Oradea (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IoanaM spune:

Adela,
cred ca 200-250 euro este un pic cam mult pt. doua camere. Nu sunt chiar la zi cu piata imobiliara, dar din cate stiu eu, poti gasi un apartament normal, fara pretentii, mobilat, la 150-200 euro. Cam aste sunt preturile, Oradea e un oras scump din pct. acesta de vedere, aproape comparabil cu Clujul.

Daria, am sa incerc sa fac praji zilele astea, problema e ca nu prea are cine sa o manance... eu stau singurica, si daca fac ditamai tortul, imi ia o saptamana sa-l mananc. Da' se rezolva si asta. Incearca cu jumate in cantitati, merita, pe bune!

Pupici dulci la toti si la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

are cineva dintre voi adresa de mail rdslink.ro? Cei care aveti, va descurcati cu outlook express?Ca de 2 zile nu mai pot sa-mi citesc mailurile nici cu outlook express, nici cu MS outlook. Si mi se pare prea incomod pe site-ul rdslink.ro. Mai e cineva intr-o situatie asemanatoare?

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Cei care au abonament la internet prin cablu RDS, au implicit si adresa de email pe rdslink.ro.
Eu nu o folosesc, pentru ca nu-mi place design-ul ei, iar outlook nu l-am utilizat niciodata.
Poate iti explica Marius cand se intoarce din vacanta...daca nu e prea tarziu. Stiu ca el utilizeaza asa ceva si se pricepe si la emailurile de pe RDS.
Marius, sper ca nu te superi ca ti-am facut reclama.

Simina
album foto1 si album foto2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Mersi, Simina! Nici mie nu-mi place interfata de pe net, dar in outlook si o.express e o.k.
Prima data am crezut ca "trupa" mi-a modificat ceva la setarile din program, dar am aceeasi problema si la servici.

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Oradeni si oradence, ce mai faceti ??? Pe unde chiuliti ?
Noi in fiecare seara invariabil suntem in parc, dupa 18,30 ca deh, asa ajung eu de la lucru
Adela - cum stati cu mutarile ???
Gabi - pentru mesterii din casa
Simina - mai ai flori (da` care fac flori) de dat ?
Mercedes - cum sunteti, ce face Bianca ?
Proapsetele mamici cum sunteti ?
Marius - da` mai termina concediul ca starnesti invidii
Ioana - mi-ai facut o pofta de nu-mi iese din cap prajitura aia, trebuie sa o comit, garantezi pentru reusita ???

tuturor !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Mai am de dat flori, Daria, daca esti interesata!
Da vezi ca puiutii de flori trebuie pusi la prins! te pricepi?

Simina
album foto1 si album foto2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Incepem sa ne linistim, in sensul ca 99% vom inchiria ap din Nufarul (ap se elibereaza numai in 10 si inca nu putem sa-l vedem). Sper din tot sufletul sa ne acomodam cat mai repede. Mai am o rugaminte: trebuie sa ne inscriem la un medic de fam (eu si Tudor)poate stiti sa-mi dati ceva informatii despre asta. Ideea e ca voi apela foarte rar la serviciile lui pt ca Doamne fereste daca se intampla ceva cu Tudor fug repede la Spital dar trebuie sa figuram undeva pe liste. Eu sunt inca in Cluj dar in momentul in care ne mutam am sa dau un semn de viata.
Adela, mamica eroina a lui Tudor

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adela_petean/my_photos

Mergi la inceput

Adela - sper sa raspunda fetele in Nufarul ... noi suntem din partea ai`lalta a orasului ... oricum sper sa fie totul bine, partea buna e ca veti fi aproape de bai
Simina - da` fac flori - flori ??? Ca ma risc, as vrea tare mult sa am si eu flori frumoase, e cazul, dupa atatia ani sa invat

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Aici suntem si noi adica acum acasa, dar in fiecare zi facem prezenta in parc . De regula dimineata aprox intre 10-13 p Magnoliei iar dupa masa dincolo(Artima). Suntem bine
mamagiuliei- am vb cu chirurtgul la care am fost cu Bia i am aratat hemangiomul si mi a zis sa l las in pace ca se va retrage. Putin m am linistit , mi a spus ca lui i ar fi usor sa mi spuna ca, gata o rezolvam acum... Un pic m am linistit dar ... stii cum e...

AdelaP- eu ti am trimis un pm imi pare rau ca nu l ai primit chiar nu stiu ce s-a intamplat
Asa cum a spus si mamgiuliei esti in partea cealalta a orasul;ui asa ca sa ti faci o idee noi stam aproximativ aproape de spitalul de copii din Rogwerius( pacxat ca n ati gasit chirie in aceasta zona)
Mie mi se pare cam mult chiria pe care o veti plati in Nufarul.Poate daca veti sta mai mult in Oradea veti gasi o chirie mai modesta- veti avea timp sa cautati. In fiecare miercuri apare Bazarul Bihorean cauta chirii si orienteazate acolo dupa preturi

Mergi la inceput

Mercedes, ai vazut ??? Las-o in pace pe Bianca, peste 1 an vei vedea diferenta, la noi se vede o palire deja si stii ca-i intr-un loc vizibil Noi mergem in parc azi, ma voi uita sa va vad !!!

Pupacionesuri tuturor !!!

Mergi la inceput