Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Dragelor, nu am prea mult timp sa stau pe net...
Vroiam doar sa zic LA MULTI ANI, LEOAICELOR!!!! Sa fiti sanatoase si voioase, sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi!!!

IrinucaR 24+

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

buna, dragele mele :)))
dau asa un aspuns fara sa citesc ce-ati scris, ca n-am mai intrat pe forum de nu mai tin minte cand.
de la servici mi s-a taiat macaroana, de acasa e mai greu si se misca destul de incet netu', asa ca....
acu' am fost si plecata o saptamana in concediu - m-am dus la racoare, la cheia, si azi cand am venit in bucuresti nu mi-a venit sa cred ce cald poa' sa fie... aoleu, imi fierb creierii. si acolo (la cheia) noaptea dadeau drumul la calorifere... ce viata :)))
am vazut ca pe pg. 1 a sb. intrebati de mine, si d-aia n-am bagat la raspuns inainte de citeala.
noi suntem bine, sanatosi, ne-am cam ingrasat (pana acum vo 7 chile). am o ditai burta - imi spuse cineva ca avea asa o burta cand a nascut - noi mai avem 3 luni jumate pana atunci, da' suntem voinici rau....
prietena mea care trebuia sa nasca la sf. de iulie n-a nascut inca - a reusit sa-si convinga pitica sa-l astepte pe doctor. se duce maine sau poimaine la control la spital sa vaza ce se mai petrece.
hai ca ma duc sa citesc ce-ati mai scris in lipsa mea .
multi pupici le toata lumea de la
C & bb andrei 24+, foarte miscacios -
acu' ma distrez cu burta, se vede cum face bungee - jumping prin casuta lui provizorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

ina, daca nu vrei sa bei lapte, uite ce poti minca pentru calciu:
- lapte batut
- cottage cheese
- swiss cheese
- cheddar cheese
- iaurt (plain)
- frozen yogurt (stii tu, inghetata:))
- orange juice fortificat cu calciu
- peste mackerel (in conserva)
- sardine
- salmon
- seminte de sesame
- broccoli
asta scrie in cartea pe care o am eu pentru gravide.

o noapte buna americancelor si buna dimineata celor din europa!

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (26+)

www.seansimon.com/atlanticcity2005.htm" target="_blank">ATLANTIC CITY 2005
www.seansimon.com/july2005.htm" target="_blank">JULY 2005

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Neata fetelor!

Io sunt tare amarita - mi-am inceput minunat luna! Am facut amigdalito-bronsita, ca nu stiu exact ce e. A inceput cu durere in git si acum a coborit spre plamini.
La mine e clasica treaba - sunt Stanpatitul cu bronsite si amigdalite, da' d-alea naspa, cu febra mare + antibiotic la greu. Astazi cred ca o sa merg la serv. la dr. de familie sa vad ce-mi da. Nu stiu daca am febra, ca nu am termometru!

E naspa treaba! Numai io pot raci in mijlocul verii, mai rau ca in toiul iernii! Sper totusi sa scap fara antibiotice, dar nu cred....

Va pup pe toate!

PS - Irinuca-leoaica, bafta mare de tot la licenta! Sa iei 10!

Poze cu mine
Varsta Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

neatza fetele!
multzumesc pt incurajari shi pt faptul ca atzi mai pomenit de mine. eu azi aflu rezultatul la antibiograma, shi chiar ma gandesc sa repet urocultura shi antibiograma, ca sa fiu sigura-sigura pe ce antibiotic merg, mai ales ca mai pot sa aman sa incep tratamentul, pt ca acum rinichii nu ma mai dor absolut deloc, asha, din senin...
coralia, daca ai putzin timp, ash fi vrut sa-mi povesteshti cum a fost cu sora ta cand a avut aceeashi problema ca shi mine, poate pe messenger daca intri, uite, id-ul meu e andasro.
noki lara, fugi repede la doctor, trebuie sa faci ceva, din cate shtiu eu, mai bine iei antibiotic, decat sa lashi o afectziune netratata... itzi tzin pumnii shi tzine-ne la curent
statzi sa mai citesc din urma, shi mai vb
pupici
xandra, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna fetelor!
Am ajuns si eu la servici,inca nu este canicula si parca tot nu am aer...sper ca maine nu va mai fi asa si va ploua sa ne mai racorim si noi.In Bucuresti cand am vazut ploaia aia..cred ca a fost binecuvantare pentru voi cele de acolo.
Monetai o scumpete de fetitza!!!Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa,m-am delectat cu pozele acum la prima ora parca mi-am incarcat bateriile numai cand am vazut-o.Iar tu te mentii foarte bine,nu mi se pare ca esti plinutza deloc(si nu e compliment).
Mariareferitor la medicul de familie..si eu merg doar cand am nevoie de medicamente..iar acum cum ma bazez pe Biomarin care oricum nu e compensat..probabil voi mai merge numai pentru analizele de trimestrul III cum mi-a zis dr.Desi e o tipa foarte de treaba...nu vad de ce as merge daca ma simt bine,ca oricum toata masuratorile de bebe mi le face dr gine.
Sambata dupamamiaza pe la 6 am urcat pana la Paltinis..era un aer superfain nu as mai fi plecat de acolo,ne-am plimbat vreo 3 ore apoi cand am ajuns iar in infernul din oras imi venea sa urc iar la munte.
Dupa ce bebe toata saptamana a fost cam anemic,misca doar putin si foarte slab,ieri a recuperat pentru toata saptamana,mi-a facut o demonstratie de lupte in burtica incat nu-mi venea sa cred...se misca cand in stanga cand in dreapta de ziceai ca sunt mai multi pe acolo.Oricum a fost prima data cand mi s-a miscat burta dintr-o parte in alta asa serios...
M-am cam lungit,dar n-am mai vb cu voi de un weekend intreg.
Pupici,Coralia 22+...maine 23

