CATI COPII AVETI? CATI ATI FI VRUT?
Raspunsuri - Pagina 4
ana maria spune:
Unul si daca ne ajuta Doamne Doamne mai incercam... si poate mai reusim sa-i facem o pereche
Ana Maria si bebe Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
herra spune:
numai mamici tinere pe aici!
eu am avut primul copil in anul cand am implinit 31 de ani...
voi?
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
herra spune:
quote:
Originally posted by cornelia_laura
Pe cele care-si mai doresc un bebe le asteptam la "Mamici din nou aspirante"
unde e subiectul asta?!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
catalynaa spune:
Eu n-am nici unul,dar sper ca voi avea si eu o pereche-o fetita si un baietel.Le felicit pe fetele care au 1,2,3 copii si isi mai doresc.
Pupici si numai bine
cata
laurajr spune:
La 30 de ani am nascut-o pe Ioana si acum am 34 si Rh negativ, proaspat emigrata in Canada si inca fara serviciu .
Am fost singura la parinti si-mi doresc ca fetita mea sa aiba un fratioar sau o surioara . Si ea vrea o fratzioara
!
Sper sa-mi gasesc o slujba ca sa apuc un mini concediu de maternitate, daca nu, oricum tre' sa trecem la actiune !
Vorba unui coleg de facultate cand s-a hotarat sa faca copii cu nevasta-sa : Mama, de acum trecem la lucruri serioase !
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
daniela_daneza spune:
Deocamdata nu am , dar imi doresc 2, si din care neaparat o fetita, bruneta, creata cu ochi albastri si pe care sa o cheme IRIS!
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
lena spune:
Eu am o scorpioanca de 1 an si 9 luni si mai vreau unul dar nu chiar acu, astept sa ma inteleg cu t-rexa mea, desi freya zici ca este intoarsa cu cheita de ce energie are...mai mult de 2 mi se pare fffff mult, pentru o persoana lenesa ca mine
...daca n-ar vrea sotul asa de mult si daca in Olanda s-ar purta moda cu unic copil, dar aici, toti sunt perechi si cate 3-4-5...eu ma ingrozesc numai la ideea de burtafoantza aia grea si alaptat, in rest daca mi l-ar aduce barza de-a gata, ce frumos ar fi 
bAly spune:
Noi, eu 28 si sotul tot 28, avem o fetita de 3 ani impliniti ieri si inca o fetita pe drum, o asteptam in 3-4 saptamini. Deocamdata zic eu ca o sa fie de ajuns 2 copii, dar daca o fi sa se intimple sa vina si al 3 lea e binevenit.
Alina si Andreea cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/zarzarele
bagoiu spune:
Avem trei 2 baieti si o fata (baietoi!)Ne-am mai dori inca unul dar am 3 cezariene si deocamdata nu am verde. Si nici curaj.
E foarte greu, dar e minunat!
sinzi_ana spune:
Noi avem unui, avem 26 de ani si mi-am propus asa:daca in urmatorii 3 ani mai raman insarcinata sa mai fac inca 2-3 copii unul dupa altul...daca nu, mai incercam cand vom avea in jur de 40 de ani si ne oprim...
Adica ori 2 la diferente ff mari de varsta, ori echipa de fotbal la diferente ff mici de varsta!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi
si David
La Brasov
La marea Neagra
Parada modei
Voineasa