Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

O Xandra,saracutza de tine,cu criza de rinichi nu e de gluma.Si soramea a facut una si s-a internat la urgenta ca avea o durere care nu stia de la ce este..s-a speriat a crezut ca este ceva cu bebe.Din fericire totul s-a terminat cu bine dupa ce a eliminat o "pietricica",dupa ce s-a chinuit vreo 4 zile.Dar la tine daca e infectie atunci e alta "mancare de peste",va trebui sa iei antibiotice sa scapi de ea.
Sanatate!

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

UUURRRAAAAA!!!
A venit acum sotul meu cu un tip care s-a uitat prin casa si maine dimineata intalam aerul conditionat!!!
Va fi o nebunie, ca trebuie improvizat ceva, din cauza structurii apartamentului, dar va fi BINE!

Xandra iti tin pumnii sa rezisti pana luni

Tania & Punctuletz 20+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Mai fetelor intr-adevar este cald afara insa am noroc ca la mine in casa e destul de racoare, eu dorm inca cu plapuma. Bebeica al meu se tot plimba prin burtica pe la mine, suteaza, e un adevarat spectacol cand incepe sa loveasca, imi ridic bluza si ii invot pe prieteni sa se uite. Sunt toti foarte fascinati, din grupul nostru de prieteni suntem primii cu copilas.

23 fix

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ANDA, acum nu stiu sa-ti spun sigur, nu este rupt nimic,dar a zis asa: pe fondul unei decupari prea mari a secului piciorului, plu o mai proasta circulatie cauzata se pare si de sarcina, plus ca acum 2 sptamani m-am incaltat cu pantofi cu tot destul de maricel pentru mine(care nu am mai incaltat din dec anul trecut) si pe fondul problemei mele vechi (eu am o poliartrita , spondilita anchilozanta) cica S-AU UNIT ACOLO NISTE CHESTII . Dar ce anume chestii, habar nu am . Si faptul ca el zice ca se rezolva chirurgical dupa nastere...se can inseala, pt ca am de gand cum ste si normal sa mai cer o parere.
In concluzie, nu stiu ce am .
Stie cineva ceva? sa ma lamureasca cam ce poate fi?

JOY + 21+

Mergi la inceput

XANDRA, sa ai grija ca soramea de la o infectie tratata asa...de ici de colo, a ajuns sa stea 1 luna in spital cu injectii de cred ca tot neamul nostru nu a facut asa de multe .....
Si a mai ramas si cu sensibilitate. Dar la tine este altfel ca esti cu bb-ul.
Ai GRIJA DE TINE

JOY + 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Fetelor, as mai avea si eu o intrebare...
Pana acum m-am dus constiincioasa la dr. de familie o data pe luna si mi-a venit iarasi randul.
Dar chestiunea e: oare o sa-mi dea sa fac analize de trim 2?

Caci altfel, daca retete gratuite/compensate tot nu-mi da, probleme eu zic ca n-am, atunci... ce sa povestim ? Sau imi scapa mie ceva ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

fetele, ma car acasa, vorbim luni
pupici pe burtici
xandra, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Eu intru in sedinta !!!
Vineri, dupa terminarea programului si la vreo 38 de grade...
Sa indrazneasca numai sa nu le convina ceva !

Poate nu mai uitati totusi cu intrebarea anterioara, va rog...
Sa aveti un weekend cat mai relaxant si racoros !

Mergi la inceput

MARIA ALEXIA, nu stiu ce sa-ti spun, eu am dr de familie la care ma duc cu drag. Mai ales CA GINECOLOGUL MEU NU PREA STA SA-TI POVESTEASCA. Asa am aflat ce o sa ma "astepte" cu placenta anterioara ca asa este la mine. Nu stiu cine-ti da medicalul, prenatalul si post natalul. Si cam trebuie sa aiba si ele trecute in fisa datele de la controale...Cel putin a mea pt ca intra in concediu, o sa ma duc sa ma vada inlocuitoarea ei ca trebuie sa aibe la bilant datele acolo....

JOY + 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragi fete cu burtici,

iaca ajung si eu sa scriu ceva - de citit v-am citit aseara, cu unochi dormind:) - ne-am intors din minivacanta unde ne-am simtit excelent. lia e innebunita dupa plaja, nisip si apa, asa ca a alergat plina de energie lasindu-ma pe mine sa-mi relaxez burta la soarele de iulie..... tare bine-a fost, dar scurt, ca orice vacanta, de altfel.

coralia, ce fain, ti-ai comandat hainute de bebe - asa-i ce intensa e senzatia cind te uiti la ele? tin si eu minte ca asa am patit cu primele hainute cumparate pentru lia. le tot invirteam si le stringeam la piept, incercind sa-mi inchipui cum va fi cu bebe in ele. si mai fain!!

bic, ai dreptate cu ce spui. eu pe lia am pus-o sa doarma pe spate mereu, cu capsorul intors pe cite-o parte. am avut un suport din pinza si buretei care n-o lasau sa se invirta. bine, cind sint mici-mici, nu se invirt ei, abia dupa vreo 4-5-6 luni, depinde de bebe. oricum, lia a dormit pe spate pina la 1 an. acuma, numai pe burta doarme:). sa stii ca in romania mai sint mamici care pun bebeii pe burta intentionat. sint sigura ca si mama ta te-a pus, ca pe mine sigur. asa era moda. cica sa nu se inece bebe cu propria saliva....

tania, imi pare bine ca esti bine, si tu si bebe!

xandra, sanatate multa!

ripley, e normal ca o sa-ti faci griji in primele saptamini ale lui bebe. da' dup-aia, te obisnuiesti:). cum spuneam, bebeii nu sint din sticla si cu ajutorul lui dumnezeu, toate o sa mearga bine.

iubitelor, cred ca la voi e sfirsitul zilei de lucru. va doresc un weekend minunat si aveti grija de voi si bebici.

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (26+)

www.seansimon.com/june2005.htm" target="_blank">IUNIE 2005
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput