Miresele anului 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
alinush2005 spune:
Krelia, nu esti tu cea mai inteleapta de aici, ci se pare ca eu sunt. Si eu si perechea mea am implinit 28 ...
Despre culori, eu o sa le stabilesc dupa ce stabilesc cu exactitate locatia, pentru ca depinde de culorile salii...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ioana-Cristina spune:
Eu am ales alb si auriu pt ca sala este verde si cred ca se potriveste foarte bine. Pt marturii ce folositi : bomboane , lumanarici ? Eu vreau migdale (sau alceva) imbracate in ciocolata alba. Ce se gaseste pe piata ?
Ioana-Cristina
alinush2005 spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Mai este cineva prin zona ? Hei , ne pregatim de nunta , sau nu ? Ce culori predominante va doriti ? Eu as vrea alb si auriu pt toate decoratiunile.
Sincer si eu tot la alb-auriu ma gandeam, dar daca nu merge cu sala?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
....si am uitat sa va spun ca mama mea are 47 de ani dar vreau sa vad spun ca are o minte de 20 si ii vin niste idei.....de ma crucesc!!!
Tocmai de asta deocamdata vom sta cu ea cateva luni dupa care ma apuc de cautat ca Gio....o chirie!!!
Ioana-Cristina eu stiu..... deci restaurantul la care vom face nunta are peretii portocalii asa ca......voi pune pe masa flori portocalii si albe .... carduri de masa tot portocalii cu alb iar marturiile din voal alb si cu trandafirasi si panglica portocalie.... sa nu uit si lumanari portocali!
Voi, planuri, cum veti face .....??????
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Ioana-Cristina spune:
Mie imi place mult portocaliul dar nu se potriveste cu verde. E super la tine , Ooana. Sper sa iasa bine. Altceva...eu nu voi folosi carduri de confirmare , dar voi scrie pe invitatii nr de telefon unde sa se faca confirmarile. Voi lua carduri de multumire care vor fi in ton cu invitatiile si cu sala (alb si auriu).Despre flori...nu stiu ce sa zic , dar as vrea sa pastrez linia asta si cred ca voi folosi flori albe si ivory , in nici un caz galbene fiindca ar fi cam banal....Trebuie sa fie ceva de efect iar acel efect il vor avea florile.
Ioana-Cristina
alinush2005 spune:
quote:
Pt marturii ce folositi : bomboane , lumanarici ? Eu vreau migdale (sau alceva) imbracate in ciocolata alba. Ce se gaseste pe piata ?
M-am prins eu asa in mare din discutiile de pe aici ce sunt alea marturii, adica niste mici cadouri ornate frumos pentru oaspeti. Corect?
Problema mea e ca eu la cate nunti am fost pana acum nu am primit asa ceva...Floricica in piept si gata...
alinush2005 spune:
quote:
Mie imi place mult portocaliul dar nu se potriveste cu verde.
Ioana, mie una mi se pare o combinatie superba
verde-alb-portocaliu !!! Bine, nu mult portocaliu, dar pe ici pe colo ar face un contrast superb cu verde-alb..
Ioana-Cristina spune:
Eu am vazut in realitate cum arata aceste marturii anul trecut la Sinaia la o pertecere privata. Si dau f bine ! Mie mi-au placut.
Ioana-Cristina
Giova spune:
Se vede fetelor ca sunteti nou- venite, ati umplut paginile.
Harnicute, harnicute!!!
Sala la noi e cu albastru(covorul, servetele, lumanari- de la restaurant), scaunele cu albastru, auriu, la fel si draperiile, prin urmare sunt obligata sa folosesc aceleasi culori.poze
gio si bb 16+
ralnied1 spune:
Eu nu am cand sa mai intru pe aici...
Voi sunteti in forma, din cate se pare...
Kelia, mama, nu trecem la capitolul urmator??? Ca eu mai am un pic si ma ratacesc pe aici!!!
Ma bucur ca avem noi fete pe aici!
Raza, multi ani inainte si distractie faina la mare!
Ralu... nu cumva tu pleci in concediu zilele astea? Daca da, concediu placut si sa vii cu forte proaspete la noi!
Eu sunt ff supy. Nu mai reusesc sa ma inteleg deloc cu al meu sotior! Ziceati mai sus de faptul ca barbatii sunt in afara cu pregatirile astea, sau cam asa ceva... Pot sa zic ca eu efectiv ma rog de el sa mergem sa ne uitam la vreo invitatie sau la vreo biserica... Este total detasat... Ii spun ca este nunta noastra, nu doar a mea, si nu vrea sa inteleaga, zice ca sa fac eu ce si cum stiu, ca el nu se pricepe... Aseara ne-am certat f tare si nu stiu zau pe unde mai este in momentul asta relatia noastra... A zis ca s-a saturat (DEJA!!!!!) de viata asta, desi toate au legatura cu ai lui...
SI eu m-am saturat si cine ma crede si ma aude? Nimeni!!!
Da' lasati, nu va faceti griji pt mine... imi revin la un moment dat, mai devreme sau mai tarziu...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph
E si maine o zi!!!