Scorpiutzele - pe unde sunt ? (15)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
emma27 spune:
syd,chiar ca ne dai vesti proaste!!!sper sa nu te pierdem de pe dc.lasa ca se rezolva totul incet-incet.trebuie sa-ti gasesti ceva de munca.stii,totusi ce nu ne-ai spus niciodata,micuta cum simte schimbarile?nu ii simte lipsa?
nina,spor la treaba!!!!sa nu mai zici ca acolo sus cineva nu te iubeste.lasa copila,profita de timpul liber pe care il ai.dc te consumi de pe acum,ce faci cand o sa iasa cu baietii?
Ema
Zilele Bistritei
Calatorie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mina spune:
Sunt fleasca dupa o repriza de urlat.... da' tot io-s mai tare ca a adormit. Chiar ca ma macina nelinistile metafizice: io mi-s scorpie si bebu fecioara, cum e asta?
Nu, Ema, nu se baga in oale.... caci are alta pasiune, si anume sa inchida usile la dulapuri. De cele mai multe ori peste deshtele mele. Pai are numa 10 luni jumate, nu prea e capabil de a fi in stare sa deseneze... sau cel putin io sper ca mai dureaza. Oricum, dupa cum se arata, in curand va merge singur (deocamdata se ajuta de mobile sau de fusta mea).
Syd, fruntea sus, suntem alaturi de tine!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
syd spune:
Mersi fetele nu-i asa grav,doar soacra-mea are datorii multe si nu mai razbeste,asa ca trebuie repede sa produc si eu
Asta mica ,Emma, nu stie despre ce e vorba. Stie ca taica-su e la serviciu sau la antrenament,mai o vede din cand in cand,ii mai ia o papusa,imi mai da bani s-o duc la Mcdo.Vreau sa se calmeze apele sa o ia si sa se ocupe de ea,rar dar singur.Ca sa stie ca are si tata.Si cand era acasa ,tot distant era, asa ca nu-i mare schimbarea.
miraklucker spune:
Dragi scorpiute
In sfarsit va scriu, sa-mi fie rusine ca de mai bine de o saptamana ne-am intors din concediu si nu am reusit sa va scriu mai mult de un rand. De citit am mai reusit asa mai printre randuri, cu David nu am nici o sansa iar seara sunt asa de obosita de nu mai am nici un chef de calculator.
In vacanta a fost frumos doar ca eu nu m-am prea putut bucura, cu problema mea in cap. In Tessin a fost cald dar apa destul de rece. Prea multe nu am putut sa facem, unde sa tot mergi cu ai mici dupa tine te topeai de cald, iar pe munte a fost frig, a plouat chiar si cu soare tot a trebuit sa-i infofolesc bine. Cel putin au stat pe afara dar fara companie David ne-a stresat pe noi la cap. Tot spera ca poate vine vreun verisor de al lui sa aiba cu cine se juca dar spre dezamagirea lui nu a venit nimeni.
Si acum e frig aici a plouat toata ziua. Voi va plangeti de caldura si eu plang dupa ea. Parca imi lipsesc caldurile alea infernale din Timisoara unde stateam si la etajul 4 din 4, unde imi batea soarele toata dupamasa si chiar la ora 11 seara cand ajungeam acasa de la sevici nu aveai aer sa respiri. Cand ma uit la meteo imi vine sa fug repede inpoi acasa, parca tot frigul din Europa s-a adunat peste elvetia.
Altfel incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca voi mai avea o fetita (sper)si sa nu ma mai gandesc asa de mult la ce ma asteapta!!! In rest am 12 sapt deja si nu am avut nici un simptom de sarcina, nimic nici macar odata ceva acolo care sa zic ca ar semana cu asa ceva!!
Syd imi pare rau de vestile proaste dar lasa ca o scoti tu pana la urma la capat. Am fost si eu la somaj. Binenteles asa cum m-am asteptat nu am primit nimic. Nu am nici un drept la somaj nici macat la vreun curs platit. Pentru asta ar fi trebuit sa am cel putin un an lucrat inaite. Probabil si la tine e la fel. Poate doar un curs de limba dar care si tipa de acolo zicea ca e pierdere de vreme ca vorbesc bine si cei mai important le inteleg dialectul asta pocit al lor. Asa ca va trebui sa fac cursul pe chetuiala mea.
Asta e Elvetia,!!!
Mina
, si eu am avut asa un baietel care de pe la 7 luni a inceput sa se tarasca ca un vierme si care nici in somn nu avea stare. Si lui ii placea cu mine la bucatarie, umbla peste tot la oale la dulapuri si nu asculta deloc, de fapt si acum la 3 ani tot face numai cum ii place lui. Nici palmine peste fund nu prea dau rezultate.
Nina, bucura-te ca poti sa respiri putin fara Cristina, sigur o pauza iti prinde bine. Si eu am vrut sa ma scap macar de unul in weekend sa-l trimit pe David la fratele sutului si la cmnata-mea care sunt si nasii lui, dar tocmai s-a imbolnavit cumnata-mea asa ca am renuntat l-am trimis numai jumatate de zi sambata. Aseara am vrut sa-l lasam acolo dar nu a vrut!!
Hai ca am recuperat ceva, incerc sa vapun si cateva poze din vacanta.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
monica-elizabet spune:
buna dimineatza, dimineatzaeste ora 6,45 si eu nu mai am somn...zici ca-s baba nebuna.
am lipsit zilele astea din motive serioasepc-ul lui alex se virusase si a trebuit "reparat" asa ca tati l-a montat aici in locul in care statea al nostru si nu am avut acces la net 2 zile
intre timp nu s-a intamplat nimik nou nici cu apartamentele, nici cu terenul...d-na nu l-a vandut dar nici mult nu mai are
ruxi tot asa prost doarme din cauza caldurii, alex tot rasfatat si eu sunt un picutz stresata de problema asta cu casa si ma enervez destul de repede...mai ales ca dupa ce-l cert imi dau seama ca este un copilas deosebit...el imi aduce(le rupe din gard sau de pe jos de unde fac cainii phiphi si eu ii zic, nu mai rupe, nu mai pune manutza ca acolo fac cateii pishu)si el saracutzul imi zice...cand o sa cresc mare o sa iti cumpar un trandafir asa de frumos...si deschide manutzele laaaarg sa-mi arate si cat de mare o sa fie
...asta a fost doar un exemplu care mi-a venit acum in cap dar sunt multe faze de genul asta si apoi imi pare asa de rau ca l-am certat...
am fugit sa-i dau lapticul de dimineatza ruxandrei, ca se apropie de ora 7 cand se trezeste putin si vrea sa pape...apoi adorme la loc.
va pup sa aveti o zi buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
HelleneC spune:
Buna fetelor!
Se vede ca am un pic de liber, aici intru mai rar ca nu ma lasa teroristu' din casa, tot il imita pe tata'su, nu am voie Doamne fereste sa "chiu mesaj"! Mi-e atat de bine acasa cu el ca imi vine sa mai fac unul sa stau doi ani cu ei sa ma distrez (ca doar distractie e sa cresti un copil)
Mina, observ ca ne sarbatorim copiii aproape, eu pe 6 sept, tu pe 9! Numai ca al meu e ceva mai mare! Si tot aceeasi combinatie - scorpion si fecioara, sa stii ca ne asteapta zile grele! Eu ma inteleg destul de greu cu el, pentru ca e incapatanat si fixist. Daca i se pune pata pe ceva... aia e! Poate al tau va fi altfel, pe al meu il creste mama mai mult de 1 an si jumate, si astea or fi consecintele.... cine stie!
Danitin, cand ai puterea, poti sa ne spui ce te apasa, eu asa am facut si fetele au fost langa mine si SINCER am trecut mult mai usor, mai ales ca era si Pastele. Am citit "povestea" ta si tare mia placut, ai talent cu carul, astept sa mai citesc ceva cand mai ai de ne scris!
Iri, plaja placuta, valuri inalte... deja esti la mare!
