Falling in love with an MS girl

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Hai ma ca tipa a fost tare...
S-a amuzat pe seama credulilor (cine mai compune asemenea texte in ziua de azi ??) si a vrut probabil sa vada cat de departe ar merge cineva pt ea...probabil ca sa compuna alt text tot asa "profund"...
Daniel-Gabriel e musca care a cazut in plasa...

Da, daca i-a scris lui de ce foloseste pers a 3-a in loc de a 2-a?

Hihi...daca as fi barbat cred ca as posta si io peste tot un asemenea text despre mine!!!! Mai ales pe un forum unde multi dintre utilizatori sunt femei!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Felicitari cui a descoperit plagiatul. Daniel, cred ca tipa nu are MS, ci doar isi bate joc de tine...cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Impresia mea ca daca fata exista,nu are nici o boala,se joaca,eventual te testeaza.Cu siguranta cineva care sufera de o boala cronica,nu mai are timp sa caute povesti pe care sa ti le trimita ca venind de la ea.Ceva nu pushca aici!Si in orice caz,in prezentarea ta nu avea ce sa caute faptul ca are nu stiu ce job la nivel guvernamental.....o informatie gratuita care nu are legatura cu cazul.Poti fi in cel mai bun caz suspectat ca asta te incanta dintr-un motiv sau altul.Nu stiu de ce am impresia ca daca fata ar fi avut AIDS threadul asta nu mai exista,ai fi luat deja decizia...Poate ma insel.....but.....
Sau totul e un basm si threadul asta ar fi trebuit sa se numeasca....Indragostit de HMS(Her Majesty Ship) sau alte avioane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Bravo fetelor, m-ati dat pe spate!!
Cum zicea Rufus, daca ma indoiesc de vreo poveste, va chem sa facem o expertiza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Mai Daniel...iti dau un sfat ca nu esti prost si vaz, in plus, ca tii si la onoarea ta de user!!! Ce faci tu, e caz de patologie freudiana, de aia de alimentare a super-egoului!!! Ai grija la imaginatie, ca altfel o iei razna!!!
PS: chiar ce simti cind vezi, ca si-asa virtual, esti compatimit pentru drama ta sentimentala deosebita asortata, evident, personalitatii tale nemaipomenite???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniel1152 spune:

Lilanda : da , tin la onoarea mea , chiar si virtuala. Nu a fost intentia mea sa ma joc cu voi pe istoria asta, si nu imi este rusine de ce am scris .

Textul nu a fost postat ca sa ma dau mare. A fost un text care l-am primit din partea ei , si care mia placut , si care am crezut descrie o partte a relatiei noastre. Ok , cateva aspecte sunt exagerate ( plato , etc ... ) but that was not the point. Intrebarea se adresa la aspectele relatiei cu o persoana care are MS, nu daca eu am citit Republic sau nu.
Acum consider ca am fost credul si manipulat.

Oricum , povestea asta a scos la iveala si alte suspiciuni peste care normal as fi trecut vederea. Something is just not right, unele chestii pur si simplu sunt prea ...aiurea .Cred ca o buna parte din incredere s-a dus ... A difficult relationship just become more difficult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

In eventualitatea ca tu chiar ai primit de la o tipa aceste randuri si ai crezut in ele...nu te-ai intrebat nici o clipa de ce scrie despre tine la pers a 3a, asa cum bine a zis cineva, si nu la a doua...?
Si de ce a scris la trecut?

Hmmm...mai repede as crede ca te plictisesti rau de tot...

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

La fel ca si Motanik, si eu mi-am pus intrebarea de ce scrie la trecut si persoana a 3a , ok daca tipa te iubeste de ce nu a scris cu cuvintele ei.........sau se joaca cu sentimentele tale si mintea ta.
Sa traiesti cu o persoana cu MS, nu stiu cum e , dar poti face cercetari pe internet, sa afli mai multe detalii.
daca o iubesti cu adevarat si tipa e sincera cu tine , da poti avea o relatie frumoasa, cand doi oamnei se iubesc cu adevarat nu sant tinuti in loc de MS de ex.
dane mai multe informatii

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koky spune:

Va pierdeti timpul si va consumati energia, fetelor
Sunt 2 variante: ori intr-adevar n-a stiut si tipa nu e sanatoasa la cap, ori face misto de noi...se plictiseste si s-a gandit sa le dea de treaba "gagicilor de pe DC"... In ambele situatii e jignitor pentru oamenii care intr-adevar au o boala incurabila (Doamne fereste!) si care citesc forumul asta...

Koky, mama de doi super bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Pai mai, poate fata chiar a scris cu cuvintele ei... Si cind a vazut ce efect a avut, o fi apucat-o publicatul.. Cit despre persoana a treia si timpul trecut, in context suna a recomandare post-mortem, ca sa zic asa..
Da' indiferent care-i situatia, partea horror mie mi se pare ca soarta agentiilor guvernamentale e cam pecetluita daca la nivel inalt functioneaza persoane care:
a) ori sint pe moarte si conform principiului "dupa mine, potopul" in scurtul timp ramas pe pamintul asta se distreaza cu facutul public al vietii personale pe site-uri X-rated.. what else?..
b) ori sufera de personalitati multiple in stare avansata sau alt soi de tulburari mentale care includ plagiatul de texte de pe site-uri X-rated si servitul lor diversilor fraieri cu scopuri.. absconse??.. ea ar fi intreaga la cap doar daca asta ar fi activitatea pentru care o plateste respectiva agentie guvernamentala, caz in care partea horror se amplifica exponential ("aici sint banii dumneavoastra de la taxe")

Dar Daniele1152, pentru cazul in care exista o explicatie a situatiei din care sa reiasa ca ea e sanatoasa la cap si te mai preocupa viitorul relatiei voastre, intoarce si tu lucrurile pe latura pozitiva: e posibil sa va calce pe unul din voi (sau ambii) o masina cu mult inainte ca boala ei sa devina.. grava..

Mergi la inceput