Oradea (3)
Raspunsuri - Pagina 14
gabibarta spune:
noi suntem de acord, dar cand sa fie? Maine ne pregatim de drum, ca sambata plecam in excursie cu clasa la Suncuius. Venim sambata seara inapoi.
Din pacate Robert ede dupa masa la scoala, il iau pe la 17,00, mergem acasa si stam cu burta la carte, dupa aceea mancare tura de spalat zilnica, baita si culcareeeee!!! suntem un pic dezorientati, inca nu ne-am intrat in ritmul scolar, dar sper sa ne adaptam repede noului program.
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
adi2003 spune:
Gabi, te inteleg! Chiar ma gandeam, voi mamicilor/taticilor de bebei sau scolarei...cand mai aveti timp si de voi? Ca si eu stau uneori prost cu timpul liber, desi n-am responsabilitatile voastre...
Pai daca stabiliti o intalnire, ma adaptez voua. Numai sa propuneti.
Simina
album foto1 si album foto2
gabibarta spune:
mama Giuliei=Daria
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by marius
Care Daria?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
A fost si Daria ta in parc ieri?
Eu m-am intalnit cu mamica Giuliei, dar ar fi fost frumos sa va vad si pe voi. Cred ca ajung azi din nou, am niste frunzulite de violete de dat Ioanei. (Nu Ioana ta..ci IoanaM)
MamaGiuliei, sa te decizi ce flori vrei, ca nu mi-ai dat un raspuns cert.
Mercedes, nu veniti si voi? N-am mai vazut-o pe Bianca din iulie. Cred ca e maricica deja!
O zi frumoasa tuturor!
Simina
adi2003 spune:
Nu v-am vazut. Cert e ca am mers direct la banca unde se asezase mamagiuliei si acolo am ramas pana la plecare, cand m-am grabit sa prind meciurile.
Pacat ca se intuneca atat de repede, ca vremea e inca buna!
Gabi, nu-ti faci si tu timp sa ajungi azi, macar putin in parc? Preconizez, sa fiu in jurul orei 19, caci pana pe la ora 18 sunt la servici si trebuie sa ajung si pe-acasa.
Simina
liuba spune:
Salutare natiune! Am revenit, din pacate nu cu forte atat de proaspete cum am fi vrut, avand in vedere ca zi\noapte micul Tudor (19 aug.), papa din 3 in 3 ore iar celalalt, de 3 ani, de luni, de cand l-am dus la gradi urla non-stop ca nu mai vrea sa mearga. Sa nu mai vorbesc de gelozii si tot felul de manifestari la care nici chiar pedagogul din mine nu le face fata. Simt uneori ca-mi vine sa fug, dar sper ca aceasta perioada sa fie f. scurta.
Daca stiti retete de acomodare a picilor la gradi(nr. 28, in Nufarul), va rog sa-mi spuneti.
Ally sper ca intr-o zi sa ne si vedem, la fel ca si cu alte mamici cu pui.
adi2003 spune:
Am sosit acasa,ca am scapat mai repede de la servici.
Asa ca pot venii si mai devreme,in parc, sa zic ora 18. Mai vine cineva? (sa stiu sa ma uit dupa voi).
Sper ca nu ploua tocmai azi!
Simina
gabibarta spune:
Danielle, sa-ti traiasca micutul!
Retete de acomodare, eh, intrebare buna!!! Cum vrei sa reactioneze copilul cand il trimiti in fiecare dimineata printre straini si ramai impreuna cu inamicul lui nr. 1 toata ziua??? e normal sa fie gelos!!! Ei, sa zicem ca asta a fost o glumitza, deci trebuie sa fii hotarata, sa-i spui cu convingere ca e bine pt. el sa stea la gradi, si sa nu intinzi prea mult despartirea... un pupic, pa-pa, si pleaca! Dupa masa incearca sa fiti numai voi doi macar o ora, in acest timp cateodata sa va faceti de cap, mai mergeti cateodata la o inghetata, sau la Mc... Alte idei nu-mi trec prin minte deocamdata.