Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Bic, de la fier s-ar putea sa ai surprize...adica o constipatie de toata frumusetea.Remediul meu pentru constipatie sunt prunele uscate sau confiate cum se mai zice.Pentru crampe la gambe ar fi bine sa suplimentezi consumul de calciu (lapte, iaurt, branzeturi) la mine a functionat.

Mandy, 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

bic, felicitari pentru brio la testul de diabet gestational. eu ma duc luni la controlul lunar (fara eco, normal:)) si atunci o sa-mi spuna cind sa merg la test. probabil cam prin 10 august. data trecuta, cu lia, totul a fost ok, sper ca si de data asta. desi maninc mai aiurea acum, sint mai obosita in general, sarcina mi se pare mai lunga:):).

mandyksch, da, asta ziceam si eu: ca era la moda culcatul pe burta si nu pe spate al bebeilor. culcati-i pe spate si-o sa vedeti ce bine-o fi.

noki lara, clatite! mama-mama, ce pofta mi-ai facuuuuuuut! imi fac si eu cit de repede apuc. diseara!!:)

ina, nu te indopa cu lapte daca nu-ti prieste. sint si alte surse de calciu in alimentatie. lasa, ca-ti scriu de ele. eu una nu beau lapte dulce DELOC, nu-mi place. beau kefir sau lapte batut, o data la saptamina. in schimb, iau 1000mg de coral calciu in fiecare zi. asa am procedat si cu lia si totul a fost ok. de fapt, eu iau coral calciu de vreo 6 ani buni, asa ca cre' ca organismu' meu ii obisnuit:). si stiu ca bag la brinze in mine de numa-numa':):).

fug ca trec pe-acasa s-o iau pe lia si o duc la ai mei pina duminica la prinz cind mergem la un birthday party. miine o sa ma odihnesc si poate mergem si la un film.

cum am mai zis, un weekend bun!!

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (26+)

www.seansimon.com/june2005.htm" target="_blank">IUNIE 2005
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MONET, este a doua oara cand citesc povestea venirii pe lumea Liei si este asa frumoasa....
Dar tu pana aproape sa nasti ai mers la servici?
UAU ! Parca as vrea zi eu sa fiu in asa forma incat sa zic NU VREAU ACASA!!!
PUPICI PE BURTICI
JOY + 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Aoleu, la faza cu bebelusul care incepuse sa-si manance placenta m-am tavalit pe jos de ras!!! Desi situatia nu e de ras...
NU EXISTA ASA CEVA.
Dar iti dadeai seama ca e proasta cucoana dupa cum insista ca fumatul nu le-a facut nici un rau bebelusilor ei... Asta de la o fosta fumatoare care NU are de gand sa se apuce din nou de fumat. Daca tot am scapat, nu am de gand sa-mi transform fata in pergament la 40 de ani (sau, cel putin, asa ma incurajez eu ).
Sigur a nascut prematur din cauza ca fuma. Nu cred ca bb ar fi fost afectat asa tare de 4-5 tigari pe zi, deci fuma mult...

Despre culcatul bebelusilor: noi am culcat-o pe Emi pe spate, cu capusorul intr-o parte, ca sa nu regurgiteze cumva si sa se inece. La noi asa a fost cel mai bine, fiecare mamica face cum crede.

Iar cu pisoii... Azi noapte mi se parea ca am o echipa de fotbal in burta. Si placenta mea e anterioara, deci ar trebui sa nu prea simt cum da bb. E adevarat, din cauza serviciului beau multa Cola, pe care, apropo de doamna cu fumatul, NU o recomand... Dar culmea, bb se misca atunci cand are chef, nu cand beau eu Cola, nu prea pare interesat de ea.

Ina, scumpa, eu zic sa nu mai bei laptele ala daca te balonezi asa tare de la el. Exista si alte surse de calciu. Branza, broccoli (care contine mai mult calciu decat laptele, desi nu e alb ). Gasesti tu ceva sa ti se potriveasca. Cred ca bb nu poa' sa doarma de ghioraiturile din burtica ta si tu la fel.

Noki, mmmm... clatite cu ciocolata... Yummy! Cred ca dau si eu fuguta.

Monet, ma bucur ca ai avut o vacanta relaxanta! Zici ca Lia sta si pe nisip? Noi suntem la mare si cand mergem la plaja nu e chip s-o scot pe Emi din apa. Se lasa cu scandal! Si bineinteles ca trebuie supravegheata si bagata la un moment dat sub umbrela, cu toata palariuta. Noroc ca e ca mamaie, nu se insoleaza. Eu ma insolez imediat.

Maria Alexia, eu nu stiu sa existe analize de trimestrul doi. Stiu de 1 si 3, atat. Daca vrei tu sa faci, ca sa vezi cum stai cu toate cele, cred ca e bine.

