Ultimele postari
Va rog sa-mi spuneti cum fac/pe ce apas ca atunci cand intru pe forum sa pot vedea mesajele scrise de la ultima mea vizita.Eu n-am gasit pe ce sa apas si ma duc la nimereala si din ce-mi amintesc la subiectele care m-au interesat.
O alta problema de-a mea e cu nr. de pagini de la unele topice.Am vazut ca si pe paginile care nu apar din prima sunt postate mesaje actuale.Cum fac sa le vad?Trebuie sa tot caut la nimereala?Ca sa nu mai zic ca la mine merge tare incet forumul...
Raspunsuri
papadie spune:
ca sa vezi pe unde ai scris dai click pe nickul tau:)
ca sa vezi mesajele scrise intre timp dai click pe "subiecte active" (pe coloana din dreapta)
aia cu nr de pagini n-am inteles-o
la mine forumul are viteza da uneori are si "hopuri"
AllyMcBeal spune:
Am gasit rubrica ce-mi arata unde am scris eu,dar cu mesajele scrise intre timp n-am gasit nici o coloana din dreapta cu ''subiecte active''.
AllyMcBeal spune:
Chestia cu paginile e in felul urmator:de ex.,la rubrica CLUBUL SCUTECELOR(0 - 4 ANI) sunt multe subiecte,pe mai multe pagini,care trebuie toate vizitate pe rand ca sa vezi daca s-a raspuns intre timp la cate un subiect...De ce nu apar subiectele noi si cele cu postari recente,iar cele vechi sa fie pe paginile urmatoare?Sau nu stiu eu sa ma descurc...
Pe alte forumuri este pe prima pagina o rubrica ''vizualizeaza mesajele postate de la ultima ta vizita'',unde dau clic si am rezolvat problema noutatilor.
papadie spune:
mea culpa coloana din dreapta e de fapt coloana din stinga :)))
deci in stinga paginii ai a gasesti mai multe rubricute gen toate forumurile, cartea de bucate, topuri etc acolo se afla si "Subiecte active". click pe ele:-)
AllyMcBeal spune:
Multumesc,am gasit .Din pacate nu mi se deschid nici ''Subiecte active'',nici ''Jurnale'' si cred ca nici altele,dar n-am mai incercat,ca mi-am pierdut rabdarea.Cred ca la mine are viteza melcului la mers inapoi...Ce e oare de vina?Calculatorul(relativ nou),distribuitorul de net(RDS) ori e prea incarcat totusi forumul???