Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Salutare fetelor.
Vreau sa va impartasesc cum ma freaca pe mine grija de grija altora.
Am citit citeva mesaje de la "Povesti de succes" (la "asteptind un ingeras...") si m-a socat o treaba. Una dintre mamicile care si-a postat povestea in ultimele zile pune si un link cu poze cu bebelusul ei nou-nout, nascut acum citeva saptamini, inteleg. Eu una m-am socat cind am vazut ca il lasa sa doarma pe burta si asta intr-un patut plin de jucarii pufoase si mari. Atit dormitul pe spate, cit si jucariile pufoase si mari sint total contraindicate aici, in State, pe motiv ca creste risul de moarte infantila prin sufocare (SIDS, se numeste aici, Sudden Infant Death Syndrom)

Si ma intreb daca sa o atentionez pe mamica respectiva sau sa-mi vad de treaba mea? Sigur, riscul de SIDS e extrem de mic, dar de ce sa ti-l asumi???

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bic, spune-i.

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

bic,
poate ca a pus jucariile numai pentru poza; cat despre dormit pe burtica, am uzit ca pe unii bebei ii calmeaza;
nu stiu daca sa ii spui sau nu, dar, daca femeia vine de la aspirante si se chinuie nu stiu cat sa faca un bebe, cred ca stie multe despre cum se ingrijesc, si nu si-ar lua nici un risc.
da-ne si noua linkul, pls.

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Buna fetelor! greu cu caldura asta inca de dimineata, sper ca aveti aer conditionat pe unde lucrati. Si eu m-am hotarat sa punem in apartament, dar vor veni abia luni, cand se termina canicula. In rest stiti ce fac? (e o perioada absolut noua pentru mine, nu am mai stat acasa atatea zile niciodata!!!). Dimineata zic ca ma duc la "birou" si ma mut din dormitor in sufragerie, unde am intins fotoliul-pat, pe bratul caruia se afla laptopul (deci sunteti voi alaturi) cu legatura la net, cu care pot comunica si la birou. Asa ca lucrez de acasa si in pozitia intins. Drept e ca transpir de nu-i voie dar asta e!

O veste buna e ca am reusit sa recuperez ceva kg: m-am intors din spital cu 50kg si acum, dupa 2 zile, am 51.7 kg!!! Cred ca si lui bb ii convine ...

Anda de pe ce site-uri te-ai gandit sa comanzi? Poti sa-mi trimiti si mie pe PM?

Coralia, Maria-Alexia, chiar mi-e dor de voi si de o intalneala... evtl la Ocna in lac! Cora, ce bucuroasa trebuie sa fii de hainutze, as da si eu ture prin magazine, apropo, voi ati fost la cel de pe strada Rennes? Prietena mea si-a luat niste lucruri tare faine de acolo!

Tania & Punctuletz 20+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

tania,misto birou ai ...sunt atat de multe site-uri incat nu m-am hotarat. oricum, nu comand pana in septembrie, asa ca mai am timp.
oricum, ca sa nu te plictisesti acasa, iti dau un site de pe care poti scoate idei de tablouase, paturici, rame foto, toate pt. bebe si pe care ti le poti face singura, acasa, sa-i personalizezi camera:
http://www.personalcreations.com/shop/thumbnail.asp?world_code=3&category_code=410&subcategory_code=41010&search_type=subcategory

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

dienutahttp://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=9
Povestea si pozele lui Monica_Elena.

In alta ordine de idei, mangafaua mea e plecata la Ploiesci, iar eu stau noaptea pe Internet.

Sanatate, Tania

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Tania, super birou ! Cam asa ma gandesc si eu pentru ultimele luni, cand voi sta acasa. Voi de unde aveti internet (ieftin si bun )?

Stiu de magazinul de pe Rennes, imi place si mie. Am vazut ca au tot aparut acum mag. de copii: la Cedonia, pe Calea Dumbravii langa Explorer... Dar am zis sa nu incep cumparaturile pana in sept, sper sa ma pot abtine. Pana atunci... ma orientez

Cand ai chef de-o intalneala, venim cu placere sa-ti invadam balconul, daca vrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

salutare gravidutze!!!
am intrat shi eu, dupa inca o zi de repaus shi inca o criza de rinichi! ca nu mai scap! iara analize, iara antibiotice, iara, iara... offf
v-am citit din urma, dar cam atat pot sa scriu, sunt super ocupata azi.
va pup
vb luni, probabil,
xandra, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Am fost si eu pe rennes ..acum au reducere de 25% la TOATE PRODUSELE asa ca acum e de dat navala,o sa intru si azi probabil dupa ce ies de la servici sa vad ce gasesc pe acolo...tocmai am luat banii...si nu ma pot abtine sa nu-i iau ceva lui bebelica.

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Bic, am citit si eu acum povestea si am vazut pozele... Impresionant, intr-adevar.
Acum, fara suparare: bb are in patut doar vreo 2 jucarii, si alea la picioare. Restul atarna. Are loc berechet la cap, nu-l sufoca nimic, plus ca, asa mic fiind, nu prea se misca el in patut. Aici am auzit ca se recomanda sa ii culci de la inceput pe toate partile ca sa nu ramana capul deformat... Parerea mea de nestiutoare si inconstienta .

Mergi la inceput