Ema, pacat ca numai cu inroseala am ramas, pistrui am tot de la arsuri cati vreau, asa ca unul in plus nu se mai vede! George m-a lasat sa fac plaja, mai ales ca l-am dus un pic in apa ca era calda si faina. Asa ca reluam episodul daca prind vreme ca e prea frumos si racoare langa apa.
Nina, e bine ca ai un pic de liber, nu? Eu deja visez sa raman insarcinata iar!
Monica, nici eu nu am inaintat cu apartamentul si sunt atatea oferte pe piata ca lumea, dar nu am cumparator la el, si mi-e o ciuda...
Carmen, ce face Anda, e bine? Ca totusi... e canicula si la noi, chiar daca suntem in nord. George doarme noaptea, dezvelit, mai mult dezbracat... il las in pace ca vad ca se enerveaza cand transpira.
Mira, este bine ca nu au simptome de sarcina, mai ales ca ai fetita mica si sigur te solicita! Ar fi bine sa fii asa pana la capat si... or sa creasca frumos langa voi, nu iti mai afce ganduri! Va fi bine cu siguranta!
Syd, e aiurea sa treci prin asa ceva... el e chiar un iresponsabil, ma mir ca te lasa asa, pur si simplu. Tu si Giulia sa fiti sanatoase, si soacra (vad ca totusi ai ajutor de la ea)! Daca recunoaste ca fii'su e asa, mare lucru.
Ana, se pare ca si tu te coci pe acolo... chiar e groaznic, cred ca iti lipseste marea!
Tomecica, ce iti fac fetele? Sper ca e bine si Alexia!
Va pup fetelor, deja am abuzat foarte mult de George, trebuie sa merg la magazin sa ii iau delicios (ma termina cu reclamele lui)!
Numai bine si.... racoare!
Elena si dl. Goe
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Ana68 spune:
Intradevar Elena,ma coc incet si sigur aici....Am senzatia uneori,ca din cauza caldurii,o sa mi se lichefieze creierul....Ce face baiatul tau frumos si mandru?
Hai ca azi parca vremea da semne de racolreala,zicese ca o sa ploua...
Eu am cam stat cuminte prin casa....Luana si cu mine consumam la greu apa si respectiv ceai...Am cam iesit cu rapiditate la wc,dar se remediaza probleme,probabil ca atata apa cat am baut ce sa mai digere si stomacul saracu'?
Am fost luni prin oras sa caut cresa pentru Luana,dar nu am avut succes,caci am dat numai de gradinite si nici una nu a vrut s-o primeasca.Singura cresa pe care am gasit-o in zona in care ma interesa era cu lacatul pus pe poarta.Cred ca luna viitoare o sa am mai mult succes,caci banuiesc ca in august se inchid si cresele pentru curatenie....nu stiu,tre' sa mai caut!
Luminita,ce face fata?Si-a revenit?
Cam atat....
A sa nu uit: am inscris-o si eu pe Luana la un concurs pe net.Daca nu va deranjeaza si aveti timp ii dati o nota?Saru-mana!Pentru Luana Mija,la categoria bebelusi aici http://www.tiffanyshop.ro/kids/.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
monica-elizabet spune:
am votatpacat ca nu se poate acorda decat o singura nota pe zi
si bafta luanei la concurs
fetelor sunt in pauza...am facut meditatia, apoi m-am apucat de dat cu aspiratorul si acum mai stau 2 minute si ma apuc de sters pe gresia si praful
vanumai bine
monica
![](images/user_man.png)
bvali spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
am votatpacat ca nu se poate acorda decat o singura nota pe zi
si bafta luanei la concurs
fetelor sunt in pauza...am facut meditatia, apoi m-am apucat de dat cu aspiratorul si acum mai stau 2 minute si ma apuc de sters pe gresia si praful
vanumai bine
monica
Inainte sa se poata da o nota o singura data pe zi erau oameni care votau de pe acelasi ip si de cca. 60 de ori pt. acelasi copil. Plus ca hai sa ne gandim logic, eu dau 10 copilului prietenului meu, si le dau unu celorlalti. Sa fim realisiti, ca unii asa ar face daca s-ar permite.