caderea parului -remedii-sfaturi
Raspunsuri - Pagina 2
dianette spune:
vedeti la plafar (eu am luat din zona Unirii, statia lui 385 - parca - e unul mic dar la care mereu e coada)! Se numeste "set de par" si contine petrol, ulei de ricin, extract de urzica, de galbenele etc. (numai lucruri bune, oricum). Nu e scump, cand am luat eu era in jur de 70.000 lei. Miroase, intr-adevar a gaz, dar asta e.
Acum folosesc de la Hofigal sapun moale + chelstop (impreuna costa aprox. 120.000 lei). Daca ai rabdare si respecti prospectul, da rezultate.
Succes!
DIANE
Seablack spune:
galbenus de ou (eu am parul lung si folosesc 4), 1lingurita ulei de masline, 1 lingurita ulei de ricin, jumatate de cescuta cu ceai negru si 1-2 lingurite de zeama de lamaie. Dupa ce te speli normal pe cap pui acest amestec insistand la radacina, acoperi cu o punga si apoi cu un prosop, stai 1/2 -1 ora dupa care clatesti cu apa calie, iar ultima clatire sa fie cu apa rece.
mult succes si multa rabdare!
oana_s spune:
Tratament impotriva caderii parului de la FOLTENE. Costa aprox. 80 RON. Efectul e garantat (la mine, dupa nastere si la alte prietene). Se gaseste la farmaciile Help-Net sau Sensi-Blu.
Oana si Mara 11.08.2004
Tanya spune:
Stiam eu ca am citit pe undeva pe aici de usturoi la radacina parului si ieri, dupa ce vad pe la tv cateva tipe cu super podoabe capilare, ma gandesc eu ce n-am incercat inca si m-apuc sa-mi fac o masca de par din ulei de masline, miere si o capatana de usturoi pisat
. Al meu iubit dormea, asa ca am facut eu operatiunea de intindere a mastii, am acopeit cu un prosop cald si-am stat vreo 2 ore pana s-a trezit my boyfriend si nu stia ce "pute" in toata casa
. Cand i-am zis ce-am facut m-a pus urgent sa ma spal ca cica usturoiul arde radacina parului si o sa imi cada si mai tare!!
Adevarul e ca dupa ce m-am spalat mi-a cazut un pumn bun de par din cap pe care l-am aruncat pe ascuns la gunoi, insa vad ca azi nu mi-a mai cazut.. o fi bine ce-am facut? Va pup
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
cornelianeli spune:
pentr ca in vara asta am slabit brusc am aceeasi problema,desi am parul des, cand il perii raman cu pumni de par, iau vitamine si pastile de urzica si acum citind ce-ati scris voi o sa-mi iau un sampon de la plafar, parca am mai mare incredere in produsele naturiste
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
Tanya spune:
quote:
Originally posted by Porumbita
pe bune usturoiul arde firul de par? ca eu auzisem ca e bun...
Porumbita eu zic ca e bun, dar nu pune ca mine o capatana de usturoi, pune cativa catei + alte ingrediente, cum ar fi un galbenus, miere, ulei masline, ceva vitamine, putina zeama de lamaie ce ai tu prin casa la momentul respectiv. Insa ai mare grija sa fi singura acasa cand ai masca pe cap ca usturoiul pute nasol de tot.
Eu cel putin asa voi face data viitoare. Usturoiul ajuta in primul rand sa creasca parul mai repede. Te pup si bafta!
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
Denise spune:
Si eu m-am confruntat cu aceasta problema toamna trecuta si am rezolvat-o super-onorabil cu tratamentul acela de la Vichy; sunt niste fiole care se aplica pe paru; spalat in prealabil tot cu sampon Vichy. A costat destul, cam 1,3 mil, dar a meritat.
Loma spune:
usturoiul e bun, insa intr-adevar arde daca e aplicat singur si in cantitate mare.
ca doar de aia se foloseste si la bataturi, si scoate batatura,
Loma