Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Eu mai stiam ca nu e voie sa-l culci pe bb pe spate din cauza ca se poate intampla sa regurgiteze mancarea si se poate ineca in somn-asta o stiu de la mama care a fost 30 de ani asistenta-sefa la nou nascuti.
Si ca ar trebui culcati mai mult pe o parte sau alta...ei si acum daca citim despre sindromul mortii subite , ni se recomanda -"Culcati copiii pe spate . Desi dorm mai bine pe burta , numarul cazurilor de SIDS este mai mare in randul copiilor care au fost culcati pe burta sau pe o parte". Si atunci ce sa mai credem?

Mandy, 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

No, fetelor, cu ingrijirea asta a copiilor, eu am senzatia ca nu stiu chiar NIMIC si cu toate cartile din lume cred ca mi-ar fi prins bine sa vad "live" la cineva, macar o baitza sau un infasat...

Bic te pup

Xandra sper sa iti treaca cat mai repede durerea de rinichi, faci vreun tratament?

Maria-Alexia eu am internet+telefon pe cablu de la RDS.

Coralia daca mergi pe Rennes, ia si pentru mine niste preturi de carucioare si patuturi cu masa de infasat - de-alea cu reducere. Sunt tare curioasa, ce pacat ca nu s-a inventat inca teleportarea!

Tania & Punctuletz 20+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

O sa iau preturi cu siguranta Tania si o sa ti le spun luni.La carucioare sa stii ca eu m-am hotarat sa-l iau de pe internet(babycare),e mai ieftin decat in magazin,dar prima data ma documnetez sa vad care tip imi convine.

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Salutare tuturor,

Eu simt ca mor de cald, e o caldura la cluj de te ia mama naibii nu alta, si toti cunoscutii sunt plecati care pe unde, ma apuca ciuda si revolta ca eu stau si ma coc aici. Cabana de la munte e ocupata de tata weekendu asta, si bani de evadat altundeva 2 zile chiar nu avem acuma, ca am cumparat 2 ventilatoare tzapene de la metro.
Voi puteti dormi cum trebuie? Eu ma trezesc fte frecvent, merg pana la pishu, ma intorc pe toate partile, mi-e prea cald, ma scol pe la 7 franta si nu mai am stare de stat in pat.

Cand citesc cum trebuie sa doarma bebelica, in ce pozitii, ma stresez, ma intreb dc voi putea inchide ochii in primele saptamani de teama ca e asa mic copilul, daca respira cum trebuie, of....sunt multe dar am sa vad atunci cum va fi, cred ca ma voi descurca, ca si altii au copii si sunt mai putin informati sau atenti si uite ca sunt bine-mersi. Eu si cu 2 medici in casa, adik mama si matusa-mea care stau sub noi, cu atat mai mult voi avea sprijin.

Ripley 25 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

BUNA FETELE.....
RIPLEY si eu sunt la fel cu somnul, chiar daca dau drumul la aer din cand in cand noaptea....mai sunt si grijile in subconstient (cel putin la mine!!!!)
In legatura cu piciorul meu, nu imi dau cu diclofenac pt ca situ ca nu este prea bun, de vreo 2-3 ori cand nu am mai suportat durerea, mi-am dar cu putin. Asta este. Al meu cand ma deve ca ma shimonosesc de durere, imi zice ca nu are nimic acolo asa un pic, dar eu ma abtin. Azi noapte am dormit numai cu picioarele pe o perna MARE (dar nu am dormit bine ca ma durea mijlocul ) si nu-mi venea sa cred dimineata ca piciorul era dezumflat, chiar imi parea rau ca ma dusesem la dr si mai ales ca am facut radiografia....
Minunea nu a durat decat vreo jumatate de ora, ca doar ce m-am plimbat prin casa de colo colo si am plecat cu el umflat.
Spre sa rezist inca 4 luni, mai ales ca daca o sa se si umfle de la sarcina...Sora-mea avea butuci nu picioare si sper sa nu fie si cazul meu
DIANA, bravo tie ca ti-ai redus programul. Sa te odihnesti cat poti de mult

JOY + 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

XANDRA,dar ce ti-a iesit tie la analize? Sigur ai facut urocultura cu antibiograma.... Orice este, sper sa-ti treaca mai repede si sa fii bine.
Cine-mi poate spune daca analizele pt o fetita de 2ani si 8luni care vrea sa mearga la cresa se fac cu plata?
Soramii asa ia zis dr ei de familie ca daca nu este bolnava, trebuie a la plateasca ca sa o poata inscrie la cresa doar asa ii poate da avizul epidemiologic. Eu habar nu am, nu stiu ce sa-i zic.

JOY + 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

joy, ce diagnostic ti-a dat medicul, de fapt?

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna ziua la burtici!!!Bine ati venit noi burtici!!!!
Din cauza unor probleme pe care le-am avut in ultima perioada n-am putut intra pe forum nici pt a va citi macar..
Acum sunt super fericita ca va citesc si va pot scrie!!
Draga Mirela Anca sunt sigura, sigura ca vei avea puterea sa rezisti eroic inca o perioada;vorbeste si tu cu bb mic si spune-i sa stea linistit acolo unde e!
Despre mine prea multe nu am sa va spun: din cauza acelor probleme pe care le-am avut am sarit peste controlul lunar (de luna trecuta), burta s-a marit considerabil (apropos:n-am auzit o chestie mai frumoasa decit aia cu burta care era ca un "sac cu 3,4 pisoi", super!!), pofta nebuna de mincare si somn au cam disparut ( dar nu de tot), MA MUSCA TOTI TINTARII numai pe mine!!!- pe soacra-mea NU!!!de ce?, noaptea transpir sa de rau ca am impresia ca ma inec intr-o apa mare...numai d`astea bune.
Acum o sa plec la treaba , desi avem chef=lipsa...dar o sa scriu mereu
Atena+26sapt+3zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

JOY eu in spital m-am dat cu Diclofenac pe fund, in locurile unde loasem injectiile, ca se umflasera tare de tot si nu mai puteam sa merg si mi s-a recomandat sa ma ung cu Diclofenac, asa ca am facut-o de 2 ori. Iar pe mana, unde facusem o complicatie de la branula de perfuzie mi s-a spus sa dau cu heparina (mi-a spus dr. ginecolog), adica cu Lioton gel. S-a vindecat foarte bine, tot in 2 zile. Intreaba-l pe ginecologul tau ce ai voie sa folosesti, dar eu am vazut ca pe aici recomandau heparina fara probleme...

Tania & Punctuletz 20+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

fetele, ma bucur ca atzi fost asha receptive shi prompte la durerea mea... problema a fost cand am facut sapt trecuta tratamentul ca nu mi s-a facut antibiograma, pt ca am fost la urgenta, si am vb pe tel cu dr meu, si el a zis ia ampicilina... si uite ca n-a fost buna.
ieri mi-am facut urocultura, luni imi iese rezultatul la antibiograma, si atunci o sa vad ce iau... pana atunci, ma mai tavalesc, mai iau un no-spa, de-astea...
tineti-mi pumnii,
pupici
xandra

Mergi la inceput