Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 48

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Va citesc de mult, dar eu cum sunt mai sedentara din fire, misun mai mult pe la Pacientele dr. Moisa.
Si pentru mine, aderentele au fost "cosmarul" vietii mele; sunt greu de depistat si parsive, deoarece se reformeaza.
A facut din cauza lor o prima laparo in 2001, iar in noiembrie 2004 a doua laparo. Cel putin, in 2001, a stat prof. Marinescu cu mine in operatie aproape 2 ore - cuprinsesera si 1/2 din ficat, plus ca totul era strangulat de ele - ovare, trompe.
In 2004 strangulasera doar o trompa si un ovar (sincer - nu mai stiu care, iar pe caseta nu ma mai uit ca ma apuca nervii).
Dar, s-au rezolvat laparoscopic, asa ca, Mishulina, de ce la tine nu s-ar putea?
Si eu traiesc cu frica in san ca se pot reforma, ma feresc de frig, curent (acum sunt super calduri, dar am sosete in picioare), imi pun supozitoare antiinflamatoare la fiecare CM (carpicon, ca altele nu le mai suport), am facut si ultrasunete si ...cel mai mult ma rog la Dumnezeu sa nu-mi mai reapara cat de curand si sa-mi reuseasca inseminarile.
Va si Mishulina - trebuie sa existe o solutie!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by catty

Buna fetelor,
Mishulina am vazut femei cu mult mai multe probleme decat tine care au reusit cu ajutorul lui Dumnezeu sa ramana insarcinate.

Draga Catty stiu ca sunt si alte femei cu multe probleme care au avut pana la urma copii dar cu "mult mai multe" cam greu de crezut....Si eu,ca si tine am fost la un pas de moarte dar nu o data si nici acum nu e timpul pierdut...Stiu ca nu ai de unde sa sti,fiind mai noua pe aici dar am deja atat de multe "belele toate-n fundul babii mele " ca fix de altele noi nu mai aveam nevoie acum! Pe tine te-au marcat intamplarile nefericite prin care ai trecut relativ recent si e de inteles (eu una te inteleg perfect) dar si ca sa treci prin ce am trecut si trec eu de 12 ani incoace iti trebuie vointa,rabdare si credinta...Pacat ca cicatricile astea hidoase pe care le am nu ma lasa sa uuit si sa o iau de la capat...
Oricum,mergem inainte,cum zici,pana cand om mai putea...
Marrina si eu sper sa-mi prinda bine pauza asta,sper sa pot profita de ea...Cu laparo am raspuns mai sus pentru Amely.
Aura
Ingerasule eu il las sa spere cat mai poate (bine ca mai poate),macar unul din noi sa poata merge mai departe si sa il traga si pe celalalt dupa el...
Lumit ,abia astept!
Andicule,in principiu ai dreptate,ca de obicei,dar eu din vara asta nu am inteles nimic! De plecat nu am unde si cu ce sa plec,banii s-au dus prin spitale,concediul meu la fel,stau in orasul asta prafuit si ma lupt cu canicula....
Cu Fiv-ul nu am nimic in sine ,doar retineri de ordin financiar....Nu intru in amanunte dar sunt intr-o situatie asemanatoare Danei P adica nu am cum sa strang banii astia,parintii mi-au dat tot ce au avut cand am luat casa,de la prieteni exclus iar credit...nu imi da nimeni pe suma asta,mai ales acum cand s-au innasprit conditiile...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mishulici, capul sus, ca te sustinem toate. Uite ce iti daruiesc
Fetelor, sa va dezvalui cum am reusit eu sa raman insarcinata? Bine, da' nu radeti si nici nu dati cu pietre! Folosind prezervativul! Da, toata luna trecuta ne-am protejat cu preze, dar cand sa vina rushii, surpriza....i-ai de unde nu-s... Doamne ajuta sa dureze minunea asta pana la capat.

