Copilasi de Mai - Iunie 2004 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Laureta,asteptam pozulicile,sa vedem de ce ti-a dat tati nota 10...;-)

Am reusit si eu sa pun poze de vacanta 2005:
vacanta 2005

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!;-)

cius22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Alus,nu mai fi necajita!...si pentru noi vacantele inseamna doar iesiri din Sibiu,pe la prieteni,rude...important este ca atunci cand plecati la bunici,sa faceti drumul cat mai placut-o adevarata aventura,sa va opriti,sa faceti poze!...uite,pozele noastre de vacanta sunt mai mult din Olanesti,unde ne-am oprit doar cateva ore...si ce frumos a fost!...ca la Bucuresti,unde am stat mai mult,ne-am topit de calduri si eram tot necajiti din cauza masinii(la un moment dat nici nu stiam daca mai ajungem acasa)...dar uite,acum privind in urma...a fost o vacanta frumoasa!

Hai,capul sus,si inveseleste-te!pe Julia mica si scumpa!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!;-)

cius22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Laurico mami ce harnicuta esti!!! pupa mama pi ea di fata harnica disteapta si froomoooaaaasaaaa foc!!! Aseara la 3 m-am culcat... pana am terminat de aranjat la bucatarie... pana am terminat de calcat toate rufele ce vreau sa le luam cu noi (si nu sunt putine )...la 1 mi s-a nazarit sa mai bag si husa de la carut la spalat!!! ... si dupa toate astea la 7 fix!!! Sebi a dat trezirea!!! Si eram capie de numa ....

Bucuria mare e ca maine gata plecam!!! Cei de la vreme zic ca se strica pana pe luni... dar nu ma mai intereseaza!!! Plecam oricum!!! Mergem la !!!

Alus iubita!!! noi pana acum nu am mers nicaieri!!! Nici macar in luna de miere!!! E prima iesire in familie a noastra!!! Si au trecut 3 ani de cand ne-am luat!!! Adica se fac acu pe 17 aug! Si mereu au fost piedica banii! Si acu nu dau pe dinafara dar nu ne mai intereseaza! Venim acasa si tzipam un pic de bani vreo 2 saptamani dar nu ne pasa la nici unu!!! Am avut prea mule piedici pana acum ...nici acum nu ne-au incurajat ai nostrii saplecam dar stii ce inseamna sa nu ne pese de nimeni!!! ne-am aprovizionat camara si congelatorul bine luna trecuta si luna asta cu toti banii plecam la mare!!! curaj si sper sa aud cat mai curand ca o tuliti si voi de acasa in vacanta!!!

Va pupic dulce sper sa mai pot intra pana diseara! Ma duc sa mai fac treaba pana se trezeste strumfu!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele,
Si eu "invidiez" pe cele care au reusit sa plece in vacantza. Mi-e dor. Vreau si eu!!!
Dar nu se dau concedii la noi

Sper luna asta, mai ales ca facem 6 ani de la casatorie, sa fugim un week-end la munte, la racoare.

In rest, suntem bine, doar caldura ne doboara. E infernal de cald.
I-am pus Amaliei pe balcon un lighenus cu apa si ratzustele de baie si sa balaceste bietul copil in apa. E asa fericita cand vede ligheanul. Isi da singura cu apa pe fatza.

Va pupic si mai vb. Mereu sunt in graba....

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Fetelor se apropie ziua mea de nastere si mi-am facut un cadou singura,mi-am cumparat o roche superba, albastru inchis pe bretele si putin mai sus de genunghi,stramta. Arata pe mine superb, sotul va vedea dabea diseara.

Cateodata stau si ma gandesc la nebuni cand nu am ce face, depilda ce as face daca sotul mar parasi, sau as afla ca ma insala. Sunt sigura ca nu o va face dar imi vin asemenea ganduri. Sincera sa fiu nu stiu, cred ca as inebuni. Cred ca la inceput m-as juca ca , l-as cauta gasi si las . Dupa 7 ani de casnicie il iubesc tot asa de mult daca nu mai mult ca la inceput. Mie greu fara el chiar daca stiu ca incurand se va intoarce de la servici. Lui nu i-am spus inca asta si nu stiu dece. Chiar cateodata daca ne ciondanim tot il iubesc.

Of mam molesit prea rau si incep sa ca in filmele mexicane .

Pupici la si la mamici

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Alus mama, hai sa-ti spun ceva. Cand nu ai ce face uita-te si tu la desene animate. In felul asta nu-ti mai trec astfel de ganduri prin cap. Sa porti sanatoasa rochita cea noua.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Of, Alus, ce ganduri iti trec prin minte!!! Oricum, felicitari pentru sentimentele frumoase pe care le pastrezi pentru sotul tau!

