Sangerare indelungata dupa SEU

Sangerare indelungata dupa SEU | Autor: andicu

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor.
Am si eu o problema care nu se mai termina :acum 1luna si 1sapt. am avut o interventie laparoscopica ptr a elimina o sarcina extrauterina. La aprox. 1 saptamana am inceput sa am dureri ca la menstruatie si sa sangerez,cateodata mai abundent,ca-n a2a,a3a zi de CM,in alte zile foarte putin,spre deloc;durerile n-au mai fost puternice,si s-au repetat la interval de2-3 zile,dar suportabile . Problema e ca nu se mai opreste sangerarea!saptamana asta,vineri,se face 1 luna de cand a inceput.Am fost la control la dr acum vreo 10zile si mi-a zis sa stau linistita ca se reface endometrul si dupa SEU dureaza mai mult. Mi-a aratat si la echo ca mai era o bucatica de eliminat,si dr a zis ca mai dureaza cateva zile...numai ca acele cateva zile se mai fac inca 2 sapt. in curand.
Ce poate fi? e normal,totusi ? nu iau nici-un medicament,decat cate-un Nurofen din cand in cand.Poate ma lamureste cineva! Multumesc.

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Pai eu cred ca e greseala celui care a facut interventia ca nu te-a curatat bine dupa cum spui ca s-a vazut si la eco.si e normal sa ai sangerarile astea care nu se mai termina.Cel mai bine schimba medicul si mergi la altul si eventual fa un trat. cu antibiotice sa nu trezesti ca faci cine stie ce infectie.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pai,la echo am fost la alt medic,care mi-a aratat cicatricea de la operatie care era bine si n-avea semne de sange in jur,plus ca am avut drena acolo si 1 zi si 1 noapte nu a curs nimic.Sangerarile se vedeau in jurul endometrului.
Oricum,multumesc mult de ajutor.

Vine si randul meu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

ANDICU ma sperii.
Am avut si eu un seu laparoscopic pe data de 05 07 2005 si dupa spusele medicului inca o sarcina in uter care o vazuse la ecograf cu vreo 4 zile inainte de operatie si care ulterior s-a oprit din evolutie.La 5 zile dupa operatie am inceput sa sangerez f. murdar si m-a tinut vreo 9 zile dupa care s-a oprit si a inceput acum pe 27 iarasi,eu am zis ca e CM normal dar te-am citit pe tine si mai cam speriat ,eu am facut si putin mai mult efort decat trebuia ieri , alaltaieri.
La tine ce a mai ramas de eliminat? Ai avut sarcina si in uter? Eu am citit ca fara chiuretaj se elimina mai greu si e de durata ,iti trebuie rabdare.M-ai pus pe ganduri,o fi CM sau ceva anormal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

Eu am avut o sarcina extrauterina anul trecut pe care am eliminat-o cu niste injectii(prescrise de medic),dupa care am sangerat 10-11 saptamani.Dr. a spus ca este normal.Pana la urma s-a oprit,dar am inceput sa am niste ameteli...care au trecut cu magneziu si calciu.

Mergi la inceput

Gina, eu incep sa-mi revin din stres,inteleg ca dupa laparo dureaza mai mult,asa mi-a zis si mie doctorita,dar nu ma gandeam ca asa mult. Mi-a zis ca mai am de eliminat o bucata din endometru,care se vedea clar pe monitor.Am citit pe subiecte mai vechi si am vazut ca ceaiul de cretisoara si vit. K sau calciu de 3 ori/zi au fost recomandate de unii medici. Mie nu mi-a dat nimic,decat antiinflamatoare gen No-spa,Aulin sau Nurofen.

Kiva,tu ai luat ceva in timpul sangerarilor ?si ai avut si alte simptome?

Voi ati avut si dureri de burta sau de mijloc ca la ciclu, ca eu asa am din cand in cand(suportabile,dar enervante),si sanii inca nu s-au inmuiat,tot ii mai simt un pic tari pe la baza; mi-era si frica,daca nu m-am pipait!...de teama sa nu gasesc vreo galma,Doamne-fereste!
Chestia care m-a ingrijorat e ca la prima extrauterina,care s-a rezolvat prin operatie clasica ca la cezariana, nu m-a tinut decat vreo 10 zile. Dar poate la laparo e altfel.

Vine si randul meu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

quote:
Originally posted by andicu

Gina, eu incep sa-mi revin din stres,inteleg ca dupa laparo dureaza mai mult,asa mi-a zis si mie doctorita,dar nu ma gandeam ca asa mult. Mi-a zis ca mai am de eliminat o bucata din endometru,care se vedea clar pe monitor.Am citit pe subiecte mai vechi si am vazut ca ceaiul de cretisoara si vit. K sau calciu de 3 ori/zi au fost recomandate de unii medici. Mie nu mi-a dat nimic,decat antiinflamatoare gen No-spa,Aulin sau Nurofen.

Kiva,tu ai luat ceva in timpul sangerarilor ?si ai avut si alte simptome?

Voi ati avut si dureri de burta sau de mijloc ca la ciclu, ca eu asa am din cand in cand(suportabile,dar enervante),si sanii inca nu s-au inmuiat,tot ii mai simt un pic tari pe la baza; mi-era si frica,daca nu m-am pipait!...de teama sa nu gasesc vreo galma,Doamne-fereste!
Chestia care m-a ingrijorat e ca la prima extrauterina,care s-a rezolvat prin operatie clasica ca la cezariana, nu m-a tinut decat vreo 10 zile. Dar poate la laparo e altfel.

Vine si randul meu..

In timpul sangerarilor m-a durut foarte tare spatele.
Am luat cu de la mine putere
niste pastile de Fier care m-au constipat si mi-au dat in plus dureri (mari) de colon!Dupa aproximativ 3 saptamani au trecut toate.Iar dupa alte 3 saptamani am inceput sa ametesc,sa am depresii...Asta mi-a trecut cu calciu si magneziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Andicu si eu tot asa am dureri de burta si de mijloc,pana acum o saptamana si sanii erau tari ma palpam si imi ziceam de ce or fi oare asa!Eu nici macar nu am ajuns la medic,de unde sa-l iau?E foarte rau cand ai un medic renumit,astepti f. mult dupa el.

Mergi la inceput

Ai dreptate,ca si eu m-am operat la prof. Crisan de la Mat. Bucur,si revine de-abia dupa 15 aug.,asa ca nu prea am ce face; ma bazez pe drita mea de-aici,ca stiu ca e foarte buna la echo.
Eu m-am apucat sa beau ceai de cretisoara,am citit mai multe recomandari,face bine in sangerarile menstruale abundente, cicatrizeaza,curata si este si antiinflamator-asa ca rau n-are cum sa faca,decat bine;aa,si cica ajuta si-n fixarea sarcinii,cel putin asa scrie in prospect.Sper sa vad rezultate in cateva zile.

Vine si randul meu..

Mergi la inceput