Laura 6+
Puiutul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bety
Dar, s-au rezolvat laparoscopic, asa ca, Mishulina, de ce la tine nu s-ar putea?
Beatrice
Poze dragi

Bety multumesc ca mi-ai povestit din experienta ta ca sa ma incurajezi,noi am mai vorbit acum ceva vreme la un subiect asemanator ("Sindrom aderential pelvin") .Eu sunt pacienta prof.Marinescu,ultima data l-am vazut chiar ieri cand mi-a cauterizat rana pe col.Am ajuns la el dupa ce un alt dr imi recomandase laparoscopia si cand a auzit s-a luat cu mainile de cap! I se parea revoltator de "novice si neexperimentat" un medic ce recomanda laparo la un abdomen multiplu incizat ca al meu...Tu poate nu ai decat cele doua laparo (cu gaurelele aferente)dar eu am prea multe taieturi ca sa mai fie loc si de altele...Si asa am facut eventratii (mi s-au desprins cusaturile in timp) si profesorul a depistat un loc unde voi mai face una in timpul sarcinii pe care mi-o va repara la cezariana (nu e dorinta mea,alta sansa nu am,sunt vorbele lui si a altora....).Mi-a spus ca toata treaba nu e doar sa obtin o sarcina cu orice pret ci trebuie sa ne gandim si cum o duc la capat si daca mai traiesc sa-mi vad copilul dupa si de aceea e categoric impotriva altor incizii...
Da,stiu ce minuni face,in "plimbarile" mele pa la Giulesti am vorbit cu "succese" de ale lui care dupa altii nu aveau sanse,dar daca omul a fost categoric in privinta asta ce pot sa fac? Mai ales ca are dreptate...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mai Mishule,vezi cum il iei tu pe dl Pesimism in brate?pai eu nu ma gandeam la concedii prin alte parti, dar la o terasa in parc seara, la un film la cinema,o plimbare pe lac(c-aveti mai multe),,,,,..etc,cu vointa,se gasesc chestii de facut; cat despre FIV,o solutie, un ajutor, un imprumut,in cateva luni,1 an,s-or gasi cumva ,si intre timp, mai incercati "natural"---stiu ca nu-i usor sa fie cum spun eu,dar e important sa incerci sa gasesti o rezolvare sau o amanare,care sa-ti mai ia gandul de la problema.
Ingerash,eu nu sunt in cauza,dar am mai auzit si la alte fete ca s-au ingrasat tare de la Closty..Macar sa fie cu folos !
Auricass,ovulatia se poate produce imediat dupa starile acelea, astazi si maine, ptr orice eventualitate; e posibil sa se modifice datele CM cu tot cu ovulatie, am patit-o si eu, 2luni la rand mi-a venit la 30 zile,respectiv,29,cu ovulatie in a15a,16a zi,cand CM meu normal era la 26 zile cu ovulatie in a12a zi,aprox.
Succes!

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Mishule, revino-ti, te rooog. Pupa fata. Hai ca dracul nu e chiar atat de negru...daca nu merge natural, merge la FIV...stiu ca e usor sa spui, dar noi suntem toate alaturi de tine! Pupa fata!
Andicu, multumesc pentru raspuns; la prietenele tale a dat rezultate? au bb?? daca stii si dupa cate luni de tratament...Am inceput sa o raresc cu mancarea, azi am mancat numai o salata de rosii :((

Pupacesc toate fetele!
Un ingeras care va iub si vrea si el 2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ingerasha,eu n-am prietene care sa fii folosit,dar am tot citit pe forum si uite aici niste adrese cu tot felul de amanunte si cu reusite fericite la unele fete; tot ce pot sa spun e ca pare a fi foarte controversat :

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30370&SearchTerms=CLOSTILBEGYT
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25900&SearchTerms=clostilbegyt
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=10977&whichpage=3&SearchTerms=clostilbegyt
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13362&SearchTerms=clostilbegyt

