Ingineri, fosti, viitori..:)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

quote:
Originally posted by monagan

Iinusa, imi place tare mult.Ai talent.Felicitari
Eu ma chinui sa-mi confectionez niste coronite de craciun, merge incet, dar nu prea am timp si abia azi mi-am cumparat spray auriu asa ca in wek. sper sa le termin.

spor la treaba, poate asa va merge mai repede!

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

dady68, microscoape zici? Cool! Ah, ce-as vrea si eu!

quote:
Originally posted by monagan
Eu ma chinui sa-mi confectionez niste coronite de craciun, merge incet, dar nu prea am timp si abia azi mi-am cumparat spray auriu asa ca in wek. sper sa le termin.

monagan, coronite de brad de pus pe masa, ca ornament? sau la usa? pui conuri de brad, globuri, lumanari, clopotei? eu am primit o chestie din asta cu globuri rosii si lumanare rosie in mijloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Neata'! Hop si io, un inginer. Am facut prezentarile mai demult, dar n-am mai intrat de ceva vreme, recunosc cu rusine. Da' de-acu' nu ma mai las, promit.
Azi sunt fericita, e ultima zi de munca pe anul in curs. De maine nu mai vad table in fata ochilor pana pe 3 ianuarie !!!!

Pupici

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna, buna...
Am intrat sa va salut si sa va urez...spor la treaba si cumparaturi.De sarbatori ne vedem ...virtual pt. pupici!
Sper in cateva zile sa scanez...desenele fetitei mele...
Pupici scumpici!

Poze noiembrie!!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Buna dimineata,
Tocmai aseara am terminat de facut ornamentele ptr. casa, ca n-am avut timp pana acum.
Iinusa, am facut coronite ptr. masa in care am pus conuri mici de brad, frunze uscate si ceva globuri, iar conurile le-am dat cu spray auriu,iar in mijloc am pus o lumanare rosie, iar ptr. usa numai cu conuri mai mari,crengute de brad, 2-3 fundite rosii si o beteala aurie din organza. Am mai facut si alte aranjamente cu pietricele colorate, puse in vase de sticla de forme ciudate. Imi pare rau ca nu pot sa fac poze.
ptr. toata lumea si spor la treaba.

MG

Mergi la inceput

Eu azi ma apuc de aranjat, desi bradul l-am facut de duminica ca nu mai aveam rabdare. Fetele, crengutele de vasc trebuie musai agatate undeva sus, cum se zice, sau pot sa le pun si intr-o vaza de exemplu ? Voi cum faceti ? Restul aranjamenetelor le-am cumparat facute gata, dar cred ca e mai placut sa le faci cu mana ta.

Pupici si spor la treaba.

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

va urez la toti ing. si toate ing. sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii!! si distractie placuta!

Mergi la inceput

Gata, mi-am terminat treaba. Mai am de sters praful si gata. Wow, ce saptamana. Kuki, ai dreptate cu crengutele de vasc...opa eu am uitat de ele.
ptr. toate si SARBATORI FERICITE!

MG

Mergi la inceput

Gata, am terminat si eu de aranjat prin casa, am pus si cadourile sub brad, poate sa vine Craciunul !

Mai vorbim zilele astea, sunt prin zona, nu plec nicaieri.

Sarbatori fericite tuturor !

Iulia

Mergi la inceput

CRACIUN FERICIT
Sa va aduca mosul tot ce va doriti.Mai vorbim ca sint prin zona.

MG

Mergi la inceput