Mamici de septembrie-octombrie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu inca rezist. Dar sunt la servici, inca, si am AC. Acusi plec acasa si... intru "de servici" la copil.
Macar in primele zile se foloseste vata, dar intre "dansa" si vata e musai de pus un strat de tifon steril (sunt patratelele acelea de tifon). Dupa vre-o saptamana am cedat nervos si m-am intors la absorbantele...diverse marci (sa nu facem reclama). Iar de spalat... am auzit o groaza de variante: ceaiuri, solutii...Doctorita mea a zis apa cu sapun si asa am facut. Nu am avut nici-o problema. Important e sa usuci bine "locul". Eventual chiar cu foenul.

Acum iar tre' sa muncesc.

pupici,
anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicafrosa spune:

Salutare,

Eu nu v-am mai scris de mult, nu mi s-a intamplat nimic, doar ca am avut o lene enorma; m-am saturat si de calculator si de toate, vreau doar pe bebe, sa iasa, sa-l iau in brate.

V-am admirat in poze si va gasesc super, apoi imi comparam burta mea cu cea a gravidutelor apropiate de varsta sarcinii mele (de ex. Ioana) si le gaseam asemanatoare la gabarit.

Am ajuns si eu in sapt. 35, bebe are capul jos; placenta e tot jos, dar e posterioara, iar la eco, doctorita a zis ca am colul liber, deci pot naste natural. Dr. mea mi-a dat trimitere pt. o alta eco in sapt.37 pentru linistea mea, sa fim siguri ca se poate. Bebele meu prefera partea dreapta si cateodata tare e naspa, ma impinge in coaste cu funduletul ca il tot masez si ii zis ca se mai mute ca mor. Camera i-am aranjat-o si eu, mai am de cumparat lenjeria, caruselul, diferite jucarii si doar cateva hainute.
Va pup si sper sa imi revin sa intru mai des
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Fetele,bebele meu sughite de vreo doua ori pe zi,dimineata si seara,simt cum se zbate ritmic,cate 1-2 minute,iar dl. a zis ca asa s-ar simti cand sughite..La voi se intampla treaba asta? Oare e asa nehalit si se ineaca de fiecare data???
Eu nu mai pot de cald cu tot cu AC acasa,ca doar n-o sa-mi intepenesc si putinele componente miscatoare definitiv..
Pupicuti si aveti grija de burtici!
Moki,31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Si la mine sughita cate 2-3 minute..tot nesatula este .
Plec la padure acum ca e prea cald acasa...

Marlena & Alexandra Maria ..35 saptamani
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si la mine sughite bebelusha, eu ma topesc de caldura. Bebele se misca toata ziua, impingandu-se cred, cu fundicul in sus.....
Am vrut sa comand de pe net de la "bebelusul tau" laterale la patut, dar au intrat in vacanta pana pe 16 august. Pana atunci.............. cine stie ce va fi. Noi cu nasterile nu avem vacanta!!!

Codruta & 35 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Salutare, fetele !
Si bebe al meu sughite, aproape zilnic.
Fetelor, veniti pe la mine, ca-s doar 17 grade,
va mai racoriti. Eu innebunesc la 25, cat au fost
saptamana trecuta...d-apoi la peste 30 !!
Pupici.

Carmi 28+ si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Scriu si eu repede inainte sa ma topesc.
Si la mine sughite bb, cateodata f. tare. Cam de 2 sau chiar 3 ori pe zi.

Cat va invidiez pe voi care aveti AC. Eu nu pot sa dorm de cal mai mult de 1 H si mor de somn si nu pot sa ma odihnesc de fel.
Si cel mai tare tot cartierul imi poarta de grija. Pe la toate magazinele din zona vanzatorii si vecinii care isi fac veacul in fata blocului il intreaba pe sot cum rezist eu. Dragut din partea lor...

Ma duc sa ma asez intr-un loc propice topitului.

si aveti grija de voi.

Irina 35 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

M-am mai linistit cu sughitatul! Pupici pentru raspunsuri!Azi am revazut documentarul ala cu viata intrauterina pe National Geografic
(super tare,nu ma satur de el..) si am vazut ca bebeii se "indoapa" cu 1/2 litru de lichid amniotic pe zi..deci au din belsug de ce sughita,mai ales daca stau si cu capul in jos..
Irina,super tare faza cu vecinii tai..Adevarul ca burtica ta n-are cum sa nu "agate" si oamenii logic ca devin atasati..
Mai fetelor,oare cat mai tin caldurile astea,ca-mi vine sa dau buzna peste Carmi..:))))))) Aranjam pe-acolo viitoarea intalnire,ce ziceti?Ca la 17 grade fata de 38 e cu siguranta de trait..bine!!
Hai va pup!Aveti grija de burtici si incepeti sa spuneti bebeilor povesti si poezii ca cica se vor linisti ca prin minune cand le vor recunoaste dupa ce se nasc!
,
Moki,31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa04 spune:

Multumesc pt mesaje.
Bebe e in grafic. Ecografistul a zis sa mai revin peste 3 saptamani sa vedem evolutia lui bebe.
Am sa dau mesaj si unde m-ati sfatuit.

Medicul vine din co in sept.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Am revenit si eu de la padure unde am papat gratar , am facut un dus dar acasa e tot cald. Abia astept sa se racoreasca vremea asta..Carmi venim peste tine..vreau si eu la 17 grade .

Marlena & Alexandra Maria ..35 saptamani
poze.

Mergi la inceput