Scorpiutzele - pe unde sunt ? (15)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
syd spune:
Buna fetelor!
Si la noi sunt probleme,de facturi neplatite etc..ieri soacra a plans toata ziua,rasturare de guvern,ca fi-su e iresponsabil.Eu m-am dat de partea ei,dk el pleaca sa am un sprijin.
profitoare..
Monica zici ca-ti ies pistrui pe umeri de la soare, si mie ,nu-mi dau seama de ce. Nu vreau sa am pe tot corpul. E drept ca acolo nu prea pun crema solara.
Iri distreaza-te.Noi nu mai plecam in vacanta ,lipsa de finante.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mina spune:
Salut
Danitin, imi pare rau pt pasa proasta. Daca tu crezi ca ti=e mai bine sa te tii la distanta... insa noi aici suntem.
O mica pasa proasta am si eu ca dragul meu fiu e in zi de rasfat si ar vrea sa stau numa dupa fundul dumnealui. Ei, trecem noi si peste asta.
Tomecica, sper ca e mai bine micutza.
Va pup!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
Ana68 spune:
Scorpiute,
Tare nasol cu caldurile astea....
Mai fetelor,vad ca ne afecteaza pe toti caldura asta terorista.
va doresc sa fiti bine si la cei mici si bolnaviori,insanatosire grabnica...
Va pup si sa fiti iubite!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
buna dragelor!
Anda tocmai a sters o parte a mesajului,a acaparat tastatura,si tatati a fost amabil sa stea cu ea dar de abia am terminat de citit.
si la noi e cald desi s-a innorat si fulgera nu se poate respira in casa.in we am fost la Siret,de abia am gasit un loc era foarte aglomerat ,unii cu cortul chiar.
le propusesem sa mergem la munte dar au vrut apa.
acum impachetez sa mergem la mare ,Anda e mai bine cu raceala si burtica dar are bubite de la transpiratie si caldura ,de acum trebuie 2 bai pe zi si unguent.
speram sa prindem si munte ,ca e mai racoros si linistit.cam visez ca -s prea multe finantze asa.
aerul conditionat nu e periculos pt bb?
fugim la nani si mami la treaba.va pupam si va dorim o saptamina buna,daca nu mai pot intra pe forum.
emma27 spune:
neata,fetelor!!ati plecat in vacanta,si am ramas de izbeliste.abia am gasit topicul.
elena,si eu procedam la fel,cu inrositul.sunt asa ahtiata duap bronz,dar de cand am patit-o si eu cu niste pistrui,nu ma mai expun atat.te-a lasat popica sa te bronzezi,ca daria tare rea e la capitolul asta.sare pe mine,imi sta in fata soarelui.doar ce mai dansam asa,din cand in cand,de se uita lumea la noi,ca la teatru de papusi.
syd,ia fraiele in mana.mama lor de barbati.scoateti papara.nu te-a mai vizitat?
mina,nu te-ai racorit un picut?eu ,de ex,cum imi face cam des faze de genul asta,ii mai dau una la fundulet,sa vezi cum se cuminteste.bine,nu-mi iese faza asta de fiecare data,dar perseverez.
ana,hai ca la noi a plouat un pic azi-noapte.va trimit un pic de nori.si-asa sunt in pana de clienti la serviciu,ma apuc de niste incantatii.
carmen,concediu placut.vai,ce as vrea si eu.dc as rezolva cu timpul,finante ioc.asa ca astept macar o iesire la vatra dornei.eu,de ex,f rar dau drumul la aer conditionat in masina.in casa,nu stiu ce sa zic,dar cred ca as obisnui-o cu el ....dc as avea.dar la noi,nu prea e cazul.un ventilator simplu isi face treaba.drept dovada,ca pana acum nici nu l-am coborat din pod.
Ema
Zilele Bistritei
Calatorie
mina spune:
Salut frumoaselor!
Ma omoara bebu, vrea atentie non stop. Abia daca reusesc sa fac ordine prin casa si sa gatesc cate ceva cu el printre papucii mei, de stat la comp nici vorba. Si am atata de lucru..... Nu mai zic ca si tzarcu si patutu au tzepi....
Emma, ce sa ma obosesc, ca vizigotu nu stie de bataie. Daca-i dau la fund moare de ras, zice ca e de joaca. Am incercat sa ii dau peste manutze cand a pus mana la aragaz si ma imita. Radea sa moara si dadea si el in mine... Stie insa de vorba, daca bag vocea aia de facut observatii stie ca a gresit. E in perioada aia in care imita tot, rascoleste tot. Cu caldurile astea nici afara nu l-am scos pe saturate cum e el invatat. Adaugati la asta ca e si tati plecat si cre ca-i simte lipsa.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
emma27 spune:
asa am patit si eu cu mandra,mina,numai ca acum nu ma mai baga in seama.rar,cum am spus cu o palmuta,plus ca imi baga eternul text :"vine mamaia si te bate cu batul,pentru ca nu ma lasi in pace"'sau "sunt suparata pe tine,nu mai mananc","iesi din camera,sunt suparata pe tine".plus,ca imi vine sa rad,cand o vad imbufnata.or,asta e o MAAAAAARE greseala.
nu se baga cu fundul in oale?asta era marea pasiune a dariei,si sa vezi chin,sa nu prea ii incapea fundul gras.inca nu-i place sa deseneze,caci asta i-ar ocupa mult din timp?(chit ca e pe pereti sau mobila.)sanatatea mentala cu cheltuiala se tine.
Ema
Zilele Bistritei
Calatorie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, fetelor !
Noi am ramas singurei, ca doi porumbei !
Cristina a plecat cu verisoarele ei si buni, la Toplita, pt. cel putin 2 sapt. Imi este greu fara ea...sa merg acasa si sa nu-mi sara in brate, sa n-am pe cine pupaci, sa nu-i vad privirea aceea plina de inocenta. Va trebui sa-mi umplu mintea, timpul cu ceva, mai ales ca eu, cu ea imi ocupam tot timpul de dupa serviciu. Ea a plecat atat de incantata cu verisoarele ei si asta imi mai diminueaza tristetea, caci stiu ca se bucura tare ca este acolo. De multa vreme astepta sa plece in vacanta la Toplita, la curte, la Bobita(o catelusa).
Asadar, Emma, uite ca ne putem face de cap si acasa, singurei. Si poate iese si bb !
Vacanata placuta, Iri si Carmen !
Danitin, noi suntem aici, te "ascultam" ! Cine te poate intelege mai bine decat tot scorpiutele ?
syd, acum ce face domnul, intretine 2 case ?
De cand am fost insarcinata si am stat la soare m-am procopsit si eu cu pete de la soare si de atunci, nu mai stau chiar asa mult la soare(nu ma lasa nici Cristina), desi imi place sa fiu bronzata.
Chiar si tenul mi s-a pigmentat si folosesc acum o crema contra petelor de la Gerocossen. Sa vedem daca are efect !
S-au anuntat ploi, dar in afara unei averse aseara, tot cer senin si naduseala avem.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
syd spune:
Nu stiu cum se va sfarsi dar asa nu se poate continua,acum se stie mai sigur ca domnul nu are intentia sa revina,sper sa nu se mai intoarca sa-mi faca ochi dulcinu-mi mai trebuie.
Se fac restructurari,s-ar putea chiar sa taie ceva din abonamentul internet dk nu tot. Poate chiar ne mutam intr-un apartament mai mic.Sa vedem.
pe curand
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Of, syd ! Orice se intampla, numai sa va fie voua(tie si Giuliei) bine !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn