Copilasi de Mai - Iunie 2004 (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Vai,fetele...am devenit dependenta de comp...ca azi nu mi-a mers internetul aproape toata ziua si parca eram fara ...un picior,sau o mana,ceva...Din juma' in juma' de ora verificam sa vaz daca mere cablu' asta...

Nally,sa aveti vreme buna! Drum bun,petrecere frumoasa si lui Sebi-sa fie cuminte ,dar mai ales sanatos!

Alus,eu te inteleg cu gandurile tale,dar sa stii ca nu sunt deloc bune!trebuie sa scapi cumva de ele...e pericol ca la un moment dat,scenariile pe care le faci tu in minte...sa le si crezi...si apoi sa suferi...Are dreptate Nicoleta-fa ceva care sa te inveseleasca!
Ei,cum i-a placut sotului,rochita albastra?(si mai spune-i si lui cateodata ca il iubesti!)

Acris,sper sa reusiti sa aveti un week-end la munte,asa cum iti doresti!...sa mai scapati odata de canicula(desi astia zic la TV ca iar vin ploile peste noi)

BebeBeca-concediu placut!...cand schimbati aerul sa vezi ce o sa doarma domnisorica...pana la 9-10!

Madisor,Clara ta s-a inteles cu Victor,bag de sama'...ca si el a fost taaaaare marait in sara asta...d'abia a adormit pe la 10...cred ca dintisorii ii supara pe micuti...copilasii scumpi sa le fie bine!

Lili,deci la anu' concediu ACASA? super!...hai ca trece repede...
La Sibiu a fost "raliul Sibiului" si Crazy Party Bike( ceva cu multe motociclete din tara si strainatate) si tot felul de concursuri-nu prea stiu ca nu ma dau in vant dupa zgomotele motocicletelor...si cand te gandesti ca sotul meu a fost unul dintre ei...ca acu' s-a dat ca omul..la masina mica...hihihi

Irinusha,lui Cris dragutul-ghidusul si sa ramana tot asa...vesel si sanatos(haioasa faza cu adormitul pe bicicleta)

mai pun odata linkul pentru pozele de vacanta:
vacanta 2005

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!;-)

cius22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

intru si eu pe fuga ca vreau sa ma duc la nani. am fost azi la constanta (am avut unproces acolo) si am stat vreo 7-8 ore in masina (dus-intors). drumul greu rau, bara la bara.
Cata a cazut azi dinpatul lui. nu stiu cum (a vrut sa sara cand s-a trezit). Are un cucui. amanunte nu stiu ca nu eram acasa iar soacra-mea a reactionat cand a auzit bufnitura si tipete. dar cred ca a cazut si pe fotoliul de langa patutul lui ca e si julit la frunte (ca de la stofa fotoliului).
Din tarc s-a aruncat, acum si din pat. nici nu mai stiu unde sa-l tin. plus a tropaie prin toata casa de nu reusesc sa-l prind. si fuge la baie, se agata cu mainile de chiuveta si se balangane ca maimutele.
parca i-asi da cafea.
in rest ne chinuim cu caninii rau de tot.
s-ar putea sa plecam si noi iar la mare pe la jumatatea lui august. are Cipi un congres-simpozion (nici nu stiu exact ce e) la Neptun dar cazarea va fii tot la hotelul bancii din mamaia asa ca ne ducem si noi. o sa fie si mai greu - el la treaba si eu cu plozii dar decat sa stam in Bucuresti tot singuri mai bine la mare. si nici Paloma nu mai e sa impingem impreuna carucioarele...

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
MAMAIA 2005
ZIUA LUI ANDU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Dragele mele, ce dor mi-a fost de voi!!!!

LA MULTI ANI ANDU! Vanessa, sa iti traiasca scumpetea cuminte!

LA MULTI ANI MAMMY!!!! Sa fii fericita alaturi de familie!

LA MULTI ANI MARIA!!!! Sa ai parte numai de impliniri!

Bertha, ce bine ca ne-ai povestit despre cum a fost la mare, ca vrem si noi sa plecam sambata pt. 3 zile si am nevoie de experientele traite de altii. Super tare faza cu kk, sa nu mai zic de aia din parc…! Am vazut pozele si mi-au placut mult, mai ales frumuselul de Darius!

Nally, si eu vreau sa ne vedem, dar cred ca mai aman un pic plecatul la Bucuresti. Oricum, te tin la curent. In ce statiune esti la mare? Poate ne intalnim.

Cius, bine ai revenit din concediu! Asa e frumos, cu periteptii, sa va aduceti aminte!

Acris, asteptam vesti despre noul job. Felicitari pt. prietena ta!

Laura, “pina colada, por favor”, ha? O fi bine? Bravo, ma bucur ca v-ati distrat. M-a intrebat sotul meu azi unde vreau sa ma duca la anu’ si i-am spus Spania!!! Cred ca e o alegere buna, nu? Frumoase poze!!! Ce seamana Lara cu tine!!!

Madisor, ce frumoase sunt pozele!!!

Alus, draga de tine!!! Poate va mai scoateti parleala cu week-enduri! Noi asa facem…Dupa ce am cununat de doua orin intr-o luna, iti dai seama ca nu ne mai permitem concediu, dar furam cateva zile. Pupici si nu mai fii botosel!!! Te inteleg, nici eu nu am casa mea si intr-un fel va invidiez ca puteti sa aveti ambitia de a va sacrifica pt. a va cumpara. Sa vezi ce bine o sa fie de voi mai tarziu! Felicitari pt. rochitza! Cand e ziua ta?

Ioana, sa iti traiasca finutza/finutzaul! Sa ai grija de ea/el, ca de copilul tau!

Irinusha, ce ma bucur ca e bine Cris si ca te inveseleste cu rasul lui! Trimite-I multi pupici din partea Anei! Ai vazut poza aia cand dorm ei in masina?

Despre mare acum: plecam si noi sambata pt. trei zile. Spuneti-mi si mie ce sa nu uit, ce tb. Sa iau neaparat. Cam ce contine bagajul de plaja? Pot sa stau toata ziua cu ea la plaja daca sta la umbra si ii aduc piscinuta cu apa (Ana e un copil mai linistit)? Doamne, abia astept sa o vad cum face la mare, cred ca o sa fie o distractie. Dupa ce vin de la mare, o saptamana plec la munte, asa ca iar o sa fac o pauza pe forum.

Wow, am reusit sa va scriu cat de cat! Sunt foarte fericita, desi e “maine”! Va pup pe toate si e copilasi si burtica Monet!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Madutza, noi am stat cu Rebeca toata ziua pe plaja. La orele periculoase a stat doar la umbra, in piscina, unsa din cap pana in picioare. A dormit in carucior si, cand s-a trezit, era vesela cum nu am vazut-o niciodata la trezire...
Distractie placuta!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Buna dimineatza,

Azi sunt vrednica, m-am trezit la 8, nu la 10, de fapt m-a trezit fi-mea.

BebeBeca, merci pentru raspuns.

Mergi la inceput

Irinusha, ti-am ramas datoare cu un raspuns... Sofatul meu merge binisor acum. Inceputul a fost dureros!!!! Ma invatase intructorul pe wv golf ceva care nu se putea aplica pe Logan, asa ca mi s-a oprit de 20 de ori motorul. Acum mi-am dat drumul, dar mi se mai intampla sa mi se opreasca motorul. Merci pt. grija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

na, ca m-a prins si pe mine insomnia: e 4:30am si io-s treaza ca ziua. las' ca vad eu la dimineata, o sa-mi vina sa dorm si nu pot. azi sau miine ma duc la testul ala de glucoza in singe - sper sa fie ok, desi n-o sa stiu rezultatul pina nu ma duc din nou la ginecolog, in 29 august. noa, io cu pasurile mele intr-o lume de mamici cu bebici activi de un an si ceva:). vreau sa va spun ca lia ne uimeste in fiecare zi cu cite ceva, parca accelereaza de numa' in evolutie.... ma uit uneori la ea sau o aud ce 'zice' si nu-mi vine sa cred ca are numai 1 an si 3 luni!

mai, fetelor, vad ca voi va pregatiti de concedii (din nou:)): vanessa, drum bun la mare.
madutza, drum bun la mare.
irinusha, voi pe unde va mai drumetiti? oricum, excursie super sa aveti!

voi prin vacante si io se pare c-o sa trebuiasca sa zbor in florida saptamina viitoare pentru un job interviu. sint un pic ingrijorata de zbor cu burtica in luna a 7-a, dar sper c-a fi bine. si apoi emotiile interviului sper sa nu-i pice rau simburicii. plus ca tre' sa ma duc la magazin miine sa gasesc o fusta mai potrivita la costum - nu credeam c-o sa trebuiasca sa ma imbrac la trei ace in luna a 7-a: vreau sa zic, rochie de petrecere am, dar nu de interviu:).

hai, ca m-am descarcat si eu. va iubesc pe toate.

