Mini vacanta - idei urgent!
Raspunsuri - Pagina 3

amik spune:
noi plecam maine in breaza, la o vila...eu merg de ani de zile in breaza si imi place mult.ma intereseaza sa avem camera curata cu baie si curte unde sa zburde alexandra.iar vila aceasta are curte/livada de 5000m la intrarea in padure!de-abia astept sa vad exact cum e.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

sinzi_ana spune:
Eu te-as sfatui sa eviti Lepsa, pentru ca o prietena de-a mea a ramas blocata in casa cu apa pana la genuchi acum 2 saptamani din cauza inundatiilor.
Are o casa chiar in Lepsa si a ramas blocata acolo...a fost un cosmar...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
La Brasov
La marea Neagra
Parada modei
Voineasa

adameasca spune:
Am venit de la Siriu. Drumul a fost ok, doar o portiune de vreo 15-20 km cam nasoala, dar oricum nu puteai merge cu viteza pe serpentinele alea. Cabana mi s-a parut ok. Nu ma asteptam la mai mult. A fost curat, o curte maricica, locuri de luat masa, locuri de facut gratare. Piscina aia din poze chiar nu e ok, nu am indraznit sa ma bag in ea. Camerele maricele, paturile confortabile, lenjeria curata. Baile pe hol, 2 cabine de dus si 2 toalete. Inainte sa plecam am vazut si cele 2 camere care au baie proprie, alea-s chiar faine.
Una peste alta ne-am simtit bine, ne-am intalnit si cu Mickyyy acolo cu printesele ei care sunt niste frumoase!
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

Mickyyy spune:
Hop si noi!
Am plecat joi dupa-amiza si ne-am intors ieri seara si am fost la cabana 14 scaune.
Asa cum povestea si Ileana, drumul a fost ok (o singura portiune proasta, gropi peticite aiurea si serpentine, dar circulabila), la fel si cazarea. Despre piscina nu stiu mare lucru ca n-am indraznit sa intru in apa (desi erau destui care faceau baie). De fapt totul a fost ok acolo, cu o mica exceptie, mancarea. Eu nu's carcotasa de felul meu, insa chiar am ramas dezamagita, si nu neaparat de calitatea mancarii cat de comportamentul gazdei. Pe langa faptul ca trebuia sa anunti de cu seara daca vrei sa iei masa la ei (pentru ca aprovizionarea si gatitul se faceau la marele fix, sa nu cumva sa-i ramana vreo farfurie de ciorba necomandata) fazele de genul : in dimineata asta servim crenvusti, 10 min mai tarziu la noi sa se termine pentru ca apoi peste inca 15 minute sa reapara miraculos in farfuriile diverselor cunostinte ale gazdei (nu crenvustiul in sine, ci atitudinea a fost deranjanta) sau faze de genul azi facem ciorba de burta, dar daca nu vreti nici o problema, mai avem din cea de ieri (de parca eram in vizita la ea si ne dadea si noua ce-a mai ramas prin frigider) sau anunturi si pe net si la telefon ca ei nu servesc cina seara, dar anunturile erau valabile doar pentru cei ca noi, care mergeau prima oara acolo, pentru ca inca din a doua seara gazda bucatarea de zor (mult dupa ora 6 seara) ca sa serveasca cina altor clienti mai speciali.
Dar exceptand atitudinea gazdei, in rest mancarea era chiar buna.
Una peste alta, zona-i faina, linistita, cazarea e buna si destul de ieftina, ai acces la frigidere (sunt vreo 3-4 speciale pentru clienti), la bucatarie, asa ca daca nu-ti convine mancarea, esti liber sa gatesti, ai toate conditiile. Mie chiar mi-a placut si presupun ca vom mai merge. Insa cred ca o sa optam pentru cealalta cabana (in curte erau 2, una a parintilor si alta - cea care se numea 14 scaune - a copiilor). Nu stiu care era diferenta de pret intre ele (sigur era, pentru ca in cea de-a doua cabana camerele erau mai luxoase), insa gazdele de acolo mi s-au parut mult mai faine. Poate e doar o parere, oricum, daca aveti drum prin zona, merita sa popositi acolo.
Si pentru Ileana, pupici flacaului, abia acum l-am admirat si eu in poze, pacat ca nu l-ati luat si pe al cu voi!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)

adameasca spune:
Mickyyy, n-am bagat de seama fazele cu mancarea de la cabana. Noi am cerut doar micul dejun, dar e adevarata ca n-a fost grozav. Data viitoare nu-l mai cerem nici pe ala, cu siguranta. Ne luam noi de acasa ce vrem si gata.
Pe Luca nu l-am luat ca am vrut ceva liniste si pentru noi. Da' atata mi s-au scurs ochii dupa fetele tale si mi-a fost asa dor de el, ca sigur nu-l mai lasam acasa. Multumim de complimente.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal