merlin
Raspunsuri - Pagina 3
Kehleyr spune:
Mie mi se pare simpatic. Atata timp cat pot sa ii dau disable nu vad cu ce deranjeaza.
Luminous beings we are, not this crude matter.
smillaraaq spune:
Nu-mi place Merlin, desi pot sa-i dau disable. Pentru ca zic: de ce sa-i dau disable, daca poate sa nu apara deloc?!
Plus ca e penibila poceala aia a limbii romane: forumiul despre-copi-ai-dot-com
Votez NU Merlin!!
Btw, nu l-am mai vazut pe alte saituri ...
Smilla
smillaraaq spune:
PS. As folosi Mozilla, da' pe Mozilla totul e mult mai naspa. Imi dispare linkul catre subiectele active, nu mi se incarca toate emoticoanele, meniul din stanga se incaleca si nu-mi place.
Deci traiasca Merlin ... cat o trai si el, ca n-o fi nemuritor :ppp
Smilla
annie_xtreme spune:
I dislike Merlin din acelasi motiv pentru care detest reclamele cu sunet si care "coboara" peste textu de incerc io sa dau click pe el. E invaziv, mancator de resurse si nu ii vad rostu.
Nu faceti un poll? Poate ar fi mai ushor de vazut ce si cum.
I s-a spus "Sindrom Premenstrual" pentru ca "Boala Vacii Nebune" era deja folosit
Scandinavii stiu de ce
Jazz -poze noi
elyanne spune:
Super simpatic Merlin ...
Cui nu-i place ii poate da Hide...
Smillaraaq ce poceala? io pricep greu... nu am vazut nici un forumiul despre-copi-ai-dot-com
smillaraaq spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Smillaraaq ce poceala? io pricep greu... nu am vazut nici un forumiul despre-copi-ai-dot-com
Hihi, Merlinel cand se deschide spune Bine ai venit sau asa ceva. Daca ai casti sau boxe o sa auzi si poceala - programelul stie sa citeasca in engleza, textul e in romana, asa ca citeste si el cum poate
Cel putin eu am auzit-o in ziua cand a aparut prima oara. Acuma s-o fi schimbat ... nu stiu, ca eu dau direct hide si in taskbar cu el!!
Smilla
elyanne spune:
quote:
Originally posted by smillaraaqquote:
Originally posted by elyanne
Hihi, Merlinel cand se deschide spune Bine ai venit sau asa ceva. Daca ai casti sau boxe o sa auzi si poceala - programelul stie sa citeasca in engleza, textul e in romana, asa ca citeste si el cum poate
Cel putin eu am auzit-o in ziua cand a aparut prima oara. Acuma s-o fi schimbat ... nu stiu, ca eu dau direct hide si in taskbar cu el!!
Smilla
Saru'mana... credeam ca n-am bagat eu de seama... intr-adevar de auzit nu l-am auzit... ca boxele stau mai mult optite din cauza de bb...
roxana1974 spune:
Si mie imi place, chiar daca e invaziv si mancator de resurse. Iar daca-l pot trimite si cu un mesaj pt alt user e si mai dat naibii. I'love/like/want him on my screen :))
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
dante01 spune:
quote:
Originally posted by ADMIN
...O sa gasesc si o metoda de anunt pentru alte browsere decat IE...
mai bine nu, pe bune...
si faceti ceva cu vocea lui ca ma scoate din pepeni...un mp3 cu o voce frumoasa nu prostia aia de e acum...
in rest e ok, acum merge sa-i dau hide insa prima oara imi aparea pe fiecare pagina de o deschideam...
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...