Oradea (3)
Raspunsuri - Pagina 13
gabibarta spune:
Mercedes, nu v-am vazut astazi in parc De fapt nici noi nu am reusit sa ramanem prea mult, mi-a fost frica sa-mi las fata pe tobogan, aveti grija si voi, ca toboganul galben are o gaura mare!!!
Iar in jurul bazinului cu nisip se-nvarteau niste adolescenti cu motorete, mi s-a parut cam periculos acolo. Oricum nici Lili nu avea rabdare sa ramanem...
Maine si poimanine mai facem ultimele cumparaturi pt. gradi si scoala
Noapte linistita tuturor!
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
adi2003 spune:
Daria, daca vrei acum plante inflorite e mai greu, fiindca a trecut vara si daca iti dau puiuti de planta, nu vor inflorii chiar acum, trebuie sa faca radacini, sa se dezvolte si abia apoi sa infloreasca.
Uite, acuma am "achimenes" inflorit (culoare mov). Dar va tine pana da frigul...apoi trebuie tuns si pastrat ghiveciul, pentru ca in primavara, daca incepi sa uzi, vor rasari noi plantute.
Pot sa-ti dau puiuti de muscata curgatoare....dar iarasi a cam trecut sezonul...putine sanse sa mai infloreasca anul asta. Nici ale mele, care sunt deja dezvoltate nu mai fac flori, decat mai rar.
Ma gandeam ca puteam sa iti dau kalanchoe (orange/galben). Asta infloreste si iarna daca o tii in casa si nu e pretentioasa deloc.
Sa ma gandesc..hibiscusul meu e in floare..dar nu am pui la el, poate la anul.
Am si muscate obisnuite, roz, albe, dar iarasi le trece sezonul..si numai iti faci de lucru pentru la iarna.
Violete...ar fi o solutie, dar pana se dezvolta si vor face flori..poate sa treaca cateva luni bune.
Nu ti-am insirat decat plantele care fac flori, din ce am eu. Alege, si mai discutam pe tema asta. As fi vrut sa ajung azi in parc, dar am lucrat de dupa-masa. Si maine la fel. Poate in weekend ne vedem.
Simina
album foto1 si album foto2
szivarvany spune:
Elou :)
Simina - tre` sa vorbim !!!
Gabi - spor la cumparaturi !
Mercedes - poate va vedem si pe voi ...
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
Supercopiii iulie/august 2004
gabibarta spune:
se pare ca am terminat toate cumparaturile pt luni, mai putin carte de colorat pt Lili. Intr-un singur loc am gasit ceva de varsta ei, carte cu 6 file la 45000!!! Mai bine ii fac la imprimanta ceva mai dragut, cu animale.
Am rezolvat problema cu rdslink, deci ei au modificat ceva, trebuia schimbat ceva in outlook express, si au uitat sa anunte publicul. Traiasca rds-ul....
szivarvany spune:
Gabi, succes !!!
Mercedes - mii de scuze de incidentul din parc ... Asa de rau mi-a parut ... Giulia are amigdalita si rosu`n gat si incidentul s-a mai repetat ... suntem pe antibiotic, io am cu nervii, ea e vesela, doar ca nu poate papa. Sper sa treaca !
Ma bucur ca v-am vazut si pe voi si ca sunteti bine, daca se termina ploaia, mergem in parc, ne-a asigurat doctora ca nu se ia (nu as vrea sa umplem copii de vreo boala, asa ca am intrebat de 3 ori), asa ca vom semna sper condica.
O duminica frumoasa va dorim !!!
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
Supercopiii iulie/august 2004
gabibarta spune:
Giulia, multa sanatate!
Celor care merg la scoala, gradi, cresa, le doresc multa bafta si curaj pt prima zi!
Noi am terminat ieri vacanta cu excursie, am fost la Simleu Silvaniei, acolo s-a deschis un muzeu al holocaustului si ne-am dus la festivitate. De fapt trebuia sa mearga mama pt ca ea canta in corul evreiesc, si noi am mers cu ea. Am ajuns seara tarziu acasa, rupti de oboseala.
Pupici si o saptamana frumoasa tuturor
gabibarta spune:
quote:
Originally posted by Mercedes
Oradeni ce mai faceti de nu mai scrieti?
io scriu, dar mai si lucrez...
Gabi
adi2003 spune:
Am ajuns si eu in parc in aceasta seara. N-am intalnit-o decat pe Daria si pe Giulia. Restul pe unde va invartiti? Cert e ca nici eu nu dau prea des prin parc, dar parca nu se nimereste sa ne intalnim mai multi membri DC, chiar si pentru o jumatate de ora, chiar si in parc. N-ar fi frumos?
Simina
album foto1 si album foto2