ajutati-ma va rog sa rezolv o problema!
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
danna2002 spune:
quote:
Originally posted by ileanacz
1. De ce ascunde asa ceva de sot? Trebuie sa aiba un motiv intemeiat... In fine...la cate secrete am vazut pe aici pe forum despre viata femeilor nu ma mai mira nimic.
2. Orice doctor competent te intreba daca ai facut avort sau daca ai mai nascut.
3. Daca tine neaparat, de ce nu isi schimba doctorul? Sa-i spuna sotului ca i-a recomandat o prietena pe cineva de incredere si cu asta basta.
si eu mi am pus intrebarea de ce ii ascunde sotzului..dar ...cine stie...
offtopic: cred ca singurul om care tzine la mine cu adevarat imi stie toate problemele TOATE, imi stie avatarrile trecutului, acestea au facut legatura dintre noi mai stransa.
Oricum si eu sprijin ideea sinceritatzii totale, dar am crezutc a sunt NAIVA pentru ca inca mai cred in asemenea valori.
p.S Pe vremea buncii, ca tot au fost enuntzate citate din acele vremi, NU prea se purtau femeile <<umblate>> inainte de casatorie, iar acele dictoane invocate aici cred ca priveau micile secrete ale femeii, nu probleme asa de grave, fiecare intelege ce vrea si cat poate din ceea ce aude.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana_s/oana_s.jpg)
oana_s spune:
Ioana,ca sa-ti raspund la intrebare:
FIZIC, nu se vede nici un semn, daca nu cumva a suferit complicatii la momentul respectiv.
In rest, e alegerea ei daca-i spune medicului sau nu.
Oana si Mara 11.08.2004
ioanaradu spune:
multumesc pentru raspunsuri. ca sa fiu sincera nici eu nu i-as ascunde asa ceva sotului ... si nici eu nu prea stiu exact de ce nu vrea sa-i spuna. oricum dilema ei cea mai mare este daca au ramas "semne". acum sper sa o elucideze un doctor.
pupici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioanaaradu/my_photos
Siminaf spune:
Si eu vroiam sa intreb ce atita secret. Viata ta de dinainte de sotul tau e a ta si nu cred ca are de ce sa te acuze, sa dea cu pietre. Doar daca ai facut vreo operatie de refacere a himenului si nu vrei sa afle ca ai avut activitate sexuala si inainte...
Deci, nu vad de ce atitea emotii si batai de cap, zau! Ce, el a fost sfint inainte sa te cunoasca pe tine?!
Si da, are importanta daca ai mai avut avorturi, mai ales daca au fost spontane. Dar si daca au fost provocate, tot pot lasa urme (sterilitate secundara - Doamne fereste!).
Eu iti urez mult curaj si bafta!
Poti sa-i prezinti prietenei tale chiar asa raspunsul!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
adrienne12 spune:
Fata draga nu la controlul ginecologic nu "se vede" ca ai avut avorturi dar te intreaba. Dar nu pricep care e baiul. Ce, vine sotul ei in cabinetul ginecoloagei, sta acolo cu ea cind o consulta? Eu n-am vazut asemenea barbat, sa stii. cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
marcellinna spune:
Pai problema se pune in felul urmator:
-ori are incredere ca el nu va avea o reactie urata
-ori ii e frica sa afle sotul ei de treaba asta deocamdata (si inclin sa cred ca-i e frica , nu e pregatita sa-i marturiseasca acest secret.
Medicii sunt obligati sa respecte secretul profesional.
Daca ea nu vrea cu niciun chip ca el sa afle deocamdata de treaba asta si se teme ca ar avea vreo urma "vizibila",de ce nu face un consult prealabil la un alt medic sa se convinga daca se "vede" sau nu ca a facut un avort in trecut?
poate ca suna aiurea pt noi dar cred ca medicii au auzit o groaza de "temeri" in cariera lor si n-o fi foc daca fata asta se linisteste asa.
Poate ca atunci cand va fi pregatita sa-i marturiseasca sotului de treaba asta o va face mult mai linistita si va fi mai bine.
![](images/user_man.png)
yank spune:
-Honey,nici mie nu mi-ar convenii ca prietena mea cea mai buna Ioana sa iti faca tie control,u know?!
Si sa caute alt medic.Scurt.Am zis!
teo1970 spune:
Ioana,
inteleg ca pui intrebarea dpdv "tehnic" ca sa zic asa, nu ?!
NU se poate "vedea" clinic (fizic) daca a facut sau nu avort
s-ar putea, totusi, sti ca ea a facut sau nu un avort doar daca are cumva Rh(-) si a fost insarcinata cu bebe Rh(+), deci in singele ei se gasesc anticorpi anti-Rh (atentie: in cazul in care ea are, intr-adevar Rh(-) si a fcut deja un avort este obligatoriu ca acest lucru sa fie cunoscut de medicul ei)
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.
serenne79 spune:
Cred ca este indicat sa mearga prima data (oricum) singura la medic. Normal ca o va intreba, normal ca e bine sa ii spuna. Daca vrea, poata sa ii spuna ca sotul nu stie si ca prefera sa ramana asa. Nu il priveste pe medic relatia cu sotul ei. E bine sa ii spuna medicului (daca vrea ca el s-o asiste de-a lungul sarcinii)pt. ca el sa aiba in vedere eventuale complicatii care ar putea surveni din aceasta cauza.
aurelia1278 spune:
quote:
Originally posted by marcellinna
Medicii sunt obligati sa respecte secretul profesional.
Nu va bazati pe asta! Sotul meu a consultat un medic recomandat de seful lui si a doua zi am avut surpriza sa aflam ca seful stia toate amanuntele!
Aura