Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cora, am vazut reduceri de 20% si la mag. de pe Calea Dumbravii, langa Explorer - acolo spuneai tu ca au carucioarele babycare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Nu nu acolo Maria...la magazinul de pe Luptei aproape de intersectia cu Milea...acolo aveau carucioare babycare.dar m-am uitat doar in graba,am vazut preturile rezonabile si am intrat pe internet si mi se par Ok.Nasa mea care va naste in septembrie mi-a zis ca merge ea si cumpara prima(mai are un copil deci stie cam ce trebuie sa aiba neaparat un carucior) si apoi in functie de ce alege ea ma orientez si eu.

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Pentru salamul de biscuiti:
- se freaca 150g unt (merge si cu margarina, dar nu recomand), cu 5 linguri zagar. Apoi se adauga si 2 galbenuse, apoi 2 linguri cacao.
- separat se bat cele 2 albusuri spuma
- 500g de biscuiti rupti se stropesc cu lapte si cu rom (din belsug )
- se amesteca toate cele de mai sus, plus nuca, stafide, rahat, visine din gem sau ce mai vreti voi
- se formeaza salamul (eu fac 2 buc.), in celofan, si se da la frigider cateva ore.
- la sfarsit, se poate tavali salamul prin biscuiti pisati sau prin cocos - nu mai lipeste pe maini...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Thx Maria pt reteta de salam de biscuiti..o sa o fac si eu

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

maria-alexia, dar pt. gravide nu e voie ou nepreparat...adica poate fi periculos, ca si laptele nefiert sau carnea nepreparata.
ieri, la mine in sufragerie erau 34 grade celsius! si aerul conditionat este la capatul listei de prioritati si urgente... deci la anu'

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Cu placere
Sper sa nu aveti obiectii prea mari in privinta celor 2 oua nefierte din compozitie. Reteta merge si fara albusuri.
Eu am tot incercat sa le evit, m-am abtinut toata primavara de la o spuna cu capsuni... Dar acum, ca a aparut si zmeura, nu stiu daca o sa mai rezist :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

NEATZA fetelor..
XANDRA sa ne spui cum ti-a iesit rezultatul. Si-ti tinem pumnii.
NOKI LARA asa eram si eu cu amigdalele...Anul trecut am facut de 2 ori pneumonie si o data anul asta in februarie.... .
Eu eram hotarata sa le scot, dar daca a venit bb-ul, mai aman. Dr la care m-m dus , mi-a zis ca si reumatismul asta il am tot pe fondul infectiilor repetatte cu stafilococ(ca asta mi-a iesit)si ca trebuia sa le SCOT!!!!! De cand ma stiu am avut probleme cu ele...(adica si in fisa mea de copil de la 3-4 luni eram cu rosu in gat) si toti imi spuneau caa daca le scot o sa-mi fie mai rau, dar nu cred. Decat pneumonie atipica ,corticopleurita sau pneumonie interstitiala, mai bine fara amigdale. Asa ca fa bine si da fuguta la medic numai sta.
Eu deja nu puteam sa iau decat de la CIPRINOL insus, alte antibiotice nu-si faceau efectul.

Stiti ceva de cum va fii legea de CIC? au dat ceva la radio dar nu am putut asculta ca era galagie pe aici....

JOY + 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ce se mai intampla cu fetele angajate in batalia impotriva contractiilor? eu acum o ora am crezut ca bebe s-a inarmat cu un cutit si are ceva impotriva mea. cand patesc asa iau un no-spa si fac tot posibilul sa ma relaxez fizic si psihic. Cu relaxarea imi diminuam contractiile si inainte de a lua no-spa. Dar totusi nu stie nimeni de la ce apar contractiile astea? nici medicii?

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Buna fetelor!
Eu sunt fericita ca am aer conditionat!!!! Ieri nu prea m-am bucurat de el, ca mi-au revenit deja cunoscutele dureri de stomac+spate si m-au tinut aproape toata ziua. Chiar, mai are cineva un astfel de "tandem de dureri"?

Cat priveste miscarile lui bb - COralia ai dreptate - ieri parca a fost ceva in aer si asta micu a avut program de aerobic de la 7 dimineata pana seara la 11!!!

Noki - imi pare tare rau ca nu te simti bine . Sa te faci bine cat mai repede.

Xandra iti tin pumnii si tie!

Maria-Alexia, Coralia - eu am primit un catalog de la mag. de pe strada Rennes si imi plac tare mult caruciarele si patuturile ABC design (nemtesti) si nu sunt nici foarte scumpe. Abia astept sa cumpar si eu, dar ma abtin, ca si Maria, mai ales ca la mine nu stiu ce se poate intampla (am tot felul de cosmaruri)

Tania & Punctuletz 20+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ANDA, nici eu nu stiu ce sa zic ...eu am dureri de burta pe dedesubt de fapt si pe laterale cam cum sunt cele de ciclu si dr a zis ca sunt contractii. Sa fiu sincera nu am decat cand fac efort sau sunt obosita.... Din cauza asta sunt si rasfatata acasa. Sotul face aproape totul saracu'. Zic saracu pt ca s-a dus la spital cu rana aia si i-a scos firele joi. EEEE... vineri era desfacuta si iar pe la usile spitalelor, nu vroiau sa-l mai coasa ca nu se face a doua sutura..ca sa stea cu pansament(dar cand se inchide ditamai gaura daca sta permanent uda si cu pansament...?)
Asa ca pana la urma dupa ce l-au vazut 2 medici care si-au dar acordul ca merg puse 2 fire dar nu mai mult, l-ai mai cusut si schiopateaza, nu poate indoi piciorul cum trebuie...dar ma menajeaza pe mine la maxim. Asa ca Doamne ajuta nu am mai avut dureri de burtica...

JOY + 22+

Mergi la inceput