Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 48

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

'Neata fete frumoase! Am intrat sa vad care mai e starea voastra de spirit...
Mishulina tu esti o fata curajoasa, primul pas l-ai si facut, ai cauterizat rana aia nesuferita si ai scapat de ea. Eu zic sa iei cele 6 saptamani ca o vacanta si sa te relaxezi mai ales psihic, ca bebele va veni pe cale naturala, nici nu ma indoiesc de asta! A, si vroiam sa te intreb (scuze ca n-am mai citit din urma) aderentele alea cum ti le-au descoperit? nu le-au putut rezolva prin laparo? Trebuie sa existe o solutie, tu la ce dr. esti, tot la T.?
Te pup dulce si astept sa te vad vesela si optimista...capsorul sus! hai te rog eu zambeste, ca-ti sta tare bine!
Lumit, Ingeras, Catty, pupa mama fetele si multam de sustinere! Si eu va tin la randul meu pumnii stransi si ma rog la Doamne-Doamne sa vi se implineasca visul! Iar tu Catty esti pe calea cea buna, fiindca echilibrul sufletesc conteaza enorm intr-o relatie si ai sa vezi cum vine si bebele!
Barbye, nu dispera, la soti se rezolva mai usor problemele, tratamentele astea fac uneori adevarate minuni, am inteles ca Tribestanul ar fi foarte bun, T. iti va spune mult mai multe... cred ca ti-a zis si Andicu (tribulus, nu?). Sotul tau a repetat spermograma? unde a facut-o, la CFR?
Pup toate fumuselele Laura (pe burticei!), Iepu, Motzunica, Danutza, Cata (abia astept sa ne mai vedem si altadata la o "barfa" mica!), Aurica, Annaa, Ionica, Nadya, Alexia si mii de scuze daca am uitat pe cineva!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata si de la mine!
Laura,chiar sunt un pic mai bine, ma mir ca nu am nici una din manifestarile neplacute prognozate....
Amely,esto o draguta! .Nu mai sint pacienta lui T de cand m-a pus pe drumuri pentru o laparo ce nu poate fi facuta si si-a dat seama de asta abia dupa ce m-a internat...
Aderentele le-am capatat (nu ai de unde sa sti)de la niste operatii mai vechi,4 la numar,insotite de infectii si procese inflamatorii (asa apar astea!).Problema este ca sunt asa de multe si asa de vechi (12 ani)ca acuma nu le mai vine nimeni de hac! .Ele sunt unul din motivele pentru care nu pot face laparo. Sunt cauza de sterilitate atata timp cat imi tin trompa imobila,ii imprima un traseu sinuos si deviat si imobilizeaza cilii din capat impiedicand captarea ovulului... Crede-ma deja am cosmaruri pe tema asta,ieri mi s-a mai spus odata ca aderentele astea sunt perfide,nu cedeaza usor la tratament si numai o minune poate face sa raman ...
Uite un pentru tine,la cerere...E bine,sau mai incerc?
Iepurasule,pe unde esti?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

FETELOR, va -esc pe toate. Imi da atat de mult curaj faptul ca va citesc. Vad ca sunt atatea intamplari neplacute si totusi reusim sa ne revenim cu ajutorul celorlalte. Si sigur se va termina cu multi . Cel putin unul pentru fiecare... Iar pentru cele care vor doi sau trei ,la fel.
catty Stii ca noi, fetele, suntem mai sensibile cand e vorba de un esec decat sotii nostri. Nu ca ei nu ne-ar fi alaturi dar in burtica noastra va creste bebelusul... si cand nu se intampla... Dar se va intampla. Curaj. Si de data aceasta va fi totul bine.
barbye Fetele au dreptate. Se rezolva. Important este sa fie 1,2,...10 si vor fi pusi la treaba .Poti incerca o gramada de tratamente naturiste (ai exemple pe forum) sau cel pe care l-a facut si sotul meu: vit.E+Undestor+Cartirec(prof. Ancar). A dat rezultate si daca te hotarasti asupra acestui tratament iti pot da detalii despre felul cum se administreaza. Voi trebuie sa cereti parerea medicului si sa faceti care tratament alegeti ca este cel mai potrivit in cazul vostru. Sigur se rezolva.
danutzaAi nevoie curaj. Nu ca nu l-ai avea... Ai multa vointa trebuie sa-ti amintesti doar in fiecare clipa ca vei reusi. Si eu sunt alaturi de tine.
Mishulina In pauza asta nu vei mai fi stresata de monitorizari, temperaturi si ovulatie. Asa sper. Si iti va face bine la psihic pentru cand o vei lua de la inceput. Profita de imprejurari si odihneste-te. Aderentele tale nu se pot rezolva prin laparoscopie?
Laura Ioana Tu cum ai reusit ca sa invat si eu.
utocatalina Pupici pentru Bianca pe burticel. Se dezmorteste fata?
Pentru toate fetele

