, ai zburat, indiferent cine e taica-tau. Asta ca sa va mai dau o speranta ca lucrurile s-ar putea schimba in bine.. desi daca ma uit la Italia..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

va gasesc pe pagina 5?????????????

katik, din pacate eu nu pot sa-ti raspund ca nu sint parinte, dar cred ca o diploma in buzunar ar fi mai bine, ca nu se stie niciodata. Poate sa o puna in rama daca nu vrea sa o foloseasca.
Habar n-am, mi-am dat doar cu parerea, ca oricum conflict intre generatii tot va fi. Si copii din ziua de azi au mult mai multe posibilitati, acces la informatii,etc. decat am avut noi.

Iinusa, asa cald e acolo? Si apropo de pile, ooooooo pai merg pilele si azi de zbarnaie.
La capitolul "pile", nu s-a schimbat nimic.

la toate si sa aveti un wek. placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

quote:
Originally posted by monagan
Iinusa, asa cald e acolo?

Nu-i cald, dar nici frig: 10-15C. Ploua in fiecare zi, dar tot in fiecare zi, pe la amiaza iese si soarele. Am auzit ca se asteapta un val de frig in RO. Se pare ca vine iara din Siberia.. Un coleg rus zicea ca zilele trecute erau -60C in Siberia. Baarr!.. imi lipseste totusi zapada..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luci65 spune:

Buna, inginerilor.Fac si eu parte din aceasta categorie, sint inginera chimista-silicati ,mai e cineva pe aici de la aceasta sectie?Am terminat la TImisoarain ,89.am lucrat laComtim-Timisoarasi la Fagaras In2000 am venit in Germaniasi abia acum imi caut de lucru asta fiindca baietelul meu are acum 3 anisori si merge la gradinita.[bizLuci65

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Hello!
Abia v-am regasit....
Vesti noi....Am dat examenul re revenire din cic si ...ioi Doamne...calare pe mine toata comisia, de parca era examen de angajare! Sunt curioasa la ce salariu ma reincadreaza, ca ramasesem la 6,5 mil de acum doi ani.Am intrat pt 2 saptamani in concediu de odihna pt. ca vreau sa o dau pe bibica la cresa. Sa vad cum se acomodeaza, mi-e asa teama...
Pupici scumpici si ...hai faceti prezenta!

Pozele noastre !

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

hello.
tare greu v-am gasit
dady68,felicitari ptr. examen. Ma gandesc ca vreo 8 mil(in mana) tot o sa primesti nu? Zic si eu.
Da la ce erau asa multi in comisie?
al toate inginerele.

P.S.
Nu se deschide alt capitol?????????????/

Mergi la inceput

hello.
tare greu v-am gasit
dady68,felicitari ptr. examen. Ma gandesc ca vreo 8 mil(in mana) tot o sa primesti nu? Zic si eu.
Da la ce erau asa multi in comisie?
la toate inginerele.

P.S.
Nu se deschide alt capitol?????????????
nu stiu pe ce am apasat, ca nu ma lasa sa pun mesajul. Sa vedem ACUM...ENTER

Mergi la inceput

vad ca nimeni nu a mai scris aici si tare greu v-am gasit.

Mergi la inceput