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (27+)

www.seansimon.com/atlanticcity2005.htm" target="_blank">ATLANTIC CITY 2005
www.seansimon.com/july2005.htm" target="_blank">JULY 2005

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

cu intirziere, dar cu drag,
la multi ani, maria!

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (27+)

www.seansimon.com/atlanticcity2005.htm" target="_blank">ATLANTIC CITY 2005
www.seansimon.com/july2005.htm" target="_blank">JULY 2005

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna la fete si mamici.
Io sunt chiauna nu am dormit delok am pazito pe Inisa sa nu faca febra.
Va ziceam de niste bubite,care acum s au facut pete.E plin puiu meu pe brate si au inceput si la picioruse.Nu se scarpina dar arata ....Pete pete pete bratele sunt plineeeeeeeee
Am plans a seara de mi au sarit capacele uf si inainte de plecare sa gasit buba asta sa apara.
Am deschis si un subiect va rog eu daca a avut cineva dintre pitici asa ce ati facut???
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54714

Galusca mica (10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Madutza- ziua mea este pe 6.08 adica peste 2 zile, sotul a spus ca va cumpara sampanie si de data asta el va gati ceva bun, mie imi da concediu, de fapt vom sarbatori si ziua lui de nastere care a fost acum o luna.

Monet- si pe mine ma iau cateodata insomniile de imi vin draci cand vad ce dulce dorm iar eu ma fatai de pe o parte pe alta. Sunt sigura ca testul de glucoza va iesi oki, iti doresc din suflet. Pupici

Irinusha - pupici lui Cris, ne bucuram mult ca in sfarsit sa facut bine. Pupici

Vanesa- sa vezi cate vanatai are Julia, dar am observat ca copiilor le trec mult mai repede decat la noi cei maturi. Si noi avem probleme cu dintisori, nu stiu care ii ies acum dar este miortaita mai tot timpu. Si noaptea in somn miortaie. Va dorim sa ii iasa cat mai repede.

Lili- iti doresc mult noroc la noul servici, si un weekend placut.

Va multumesc la toate ptr. incurajare si cuvinrele calde, am sa incerc sa nu ma mai gandesc asa ca pana acum. Dar adevarul este ca ma cam prictisesc cateodata acasa.Stau acasa de 2 ani.Cred ca am sa incep studile, poate de psihologie, sau sa caut aici vreo firmna ce are nevoie de traducator polon- roman si vice versa. Sa vedem.

Saptamana asta am petrecut foarte bine, de fapt dupaamiezile, in sfarsit am cunoscut cateva mame cu copii lor. Sunt mai mari si mai mici decat Julia.Ieri ne-am intors acasa dabea la 20.00, a picat imediat. Sotul cand neam intors a spus ca credea ca am disparut. Printre noi a fost un baietel de un an si cinci luni care tot timpu se juca cu caruciorul si papusa, mama lui a spus ca trebuia sa fie fetita.Julia cred ca trebuia sa fie baiat ca tot timpu face brrrrrr cum face masina .Ieri am mai cunoscut 3 mame, plus ca aici la noi in blocurile noastre sunt foarte multe mame care vor naste anul aceste sau inceputul anului viitor. Aici sunt 6 blocuri care sunt inchise, avem security, deci nimeni nu poate intra, plus ca si la poarte trebuie sa sti codul si la usa de la bloc.Sunt blocuri noi, al nostru in septembrie implineste doi ani. Plus ca voir sa faca in fata blocului B un mic parc ptr. copii, nisipar, topogan si aletele, dar cand nu stiu, au spus ca dupa ce termin ultimul bloc care inca este in constructie.

Trebuie sa va parasesc pupici la toate si la bb vostri

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1

Mergi la inceput