Noi marti plecam in concediu, finally! Pana atunci ne ocupam de tot felul de acte si hartii, pentru a fi totul gata in timp util. Am reusit sa imi schimb permisul si astazi ridic si pasaportul. Sunt nerabdatoare sa vad cum se va comporta Rebeca la drumul lung pe care il vom avea de facut. Sper sa nu fie probleme.
In plus, sunt tare fericita pentru ca Rebecutza a inceput sa manance mai bine. Cel putin, de trei zile, nu a mai servit borcanas cu carne la pranz, ci ciorbita si fel doi. In schimb, si-a modificat ora de trezire. In loc de 8-9 este ora 6. Sau 7. Un chin pentru mine. Eh, asta e!

Sambata trecuta am botezat! A fost tare emotionant. Si foarte cald!!! Dar ne-am descurcat bine, copilasul a fost "cooperant".

Cam astea ar fi vestile noastre. Asteptam concediul!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna fetele!

Ce mai facetzi?! Clara de aseara e o maraita de clasa intai, nu mai sta fara mine deloc. Si de bine ce ne laudam nu voia sa adoarma pana nu venea unu' din noi

Cius22, am fost in Sibiu sambata seara. E un oras care e foarte aproape de inima mea. Insa, probabil si din cauza raliului, era foarte aglomerat. Ne-am invartit 2 ore sa gasim o masa libera. Pana la urma am luat niste sandwichuri de la "The Place". Oamenii au ramas la fel de faini.
Laureta, sa itzi fie de bine. Daca potzi trimite-ne niste poze cu noua coafura.
Bertha, chiar a crescut asa?! Eu nu imi dau seama. Ar trebui sa o mai masor si eu.
Alus, bravo pentru rochie, sa o portzi sanatoasa! Te cert insa pentru gandurile de care ne-ai povestit... Si inca ceva... Eu zic sa ii spui si sotzului, macar din cand in cand (ca sa nu se rasfetze), ce simtzi pentru el. Va fi mult mai bine pentru amandoi. Asta e parerea mea, bineantzeles...
Acris, mi-ai dat o idee teribila cu ligeanu' cu apa. Am sa o fac si eu... De exemplu, acum Clara e transpirata toata...

Pupicei la toate mamicile si puiutzii!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fetelor,

Iaca si io la servici, nu am nici un chef de lucru; tre' sa termin azi ceva ca miine e ultima zi la astia, de luni ma mut la alta firma. Dar deocamdata astept un document din Toronto, asa ca intre timp mi-am aruncat ochii pe forum.
vad ca toata lumea pleaca in concediu sau a fost deja. Noi anul asta pauza, dar nu-i nimic ca la anul venim in Romania si ne luam revansa. Vineri ne-am luat liber si io si sotul si ne ducem amindoi la Wonderland, sa ne facem de cap. Nu am fost niciodata, dar am de gind sa incer toate nebuniile de pe acolo.

Duminica ne-am intilnit cu Irinel, Danutz si George. Ne-am dus intr-un parc din asta national, foarte mare, ca abia ne-am intilnit cu ei. Am fost la piscina si era asa plin de lume, aveam tot timpul senzatia ca sunt la Ocna Sibiu. Seara ne-am dus cu copilasii la o ferma de animale, tot acolo in parc, sa vada si ei cum arata purcelul si oaia, ca altundeva nu au ocazia. Nu ca noi, care am copilarit mai mult la tara, de eram satui de vaci, porci, gaini si alte cele.

Madisor, am vazut pozele de la Paltinis. Super poze, super familie! M-a prins o nostalgie si un dor de muntii nostri dragi, mama-mama!!!

Nally, sa aveti o vreme superba la mare, sa fie Sebi cumintel si voi sa va distrati cit mai bine. Asteptam poze la intoarcere. Va pup.

Lauraa, am intrat si ieri un pic pe forum (tot de la servici) si mi-a picat ochii chiar pe mesajul tau si am citit asa un pic printre rinduri si pina la urma m-am apucat si l-am citit de la cap la coada si m-am uitat si la toate pozele. Ce superb, am fost foarte impresionata si de cit e de frumos acolo, si de ce frumos si detaliat (si umoristic) ai povestit tu.
Mersi de break-ul fain, o ora am fost complet rupta de realitate.

Cius, Madisor, ce raliu a fost la Sibiu?

Mey, da' ce-i cu vremea asta, parca a luat-o razna rau de tot???!!! Ba ploi si inundatii, ba calduri insuportabile...V-as trimite niste aer conditionat de-as putea mey fetelor, ca ma congeleaza astia la servici, afara caldura sa mori si eu stau imbracata ca sacul, cu pantaloni si cu sacoul pe mine.

Ooo, ca mi-o venit documentul ala, asa ca va las si ma apuc de treaba.

Va pupic pe toate mamicile si pe puiuti.

Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor! Pupici la piticoti!

V-am "frunzarit" putin ... nu stiu, am o stare ciudata, m-as culca si m-as trezi peste cateva zile, n-am chef de nimic. Probabil ca si de la vremea asta ... ca voi va vaitati de caldura si eu tanjesc dupa ea. Azi am fost si eu si fi-miu cu geaca pe noi, si asta in august. Jale si amar ... si cica la week-end tot asa o sa fie. Asa ca nu va mai vaitati atat, ca asa trebuie sa fie o vara normala, cu caldura, soare si voie buna ... nu ca aici, ploios si un frig ... bbrrr! Cand mai vad o raza de soare e sarbatoare in inima mea ... probabil d'aia imi vine sa-mi bag capu' sub patura ...

Fi-miu a intrat de ieri iar in normal, s-a transformat din nou in "tembelul" meu mic, mereu pus pe sotii si cu gura pana la urechi. Mi-a lipsit fata lui vesela. Daca nu-l cunosti poate nici nu-ti dadeai seama ca era schimbat, ca el saracutul tot incerca sa faca pe veselul, dar nu-i iesea prea bine. Deci si-a revenit ... a papat si mai bine, mi-a dormit iar super! Deci suntem iar sanatosi! IUHU!!! Dar ca tot a bagat o prietena sperietii in mine, mi-am facut si o programare la un alergolog ... si daca tot o aveam facuta m-am dus cu copilul. Binenteles ca sa-mi spuna ca-i copilul sanatos tun, bubitele vor trece cand se va regenera in totalitate pielea (cam in 3-4 saptamani) ... si sa-mi explice ca a fost o reactie de la sistemul imunitar, reactie sanatoasa chiar. Asa sa fie ... acum astept sa-i treaca si bubitele, ca imi lipseste pielea lui fina de bb. A fost chiar dragut sa ma scuze ca asa-i la primul copil, intri f. repede in panica.

Ieri i-a adormit lui ta-su pe scaunul de bicicleta ... nu stia saracul de ce se uita pasantii asa ciudat la el ... cand s-a uitat intr-o vitrina pe langa care a trecut a vazut cum i se balangane capul lui Cris, de l-a busit si rasul. S-a chinuit saracutul sa ajunga cu el acasa fara sa-l trezeasca, a si reusit, ca sa se trezeasca imediat ce l-a pus in pat ... probabil ptr. ca nu se mai misca nimic ;)
I-au luat bunicii o tricicleta cu bat de impins (e buna pana la trei ani, ptr. ca se mareste), numai cu ea vrea ... sa ma vedeti cum imping la tricicleta prin oras si Cris zambeste mandru la orice pasant ... cred ca suntem de coma. Mai face din cand in cand si "brr-brr", rockerul lui mama mic!
De cateva zile striga dupa mine: Aiiinaa! ... ta-su e la pamant de ras de fiecare data, ca stie ca nu-mi place sa-mi spuna Alina. Oriunde, in magazin, pe strada, in casa ... cum ies din raza lui vizuala cum incepe: Aiinaa!!! Eu strig la el: "Mama, nu Alina!", el: "Aiinaa" ... ta-su se prapadeste de ras, fi-su tipa si mai tare! Cred ca suntem buni de dat la televizor.
Merge asa de bine de nu-mi vine sa cred cat de repede a invatat ... acum o luna mergea fricos si crispat ... acum nu mai are nici o treaba, parca merge de-o viata. Cand cade pica frumos in maini sau direct in curisor ... si rade de ce prostie a facut. Ba mai rau, se arunca in genunchi, se uita la noi daca l-am vazut, ca sa se puna pe ras ... un adevarat baietel bagat in priza. Si e inca mic, vai de curisorul meu ce o sa ma astepte ...

Joi seara il dam la München ptr. ca vineri vine un prieten din Italia (cel mai bun prieten al nostru) si ca sa avem si noi timp de o bere in trei. De abia asteptam! Maine trebuie sa ma pun pe facut curat ca arata la noi ca intr-o cocina ... sa vedem cum reusesc cu "facatorul de mizerie" langa mine.
Ca tot vorbiti voi de concedii ...ne pregatim ca nebunii si noi de concediu, parca n-ar mai fi o luna si o saptamana ... dar de abia asteptam. Am inchiriat si o masina ... si ptr. ca tuta tot tuta ramane si am uitat sa mentionez scaunelul de copil, corespondez cu o tanti "Teresa" pe engleza (ca stiu si f. bine :(), anulez si fac rezervari noi ... de te doare capul. Dar oricum, eu sper ca ma descurc cat de cat, ca la aeroport sa ne astepte o masina acolo ... mai vedem!
Cam astea sunt noutatile noastre. Trec sa ma uit si eu la pozele voastre noi! Va pupic si va doresc o seara faina!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput