urgent-unde imi pot trata unghia?

urgent-unde imi pot trata unghia? | Autor: amik

Link direct la acest mesaj

dragilor, stiu ca problema mea este una din ce in ce mai des intalnita.stiu ca se poate trata, dar in nesimtirea mea am asteptat pana ce onicomicoza asta nesuferita mi-a cotropit jumatate de unghie!acum sunt tare decisa sa ma tratez, zilele astea chiar pentru ca sunt libera!

va rog dati-mi un sfat, o adresa, un nume de doctor, ceva...si jur ca sun numaidecat si ma duc acolo mancand pamantul!sunt in criza de timp!trebuie sa imi vindec unghiuta!!!va rog mult!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

Eu m-am vindecat o data cu LAMISIL unguent.Dupa dus/baie taie partea desprinsa,curata bine si da cu crema,zilnic.Dureaza ceva,dar se reface.Atentie cum ingrijesti unghia care creste,sa nu se incarneze.
Din pacate e o boala perfida...Dupa cativa ani mi-a aparut iar,la aceeasi unghie si parca nu mai raspunde la fel la tratament.E drept ca nu-s atat de perseverenta ca prima data.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Pot sa ma mir??? Tu doresti oare sa se vindece unghia peste noapte??? No way!!!

Si eu am neglijat o perioada, si ajunsesem sa am ambele unghii mari de la picioare afectate + semne la inelarul mainii drepte...Nu se vedea pentru ca acopeream cu oja...insa ciuperca era acolo...cu riscul de a se extinde...

Asha ca m-am prezentat la medic...atentie...exista si psoriazis unghial...seamana cu onicomicoza...
Exista mai multe feluri de tratament...pe cale orala, cele locale dau rezultate mai slab si nu permanent...Acum depinde de ce fonduri dispui, cele care se iau pe cale orala si straine costa multicel, exista scheme de tratament, de regula se tin de la 3-4 luni in sus...
Eu am luat Flucovim (150mg) cate o capsula pe saptamana timp de 6 luni si la mine a dat rezultate, acum unghia creste normal! Am intrerupt insa pentru ca intentionez sa ma mai apuc de un bb si aceste medicamente au efecte teratogene.

Mergi la un medic si discuta posibilele scheme de tratament si alege pe cel care te avantajeaza! Din pacate nu-ti pot recomanda unul, eu am fost la Policlinica Panduri, la o d-ra f. dragutza, care mi-a explicat foarte multe.

Atentie la incaltaminte, la trusa de mannichiura, etc!!!

BAfta si inarmeaza-te cu rabdare!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

nicidecum nu sunt atat de naiva sa cred ca ma pot trata/lecui peste noapte...insa ma grabesc pentru ca saptamana asta nu am copilul acasa si pot alerga la consultati, analize, etc.daca aman iar, cine stie cand mai ajung la un medic.sunt si foarte comoda...mi-am facut intre timp programare la ROMAR Colentina pentru maine si sper din tot sufletul sa fie bine!
bafta la facut bebelus!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Fetelor, sora mea este si ea chinuita de unghia degetului mare de la picior, cind era mica i-a cazut un scaun peste ea...si de atunci ii creste incovoiata, groasa si noduroasa...plus ca este lipita de carne ca sa zic asa numai la baza ei...
Credeti ca se mai poate rezolva ceva?
A mai patit cineva asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elamircea spune:

toti cei care vor sa se vindece de psoriazis sa citeasca mesajul trimis de mine user elamircea pe pagina aceasta dev forum la sfarsitul mesajului trimis de amik intitulat""cred ca sotul meu are psoriazis"">CURAJ SI VA VETI VINDECA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Sotul meu are toate unghiile de la picioare infectate.Cand a fost mai tinerel obisnuia sa poarte papucii bunicului lui pe langa casa si s-a infectat de la el .Aluat o perioada Nizoral , dar fiind foarte puternic a incetat sa mai ia .Am mai cumparat o crema cu care se da dupa baie dar nu se vad rezultatele.Nu stiu ce diagnostic i-a pus medicul , nu-l cunosteam atunci si el nu mai stie.Dar arata asa de urat .De cate ori mergem la plaja isi murdareste unghiile cu nisip sau pamant ca sa nu se vada infectia .
Nu stiu ce sa-i mai dau ca Nizoral nu vrea sa mai ia.si am inteles ca tratamentul e pe timp indelungat .Asa e ?Voi ce mai stiti ?

irlandeza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Daca este unghia de la picior afectata, tratamentul dureaza un an de zile incheiat, indiferent ca e pe cale orala sau locala. Eu am avut la unghia mare de la piciorul sting si am refuzat sa iau antibiotic pentru o perioada asa lunga (afecteaza ficatul ca naiba!) si m-am tratat cu tinctura de propolis extrem de concentrata. Se taie unghia pina la limita suportabilitatii (se pileste bine daca aveti cu ce) si se pune strat gros de propolis. Dupa 6 luni mi-a crescut inapoi toata unghia si ca desteapta in loc sa continui sa aplic solutie, am incetat, ca deh, venise vara si trebuia sa-mi fac pedichiura...Asa ca dupa alte 6 luni am constatat ca ciuperca s-a instalat din nou, ba inca m-am infectat si la cealalta unghie ... Nu e grav pentru ca am luat-o din pripa si ma tratez din nou dar nu stiu daca o sa mai am aceleasi sanse de reusita.
Ce e mai grav e ca ciuperca se raspindeste foarte usor la toate unghiile mai ales daca folosesti aceeasi unghiera/foarfeca si pt celelalte degete.

Pina la urma cred ca pastilele sint cele mai indicate, dar efectele lor secundare..fereasca domnul! Eu mai sper in remediile naturiste inca!

Am folosit si Lamisil dar a doua oara nu a mai avut putere..cred ca nesimtita de ciuperca s-a obisnuit cu crema...
Am citit odata in revista Formula As de o un tratament cu benzina..cica e foarte bun si rapid. Nu retin cum era; dati cautare in revista daca vreti amanunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

mergi urgent la un dr dermatolog. el se ocupa si cu probleme dinastea!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

fetelor, dragelor si eu am aceeasi problema, onicomicoza, care ma sapa de ceva timp. am facut tratament, am asteptat sa treaca si...am ramas insarcinata asa ca am oprit tratamentul.
in ultimul nr. din Asul verde (luna martie) o dr dermatolog scrie ca se poate folosi cu succes o tinctura care se numeste DERMOGENT. nu stiu daca e eficienta, dar eu astept sa nasc si dupa aceea o sa o folosesc.

Mergi la inceput