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna gragelor,
Ingeras26a aici sunt puiule. Ce credeai sa am dat bir cu fugitii? Ti-am si raspuns o data astazi, asa ca stai linistita nu am patit nimic.
Mishulina imi pare rau, nu am vrut sa te supar. Tineti minte ce imi spuneati voi dupa beleaua de acum 2 saptamani? Sa fiu tare si optimista si toate vor trece. Te intelegem si stiu ca iti trebuie multa vointa, mai ales in cazul tau, dar cu ce te ajuta daca intri in depresii si iti faci rau singura? Nimeni nu iti poate ridica moralul in afara de tine. Lasa-l pe sotul tau sa spere, si vei vedea ca o sa reintri si tu in pasa optimista.
Mi-e imi este groaza pt ca pe partea stanga a operatiei, desi de fapt in locul ala au fost 2 in decurs de 4 luni pt ca mi s-a desprins cusatura, acum iarasi a aparut o gaurica. Nu vreau inca sa ma duc la doctor pt ca stiu ce vor face. O sa ma taie iarasi, cu anestezie locala constand in 2 fiole de xilina, o sa fac iarasi stop respirator pe masa, o sa tip la asistenta cand ma vor coase si voi sta cu fire din alea de aluminiu timp de 16 zile. Mai astept putin sa imi fac curaj.
Nicol78 de acord cu barfa la un suc, dar ti-am dat mai multe date pe DC.
Fetelor eu ma retrag pe ziua de azi ca trebuie sa ajung mai repede acasa pt ca sotul meu se simte rau de la caldura, si vreau sa vad cum fac sa il inveselesc, asta daca pana ajung eu nu a adormit deja.
Si imi cer scuze celor pe care le-am suparat, si daca nu mai vreti nu mai intru la subiectul asta si gata. Nici o suparare.
Va pupicesc pe toate.

catalina

Mergi la inceput

Catty nu vorbi prostii ca abia acum ne superi! Cum adica sa nu mai intri la subiect? Dar tu esti "de-a noastra" suntem o "gasca" ,nu fugi nicaieri pentru ca si la tot impreuna vom merge,ai sa vezi..
Nu puiule,nu m-ai suparat,ce-ti veni? Eu am spus doar ca te inteleg prea bine,si eu am suferit mult,mai obosesc si eu din cand in cand...asa ca mesaj receptionat si inteles:nu ne dam batute!
Cu bubita nu e de glumit.Iti inteleg retinerile in a merge la dr(sa ma fi vazut pe mine ieri ce tremuram ca frunza pe masa la cauterizare,si nu a durut mai deloc!)dar sti ca exista riscul unei suprainfectii si,in plus eu am facut eventratii de la gaurelele astea asa ca nu e de glumit!
Apropo,si sotului meu i-a fost cam rau ieri de la caldura,s-a deshidratat si a avut probleme digestive,pe multi ii afecteaza canicula asta se pare si nu numai batrani....
fata curajoasa!
Andicule l-am alungat pe Mr.Pesimism pe usa afara ca maine s-ar putea sa primesc cadou o plimbarica pana la cofetarie la o inghetata,ceva asa ca trebe sa fiu in forma,nu?
Ingerasule te ca mi-am mai revenit...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

Pup toate fetele din nou.
Mishulina scumpa si Catty sa ramanem pe pozitii. Si eu era sa dau coltul acum 6 ani chiar pe masa de operatie. Am intrat in soc respirator din cauza anesteziei si dupa operatie doctorii imi dadusera doar 10% sanse sa traiesc....a fost o minune de la Dumnezeu ca mi-am reveniot si pt. ca traiesc. Am ramas cu sechele dar incerc sa fiu optimista si sa las grijile in seama altora. Si in plus va am pe voi care imi ridicati moralul de cate ori intru pe Dc.

Andicu ma pun pe treaba, poate iese ceva ...nu stiu sunt atat de dezamagita ca nu stiu ce sa mai fac. O sa va tin la curent. Multumesc frumos de sfat. Nu prea am semne clare de ovulatie de asta sunt in ceata.In fine om trai si om vedea.

Mergi la inceput