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Barbye stai linistita puiule, la barbati problemele astea se rezolva mai repede decat la noi. Cum spun si fetele, important este sa fie cativa activi si buni. Stai linistita si o sa vezi ca va fi bine.
Mishulina am vazut femei cu mult mai multe probleme decat tine care au reusit cu ajutorul lui Dumnezeu sa ramana insarcinate. Stai linistita, urmeaza-ti tratamentul si vei vedea ca va fi bine la sfarsit.ca sa iti treaca supararea.Si eu ma simt obosita si simt uneori ca nu mai pot, dar daca noi cedam si nu mai vrem sa luptam, ce se va alege? Crezi ca eu am stiut ca o sa fac septicemie sau ca voi pierde sarcina? Nu am stiut si oricat de greu este sa accept nu putem face nimic atunci cand "natura alege", ca sa ma exprim cum spun unii medici.
Uocalatinastai ca vezi cate suturi o sa iti mai traga Bianca pana o sa nasti. Dar sa nu imi spui ca nu a fost emotionant sa o simti pt prima data, ca nu te cred.
LauraIoana a fost cam greu sa imi dau seama cat sunt de norocoasa, dar acum ca am realizat, nu o sa mai disper si o sa stau departe de butoiul cu lacrimi.
Utocatalina si LauraIoana poate ne dati si noua secretul de a deveni mamici. Ce ziceti?
Amely nu ai de ce sa imi multumesti, de asta suntem aici ca sa ne sustinem reciproc si sa avem grija sa nu cadem in deprimare si durere. Asa ca stai linistita si asteapta.
Fetelor, inca o data va multumesc mult de tot pt sustinere, si sunt si eu de parere ca viitorii bebei vor avea o multime de mamici si tatici datorita acestui forum.
Este cineva din Pitesti pe aici, nu de alta dar vreau si eu sa beau un suc cu cineva si nu am cu cine, si mai "barfim" si noi ca babele un pic.
Ingeras26a nu mai fi suparata pt luna asta, vei vedea ca luna viitoare va fi luna norocoasa, cel putin asa sper eu. De fiecare data dupa "plostioare" sper sa fie bine, desi azi-dimineata nu am avut cum sa stau cu picioarele pe pereti ca trebuia sa plec la munca
Danutza_c stai si tu linistita si o sa vezi ca dupa ce vi in tara o sa se rezolve totul.
Trebuie sa avem cu totii credinta in Dumnezeu si o sa fie bine, ca doar El nu ne da niciodata mai mult decat putem duce.
Sper sa mearga la toata lumea bine tratamentul luna asta si sa zburam la mamici repejor.
Va pup si vorbim mai tarziu.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

si de la mine in aceasta dimineata fetelor. este atat de bine cu voi pe DC ca aproape si serviciul l-am lasat balta. Sper ca ati inceput o noua zi mai optimiste si increzatoare, ca si mine stiindu-va aproape.
MIshulina, fata scumpa sper sa te simti mai bine astazi. am primit msg. tau, cand ai nevoie, sunt pe receptie.ne rugam pt. tine sa deviicat mai repede.

