recomandare ecograf iasi sau cluj

recomandare ecograf iasi sau cluj | Autor: Adina

Link direct la acest mesaj

dragi mamici si viitoare mamici,

mai fac o incercare totusi, pentru ca de fapt ajut o prietena care nu este internauta.
va rog recomandati-mi unde as putea face un echo 3D sau echo morfologica in unul din orasele Iasi sau Cluj.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Adina, intra pe forum la Prieteni dintotdeauna la fetele din Cluj, poate ca te ajuta cineva de acolo.

Mandy, 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Draga mea iti recomand Clujul si pe doctorul Stamatian. Este cel mai bun, iti spune cu precizie de 100% daca e ceva in neregula cu bebelusul din luna mica, cand ai putea face inca avort, daca e cazul.

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina spune:

multumesc frumos,
ma gindeam eu ca nu am postat cel mai bine aici:)
dr stamatian are cabinet particular? ai si o adresa, un nr de telefon?
mamica in cauza este in evidenta unui ginecolog in vatra dornei, ar vrea si o parere a unui bun ecografist.fiind un oras mic nu avem asa ceva. asa ca ar face un drum la iasi sau cluj pentru un control, dar pentru asta trebuie programare, telefon, adresa etc.multumesc oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Nu stiu daca are cabinet sau nu, insa cu trimitere din vatra dornei catre Clinica de GInecologie I reuseste.

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si eu iti recomand Clujul, pe doctor Muresan Daniel de la Gine 1. Problema e ca la cabinetul sau particular trebuie progarmare cu o luna inainte. Dar, cu trimitere de la spitalul din Dorna catre Gine 1 cred ca s-ar putea rezolva fara probleme.
Oricum, cred ca la aproape orice medic ar veni aici ar putea sa ii faca o ecografie morfologica amanuntita.
Succes!!!

Codruta & 35 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

Buna !
Vreau si eu sa stiu ce inseamna o eco morfologica, ce poate vedea?
Merci

Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Din cate stiu eu, o eco morfologica se calculeaza dimensiunile bebelushului (organe, picioruse, manute, totul).

Codruta & 36 saptamani

poze

Mergi la inceput