Copilasi de Mai - Iunie 2004 (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Lauraa Mey, da vad ca ati avut o vacanta de vis. Mama ce te invidiez. Da sa trecem peste astea. Bine v-ati intors.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Lauraa sorry am scris in acceasi moment.Super vacantza super poze .E superb peisaju de acolo.Si mamica sexy

bertha o sa incerc si cu galbenele pe bubitze.Imi vine sa plang cand o vad asa rosie pe bratze

anacami e superb la Santorini.Sora mea traieste in Grecia in Pireus.Superba si Grecia

Galusca mica (10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Laureta eu am vorbit ieri cu dr. lui Sebi si mi-a recomandat Crema de galbenele sau baneocin (una din doua!) plus mixtura mentolata! Dusuri 2-3 pe zi! Mixtura data dupa dusul de dimineata si seara dupa baita! Crema de galbenele se da ziua dupa dus!

Sebi a facut tare urat pe spate de la caldura!! E si pe gat si putin pe cap la spate plus tot spatele numai bubite mai ales in zona umerilir si la mijloc unde se strange pampersul!

Pupa scumpa draga !!

Gata ne-am hotarat! Joi plecam spre mare!!! Sa speram ca vom avea vreme buna!

Pupici la pitici si mamici

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna seara!

Cald... Mi-e dor de racoarea de la munte... Si Clara e mai agitata si iar au aparut bubitzele. A inceput de cateva zile sa zica sus si jos. Eu va scriu cu Clara in bratze care e tare maraita...

Lauraa, faine poze. Faina vacantza! Poate reusesc si eu sa pun cateva poze de la munte. Pupicei Larei.
Bertha, pupicei lui Darius. Clara nu sare in cada, da' cand vede dusu' ii vine sa Nu stiu de ce ca am incercat sa o obisnuiesc de mica cu el... Pupicei lui Darius. Imi inchipui ca arata tare haios in parc, mai putzin amuzant a fost pentru tine. Si la noi functzioneaza cu crema de galbenele!
Nicoleta, mmmm mi-ai facut pofta de pizza. Da' ma mai abtzin, ca si asa tot ce mananc pun pe mine una, doua. Pupicei Biancutzai. Si Clara mai varsa apa pe ea, cred ca o fac si de caldura...
Cius, felicitari pentru Victor. Sa ii fie pasii cat mai siguri si la propriu si la figurat!
Acris, ma bucur pentru prietena ta. Ureaza-i sarcina usoara din partea noastra!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Am reusit sa pun poze de la munte!

Pupicei la mamici si copilasi!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Gata venit de la coafor m am facut mumoasa.Am deschis culoarea in aluna si suvitze subtiri de tot mai deschise se vede ca 2 tonuri de culoare.Imi place la nebunie.Si ce a fost mai important nu ma decolorat hihihihi.

Bertha Inisa murea de frica la dus.Dar acum fac asa o pun in leghean mic asezata sau in picioare se tine de cada (legheanu in cada)si cu dusu o spal usor pun mana sa nu fie jetu puternic pe ea.Cu timpu se obisnuieste ai sa vezi.

madisor ce frumos acolo vreau si io racoareeeeeeeee ca ma topesc

Bubitzela ma inerveaza io am dat asa :baneocin,bepanthen,alcool mentolat,cutaden si normal 3-5 dusuri pe zi uf nu mere nemek

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Laureta, cred ca nu m-am exprimat eu bine! Darius topaie ca-i place la nebunie, nu ca i-ar fi frica! N-am remarcat pana acum sa-i fie frica de ceva!
Sa faci repede poze, sa ne arati, ca suna tare bine descrierea ta!

Madisor, am vazut pozele! Ce peisaje superbe! Eu ma coc la 30 de grade in casa si mor cand vad pozele voastre! Ce a crescut Clara! Parca asa dintr-o data, sau mi s-o parea mie!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Madisor,super pozele de la Paltinis!Si ce familie extra ai! Pup papusa scumpa foc!...Si cand ma gandesc ca Paltinisul e la o aruncatura de bat...dar acum nu mai sufar de cald...La noi,dimineata e chiar frig-as putea spune...si spun astia pe la stiri ca in curand la sibiu o sa fie 11-12 grade...brrrr...

Bertha, si zici ca lui Darius ii place dusul?...ca eu m-am mai linistit cand am vazut ca si alti fac ca puiul meu;desi ii place la baie de nu mai poate,la dus,incepe sa se smiorcaie...cum ai facut?...Am incercat eu si ca Laureta,cu binisorul si cu presiune mica...da'...tot se smiorcaie...
Eu ma tot minunez,ca la ape zgomotoase-rauri,de pilda,nu are nici o frica-;l-a bagat sotul meu in raul Olanesti-rece ca gheata...a zis doar:brrrrr,si apoi a inceput sa dea din manute,sa se joace in apa...iar de cascada,a fost chiar fascinat.

Hai ca e tarziu...pupam mamici si pitici scumpi! SOMN USOR-tuturor!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

cius22

Mergi la inceput

Na ca m am sculat cu noaptea in cap si ca harnica ce is fac treburile prin casa si papa lui Inisa.
Si acu imi e un sooooomn da trebuie sa se scoale Inisa (cine vine so tina sa dorm si io o ora?)

bertha da ai dreptate am inteles eu gresit ca i e frica la pitic de dus.De fapt am vrut sa zic sa il bagi in cada in picioruse si el se tine de margine si tu faci treaba rapid cu dusu.

Poze cred ca apuc sa fac azi sa vedem dispozia lui tati.Tati a fost cel mai stresat cu parul meu.El ma stie brunetzica si e topit dupa brunete.Dar nota lui a fost 10 asa ca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Sunt pe toate geloasa, pe cele care in vacanta au fost la mare si nu numai. Ati petrecut asa de frumos. Eu nu am mai fost in vacanta de cand m-am casatorit. La inceput adunam bani sa ne luam apartament, plus ca un timp am stat cu chirie. Dupa numta nu am avut prea multi bani, dupa acea am inceput sa adunam, de 2 ani avem lacusul nostru si tot nu am plecat nicaieri. Am avut discuti pe aceasta tema cu sotul, nu prea placuta. El crede ca trebuie sa imi ajunga vacantele de o saptamana petrecute in fiecare an la parinti lui sau la ai mei. Dar am spus gata, nu mai merge asa, ori anul asta plecam undeva in Polonia o saptamana ori ramane el cu Julia iar eu plec. Pana la urma sarputea sa plecam la mare are un unchi acolo.

Pupici

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1

Mergi la inceput