caderea parului -remedii-sfaturi
Am si eu o problema de vreo luna imi cade parul..dupa nastere... intr-un stil barbar...am ajuns sa imi fie frica sa ma piepten a sa nu zic ca las par in toata casa ...de vopsit nici nu poate fi vorba ..eu am parul f lung si f des ...in mod normal...dr mi-a zis sa iau vitamine
Stiam de la Sebi ca o sa imi cada dupa sarcina ..dar parca e prea mult imi trec mana prin par si raman cu cate o suvita in mana ca sa nu mai spun ca dupa ce il perii sau il spal ( am inceput sa il spal la saptamana chiar mai mult ) imi ramane pe perie sau in cabina de dus cam de 7-8 ori mai mult par ca deobicei ....sper sa treaca mai repede altfel ii voi urma sfatul lui Sebi si imi voi cumpara peruca .Voi ce faceti sau ce ati facut in aceasta privinta?
Va pupam dulce pe toate si pe toti m va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, Benny
(02.03.05) si Sebi (16.01.98)
http://community.webshots.com/user/alessia1055
Raspunsuri
daniela_daneza spune:
Alessia, incearca o masca formata din:2 galbenusuri de ou, o lingura de miere si o limgura de ulei de masline.Apleca aceasta masca pe parul curat, acopera capul cu un prosop si stai asa 1/2 ora , dupa care te speli normal.
Mai exista in Romania o lotiune regeneranta pt. par cu vit A,E,ulei de ricin,petrol/ este de la GEROVITAL Daca are cine sa ti-o cumpere si sa iti parvina ar fi super, are efect....desi miroase cam rau...
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Oliv spune:
Probabil o sa treaca de la sine dupa ceva timp, mie asa mi s-a intamplat. Incearca samponul cu coenzima Q10 de la Hofigal. Mie imi merge f bine cu el (sotului meu nu)
Fiquelle spune:
Pe un alt subiect(asemenator) se discuta despre extract de urzica-pastile. Cica ar fi ff bune.
Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004
POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT
Androix spune:
Si eu patesc la fel. Desi au trecut deja 2 luni jumate de cand am nascut abia acum a inceput sa-mi cada parul. Si mi s-a subtiat si foarte tare firul. Eu oricum nu-l am foarte des, trebuie sa ma tund anume ca sa aiba si el putin volum ca altfel zici ca am trei floace... Deci ce pot sa fac? Si eu si Alessia asteptam mai multe sugestii si mai ales de la mamici care au patit la fel. Ati descoperit vreun leac?
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
asi spune:
O reteta babeasca care da rezultate sigurea(am incercat-o si o fac in fiecare toamna):
-Se face o maioneza din:
1 galbenus de ou
1 fiola de vitamina B2
2 fiole de viamina A
Ulei de ricin
Petrol
Putin balsam de par+2-3 pic de coniac sau votca.
Se uda parul cu apa si se stoarce intr-un prosop ca sa fie puti umed.Se aplica masca si se acopera cu o puga si apoi un prosop.Se sta mai mult de o jumate de ora(cat rezisti).Apoi se spala norma.Se aplica masca de 2 ori pe saptaman si apoi doar o data.Cura dureaza cam 2-3 luni.
Suplimentar se iau tablete de vitamina E sau un complex de vitamine si minerale.
Succes!
Papadia spune:
Alesia eu am parul scurt si tot imi cade.Toata casa e plina de par.Cind fac baie imi cade asa de mult ca se umple baia pe jos.Chiar aveam de gind sa deschid si eu un subiect pe tema asta.Azi cind am periat covoarele peria s-a umplut numai de par.Eu am nascut de 2 ani si de vreo 2 luni imi cade tot mai tare parul.Am sa incerc si eu un tratament din acesta pe care l-au recomandat fetele.Se zice ca este o perioada cind se regenereaza si atunci cade mai tare.Dar acum imi cade tot mai mult.Oare sa fie urmarile sarcinii??Va pupicesc
moldovan
danangie spune:
Sa mananci cate un morcov crud in fiecare zi.La mine a dat rezultate in 2 luni.Nu am fost gravida niciodata , dar imi cadea parul intr-un hal de ma gandeam ca am vreo boala
.Cauza: prea mult stres
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Androix spune:
Asi, super reteta dar de unde mai gasesc eu petrol ca inainte se gasea la benzinarie, pe vremea lu' ceasca dar acum dai cu tunu' si nu gasesti. Sau poate nu stiu eu?
Asa stiam si eu o masca dar n-am facut-o niciodata din lipsa de gaz lampant (o fi tot una cu petrolu?
) in parti egale se amesteca usturoi pisat, gaz si ulei de ricin. Se aplica pe par si se face un masaj la radacina parului si se sta peste noapte. Se face o data pe saptamana dar gazu... de unde iau gazu?
Si cand ma gandesc ca unii il ard de pomana ![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
Darria spune:
Se mai gaseste gaz la Peco dar nu la toate - de obicei la cele mici. Cauta in zone(la peco mici) pe unde crezi ca mai sunt oameni care fac foc la soba cu lemne iarna gasesti dar acum nu stiu.
Petrol: Gerovital are lotiune regeneranta cu petrol.
idei nunta