Ingineri, fosti, viitori..:)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Laura, bine ai venit ! Scrie "injiner" pe carton, asta e ! Mori cu titulatura de gat, nu conteaza ce profesezi de fapt. Hai la barfa !

http://community.webshots.com/user/miuiuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Kuki, ai dreptate..cat despre barfa, noi avem ce, nu ? Ca doar suntem din acelasi oras .

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Daaa, Laura, din pacate in orasul asta nu se intampla mai nimic, aproape ca n-avem ce barfi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Stati linistite, ca nici in orasul meu nu se intampla nimic interesant, macar cand era Funar la primarie, era ceva animatie.Acum e liniste si poate e mai bine asa.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Cioc, cioc, cioc, cioc, cioc, cioc,
Vreau si eu sa stau aici...

In Injinera IMT (fostul TCM), Cluj-Napoca, 2001. Mi-a placut si as mai face o data facultatea aia, si nu cred cu nici o celula ca e cea mai slaba...s-a vazut dupa cati au reusit sa faca fata (mult prea putini, in comparatie cu cati au inceput), la fel cum nu am sa cred ca e neaparat pentru baieti, sau ca ei ar fi mai buni si mai talentati la asta (s-a dovedit printre altele, dupa clasamanetul final al anului in care am terminat eu).

AN NOU FERICIT!!!

O zi frumoasa,

Esme

Mergi la inceput

esme,, bine ai venit la noi. Sint de acord cu ceea ce spui, ca deh...sotul meu e ing. TCM.
Lasand gluma la o parte,acea facultate e una chiar foarte buna si cine spune ca o poate face doar barbatii...greseste. Am multe cunostinte femei, care au terminat fac. de mecanica si se descurca super.
Inginerelor, o barfa ceva? ninik, ninik.??? ce faceti!!!
bineeeee... o sa-mi raspundeti voi, am eu grija sa ajungem pe prima pagina.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Am reinceput serviciul de pe 3 ianuarie, dupa 2 ani de pauza...maternala.Totul este schimbat in spital, de la harababura cu renovarea pana la ...oameni, din pacate. Am o frustrare tare mare vis-a vis de serviciu: sunt nefumatoare si in birou se fumeaza...la greu,de la sef la subalterni. Pt. ca sefa e suverana in birou...i-a invitat dimineata la cafea pe toti colegii( suntem doar 9 cu toti). Am incercat sa suport, dar imi este imposibil si cred ca o sa fac o criza. E atat de neplacut si dificil sa pun problema fumatului in birou(unde avem si tehnica IT)....Vreau sa vb. civilizat...dar n-am cu cine...Ce ma sfatuiti???...Chestii de genul...e institutie publica si ca tb. sa ne respectam unii pe altii... nu tine...imi trebuie ceva subtil...mai ales ca dau intr-o saptamana cred ca ultimul ex. din cariera. Credeam acum 4 ani cand am ocupat ultima treapta pe functie ca ...gata nu mai sunt la cheremul nimanui...si acum cu legea asta... tb. in 2 saptamani sa dau o reevaluare salariala caci am lipsit mai mult de un an...Asta e... sunt un pic ofticata...si abia am inceput...
Oricum e grea acomodarea, nu dpdv profesional pt. ca eu am lucrat in timpul asta, am o colaborare, ci datorita programului,inconsecventei si proastei organizari la nivel...hm..superior...Abia astept sa vin cu lucrarile la zi...au ramas neactualizate de 2 ani...puteti crede?

Bibica nu realizeaza lipsa mea si asta pt. ca in ultima luna i-am facut aproape tot programul sa depinda de mama, cu care sta f bine.Cand se trezeste ma cauta si spune < mami e papa> si gata...

pupici si din cand in cand o sa va citesc, dar de scris numai seara cand ajung acasa si asta daca nu=s prea obosita.

Poze Craciun!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llyly spune:

La multi ani! sanatate si impliniri tuturor inginerilor.
Ma numesc Lili si mi-s inginer chimist din 2003 cu studiile absolvite in limba engleza. Dar dupa o experienta minunata la o firma de cosmetice, acum lucrez in armata ca cercetator. O fi bine, o fi rau ?

Mergi la inceput

bine ai venit Lily. Cercetator in armata???? suna bine.
dady68,noi sintem 3 in birou, dintre care numai eu fumez. Dar nu am fumat niciodata in birou din respect ptr. cei 2 colegi ai mei. Cred ca nu prea ai ce face, ca esti in minoritate, dar o discutie cu sefa intre 4 ochi, poate ca ar rezolva situatia, desi mi-e greu sa cred asta din moment ce ea fumeaza.Dar la voi nu exista locuri amenajate ptr. fumatori?????
Succes la reevaluare.

MG

Mergi la inceput

Lily, bine ai venit.
La noi in firma fumatul este interzis. Cu mic cu mare, director sau femeie de serviciu, cine vrea sa fumeze n-are decat sa iasa afara in ploaie, viscol, ce-o fi !
Ba mai mult decat atat, nefumatorii au un spor de productivitate de 5% la salariusi pe buna dreptate, doar muncim mai mult decat cei care iau 10 pauze pentru fumat, nu?

Va pupez

Mergi la inceput