Falling in love with an MS girl

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Pai Rufus, daca tot aveai pe teava parerea, da-i drumu' ca poate foloseste altora, sau de ce sa nu il credem pe Daniel, ar bine sa nu fie adevarat... dar daca e....

Io una m-am decis ce probleme am, vin la voi fetelor, sunteti cei mai buni detectivi....
in schimb eu nu am gasit nika pe net, recunosc nici nu m-am straduit prea tare....

Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu mai zic nimic...si daca-l cred pe Daniel, gagica-i buba...

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Internetul.... ramane la urma urmei doar internet... asa incat wake up! Am scris corect?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Ma scuzati ca ma bag si eu ca musca.....dar care e legatura dintre faptul ca e sau nu inscris pe site-uri xxx cu "dilema " lui ? Eu una nici nu am citit ce a scris m-a preocupat mai mult problema abordata decat "aspectele romantice"...atata timp cat baiatul doar a cerut o parere e decizia noastra daca ii raspundem sau nu .....Eu asta nu intelg de ce noi romani judecam oamenii inainte de sa ii cunoastem si ii improscam cu noroi....asta e ii place ei sau lui sa stea pe sit-uri xxx ,si ???!!!....a gasit povestea respectiva si i s-a parut ca seamana cu povestea lor ..dar fata tot Ms are si el aceeasi dilema .....
Scuze daca se pare cuiva ca ma vrut sa jignesc departe de mine lucrul acesta !

Va pupam dulce pe toate si pe toti m va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by alessia105
Scuze daca se pare cuiva ca ma vrut sa jignesc departe de mine lucrul acesta !

Alessia, nu jignesti pe nimeni; insa fii fata buna pina la capat si decit sa ne certi pe noi (astia care nu credem in aberatiile erotico-intelectuale ale lui Daniel), mai bine i-ai da un sfat....ca nu zic nu, subiecu' e chiar interesant...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by alessia105 Eu una nici nu am citit ce a scris m-a preocupat mai mult problema abordata decat "aspectele romantice"...atata timp cat baiatul doar a cerut o parere e decizia noastra daca ii raspundem sau nu .....Eu asta nu intelg de ce noi romani judecam oamenii inainte de sa ii cunoastem si ii improscam cu noroi....asta e ii place ei sau lui sa stea pe sit-uri xxx ,si ???!!!....a gasit povestea respectiva si i s-a parut ca seamana cu povestea lor ..dar fata tot Ms are si el aceeasi dilema .....

daca a reprodus acolo poliloghia aia in engleza, io m-am ostenit s-o parcurg, nu? doar din respect pentru el

io, una, n-am judecat pe nimeni aici, doar am spus ca ceea ce scrisese el acolo aparuse si pe un alt fel de site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniel1152 spune:

Uite care-i treaba va spun sincer ca nici eu nu ma asteptam ca povestea sa ia o asa intorsatura.

Am crezut ca textul imi este scris mie. Ok , un pic de adaptare, pentru ca ne-am intalnit in aprcarea unui aeroport , nu in sala de asteptare. Si chestia cu Plato's Republic este trasa de par , aveam o alta carte , oricum ...

intentia mea a fost sa cer informatii despre aspecte ale unei relatii cu o persoana care are MS . In schimb , acum ... inainte de a vorbi despre MS , cred ca sunt alte chestii de rezolvat cu ea.

merci pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Si eu cred asta. Dupa cum scriam wake up!

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

aaa, stai frate abia v-ati cunoscut, si ea a inceput cu texte din astea "furate", eu credeam ca sunteti prieteni de ceva timp.........,
si tie iti este greu sa iei o decizie, mai Daniel, poate nici nu are MS, atunci se schimba situatia,....mai bine ma abtin..

Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

lilanda am facut-o ..chiar de ieri ...am postat a 7-a daca nu ma insel...imi cer incaodata scuze daca v-am certat ,dar s-a inceput o discutie dupa parerea mea cam aiurea si mi se paruse ca ati sarit toti pe el ,iar el nici nu mai stia ce sa spuna ....

Va pupam dulce pe toate si pe toti m va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Mergi la inceput