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata, fetelor !
noki - cum, mama, sa te imbolnavesti asa de rau, chiar acum, pe caldurile astea !?! ai mare grija de tine si de bb sarah ....
andra - iti tinem pumnii, si speram sa te faci si tu bine cat mai repede;
noi suntem foarte bine, insa am trecut cam greu peste week-endul asta - caldura era insuportabila, sincera sa fiu, am plecat prin carrfour, media galaxi, bricostore, etc - pentru ca dimineata nu era de stat la noi in casa - stam la 9 si batea soarele chiar in geamurile noastre;
ei, nu e chiar asa de rau, ca ne-am ales cu un parchet pentru dormitor foarte interesant, dupa toata alergatura, asa ca saptamana viitoare ne apucam de renovarea dormitorului, in asteptarea lui bebe luca.

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna dimineata !
Cald rau si pe-aici, asa fost si in weekend... Acum ma tot uit pe site-uri de vreme si incerc sa ma simt mai bine la ideea ca deseara e anuntata furtuna si ploi in urmatoarele 8-9 zile. Iar maine se pare ca vin sa instaleze aerul conditionat la birou - s-o vedem si pe asta!
Tania, voua vi l-au instalat deja acasa? Cum te mai simti?
Cora, si noi tot in Paltinis ne-am racorit, dar duminica dupa-masa. A fost super senzatia sa cobori din masina si sa simti - in sfarsit, dupa atatea zile !! - racoarea...

Il simt si eu pe bb tot mai des si mai regulat si mi-e tare drag de el . Dar simt foarte puternic si pulsul, pe ambele parti ale burticii, mai ales cand ma intind - e normal ?? Sambata cred ca am simtit o repriza de sughitz a lui bb, au fost cateva miscari care se succedau ritmic... Probabil isi antreneaza deja diafragma

Am luat o hotarare eroica: sa ne abtinem de la cumparaturi pana prin oct-nov. Sper sa rezist . Oricum, in plimbarile de weekend-ul asta am vazut pe strada numai carucioare faine, deci ... se poate si cu siguranta o sa gasim si noi ceva sa ne placa.

Si am gasit o varianta delicioasa de desert fara foc (pe langa fructe si inghetata): salam de biscuiti !!!

Sa avem o saptamana cat mai racoroasa !

Varsta puiutului

Mergi la inceput

Tania si Mariaam fost vineri prin magazinul de la jiului si intr-adevar au reduceri la hainutze si sunt foarte foarte frumoase.Am vazut niste pantalonasi cu ursuleti rosii pe ei..o minunatie...si am putut sa fac comparatie intre preturi pentru ca mai fusesem si acum 2 sapt pe acolo si erau mai scumpe.
Taniaam vazut si mai multe modele de carucioare,erau Chicco si Graco preturile intre 4-5-6 mil...aveau si catalog pentru alte modele in caz ca doreai asa ceva.Preturile sunt rezonabile zic eu...dar babycare nu aveau deloc...si eu din asta m-am hotarat sa iau..as fi vrut sa compar preturile cu cele de pe internet.

Mergi la inceput

Mi-ai facut pofta cu salamul de biscuti Maria...zi-mi si mie dupa ce reteta il faci?Ca eu n-am facut decat o data si parca nu a fost chiar cum trebuie....
Daca ajung acasa ma apuc si eu de facut salam de biscuiti,da-mi reteta ta please.

Mergi la inceput