Danutza, mutam frumos pentru sfat. O sa ma uit astazi la subiectul scurtaturi-linkuri, sigur gasesc ceva.

toate fetele si as mai avea o intrebare. Astazi de dimineata am avut lunarele dureri de ovulatie (partea stanga). Inseamna ca ovulatia a trecut, ca temperatura a ramas constanta, 36.7???CM s-a cam lungit de la tratamentul naturist, este posibil sa se fi mutat si ovulatia.? Sunt in a 24 zi de CM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ce fac fetele astazi?

Utocata, pup-o pe Bianca si din partea noastra!
Mishulina, tu spera in continuare si lasa-ti sotul sa spere de asemenea. Bine ca ai rezolvat problema cu rana...
Catty??!! unde eeeeesti?
Sunt alaturi de toate fetele care spera si ma rog pentru noi sa reusim sa avem cat mai curand.

Eu am o problema: am luat Clostlibegyt 5 zile si m-am ingrasat 4 kg intr-o sapt!!! sunt disperata! acum ma rog sa raman gravi, macar sa nu fie degeaba. Daca raman, nu ma mai deranjeaza ca m-am ingrasat :))
De-abia astept sapt viitoare, cand ar trebui sa ovulez si sa ma duc la monitorizari.

Va pupacesc mult pe toate!
Un ingeras care va iub si vrea si el 2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

!
E azi o vreme pe aici...sa tot numeri bani.Irish weather!
N-am noutati, ma ocup cu numaratoarea.Sunt la o saptamana de la ovulatie, nu simt nimic deosebit.Mai am de asteptat pana aflu daca am muncit cu folos.
Mishulina,vin in ro.pe 11septembrie, ca pe 12 trebuie sa fiu la datorie.Te astept sa bem sucul promis.
utocatalina, daca mie-mi dau lacrimile cand ma uit la pozele Biancai, oare cum te simti tu? Cred ca este minunat!
Pupici tuturor fetelor dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineataaaa.
Ce mai fac fetele optimiste astazi? Se anunta caldura mare .
Mishule,bine c-ai rezlvat repede cu rana aia, cat despre restul,ce-ar fi sa te odihnesti un pic si sa mai capeti puteri ? eu zic ca n-ar strica sa faci pauza cat mai tine vara,si sa-ti mai indrepti atentia catre lucruri mai placute de facut in timpul liber?!iti reiei preumblarea prin spitale odihnita,mai relaxata si mai optimista!...si daca nu iese, ideea de FIV suna asa rau? gandeste-te ca tu mai ai o sansa,mie doar asta mi-a mai ramas,si sunt optimista ca o sa am si eu un bebe cat de curand!asa ca, hai,lasa stresul,supararea,da-l naibii de butoi,si arunca un ochi pe-afara sa vezi ce vara este!!cate nu poti face varaaa.....

Cata,Biencuta ta e tare harnicuta,cred ca o sa fie ca o albinuta cand va fi mare,FELICITARI !
si mai multi,sa ajunga la toate fetele !!

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

auricass,eu simt intepaturi in ovare pana in momentul in care se produce ovulatia.Daca si la tine este la fel atunci ar insemna ca azi-maine ovulezi, abia dupa aceea urmand ca creasca si temperatura.
ingerash, am luat si eu clostilbegyt(chiar prea mult timp -5 luni)dar nu m-am ingrasat deloc.L-ai intrebat pe medic daca e normal sa te ingrasi de la tratament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol78 spune:

Salutare si de la mine cate o pentru fiecare dintre voi!
Eu scriu mai rar dar va urmaresc si va cunosc de multa vreme.
Eu sunt in ziua 28 Cm si astept(vorba vine, ca nu astept deloc ) sa vina nesuferitii care ne spulbera sansele in fiecare luna.La mine a fost a doua luna de stimulare cu Ovamit.
Catty eu sunt pitesteanca si mi-ar face placere sa te cunosc si sa barfim despre punctul de interes care ne-a adunat pe toate aici . O sa-ti scriu un PM

Doamne ajuta

Mergi la inceput