Pupam toate mamicile si bebelusii!

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

update: felicia - 31 de ani, bucuresti, UM: 4.03.2005
DPN: 8 decembrie (mai nou, nu 10 cum spusesem anterior).
Spitalul Giulesti.
Teodora

felicia

Mergi la inceput

fetelor,
am pus doua linkuri noi cu poze mai jos - cind n-aveti ce face si va plictisiti, puteti sa va uitati:). sint cu lia (si prietenii ei:)) mai mult; apar si eu, ca o balena, in doua-trei, acolo.
va pup.

www.seansimon.com/atlanticcity2005.htm" target="_blank">ATLANTIC CITY 2005
www.seansimon.com/july2005.htm" target="_blank">JULY 2005

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

MONET, superbe pozele...Si ai o fata, sa-ti traiasca!
RALUD, eu simt bb-ul f bine, doar ca fata de cum imi spuneau alte fete, nu se simte la suprafata...Mai mult simt parca pe dedesubt, inauntru...Sotul meu nu l-a simtit decat de vreo 3-4 ori.
In schimb, a inceput sa miste asa de tare, ca parca imi apasa pe intestine ca simt (mai ales cand stau jos) ca ma preseaza spre anus, inafara. Nu stiu cum sa decriu exact senzatia, dar simt in burta si in acelasi timp in anus presiune . Mai pateste cineva asa ceva?
Plus ca abia mai stau pe scaun. Nici la servici si nici acasa numai pot, cel putin acasa ma intind in pat, dar la servici ma las cu scaunul pe spate si stau de parca as sta in sezlong.....
Se mai uita unii altii mai ciudat, dar altfel nu pot. Daca imi zice cineva ceva, o sa le spun ca atunci stau acasa ca altfel nu nu merge treaba.....
GATA, ma duc la orizontala.
TANIA, XANDRA cum va mai simtiti?

JOY + 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Cautind sa aflu daca in Romania in ziua de azi se mai foloseste tarcul de copii, am dat de urmatorul link cu mobila pt. copii ce pare muuult mai ieftina decit ce am vazut prin alte parti:
http://www.profy.ro/noumagazin.htm

Stiu ca maica-mii i-a fost extrem de folositor acest tarc. Dar in ziua de azi in America nu exista asa ceva. Cu siguranta ca a descoperit nu stiu cine ca e periculos pt. copil! Iar eu stau si ma intreb: daca vrei sa lasi copilul nesupravegheat pentru putin timp intr-un spatiu unde nu se plictiseste, unde se poate misca si de unde NU poate evada, ce folosesti?!????

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Buna intrebare BIC. Dar chiar la voi nu se gasesc?
Soramea este nascuta in februarie si mai toata vara aceea a stat in curte, nici macar intr-un tarc, saraca.
Din lada in care punea cartofii iarna in beci, mama a improvizat un fel de tarc, unde statea linistita cu jucariile de nici nu ziceai ca ai copil mic, spune mama. Face referire si la mine care am innebunit-o pana m-am marit...
Eu ma gandeam la un astfel de tarc, dar nu neaparat din lemn. Este destul de util mai ales daca vrei sa apuci sa faci un pic de treaba princasa....Nu vb din experienta ca nu am , dar toate prietenele mele , vecine, au copii si am fost mereu pe la ele si stiu cat d cat cu ce probleme se confrunta.
Dar stiu si un bb-ul care are un asa tarc dar care nu a fost invatat sa stea in el -dupa ce se trezea, era repede luat din pat si tinut numai in brate in sufragerie, langa mami si tati - sa numai zic ca era vai de ei ca trebuia sa faca cu schimbul la tinut in brate ca altfel nu se putea.
Pe cand soramea o culca pe aia mica a ei NUMAI in patutul ei, a fost invatata sa adoarma singura nu la mami in brate, sau leganata, cu lumina stinsa (rare exceptii cand cere sa i se lase o veioza pana adoarme) cand se trezeste mai zaboveste in patutul ei si se joaca.
Si imi place f mult asa. E un copil SUPERB.

JOY + 21+

Mergi la inceput

bic, de asa ceva http://www.onestepahead.com/product/27214/234755/117.html
(vezi poze in detaliu)
sau asa ceva
http://www.onestepahead.com/product/27214/307760/117.html
intrebi?

lia le-a avut pe amindoua. in tarcul mic (care poate fi transportat ca se inchide ca o umbrela) nu prea i-a placut multa vreme. iar in cel mare, i-a placut, se juca frumos pina a inceput sa umble. de-atunci incolo n-a mai vrut in tarc. asta este.

noapte buna si o duminica frumoasa!

www.seansimon.com/atlanticcity2005.htm" target="_blank">ATLANTIC CITY 2005
www.seansimon.com/july2005.htm" target="_blank">JULY 2005

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput