Miresele anului 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Asta e naspa ! Stiu ce inseamna...Adi era la fel de reticent dar i-am spus ca daca nu ma ajuta nu ma mai marit si sa-si caute pe altcineva daca nu-i convine...
Si baiatul meu s-a pus pe treaba dupa o cearta zdravana...El ar face saracu...da nu prea are timp , ca vine f tarziu de la munca. Ma multumesc macar ca s-a interesat si a aranjat de muzica si bauturile fine...Pentru restul mai este timp pana la anu'....

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Am revenit!!
Iubitele mele, am lipsit putin, am avut niste trebusoara, am avut si curentul picat ceva timp, dar, iata-ma-s pe baricade!!!
alinush, io ziceam ca-s baba, nu ca-s inteleapta...ca, la cat de tralala sunt, numai intelepciune nu-i asta (ma rog, cand cazul o cere, devenim si inteleapta )
oana, sa traiti, am inteles! Stiu si eu ca sufletul tre sa fie tanar, sdi oricum, dk m-ai vedea pe strada, numa' 27 de ani nu mi-ai da, so..
ralnied, sa-ti explic: nu-i musai sa treci la un capitol urmator dupa 10-11-12 pagini scrise. Numarul asta este asa, ca o medie, se poate trece la un capitol nou si dupa 15-20 de pagini. Deocamdata, eu zic sa ma asteptam, pana termina moderatorii verificarea si celorlaltor capitole (ramase deschise), si le inchid. Asta, ca sa le usuram si lor munca si sa nu le dam atatea capitole de citit, ok?
Da-i timp sotiorului tau sa se obisnuiasca cu ideea, incepeti incet-incet sa vorbiti mai intai de restaurant, lasa modelele de invitatii pentru mai tarziu!....arunca-i si cate o vorba de la subiectul nuntii in iasi, de ex. cum e cate un restaurant de la tine din oras)

Si mie mi-ar fi placut un aranjament alb-auriu, sau albastru-portocaliu, dar, salonul care-mi place mie are culoarea predomiannta alb-albastru, asa ca...aranjamentul baloanelor si probabil si al florilor va fi clar alb-albastru.

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Oi fi fraier...n-oi fi fraier...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

La rochie v-ati hotarat ? Eu o vreau clar alba !
Nu stiu exact cum va fi modelul , dar as vrea sa fie fara crinolina. Nu-mi place ideea asta cu crinolina.

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

ralnied1,
Vei fi in aceeasi zi cu mine miresica !!
Imi pare tare rau sa aud de certuri pe tema asta!
De asta imi e si mie teama, sa nu ii epuizam pe iubiti cu subiectul asta si sa ii stresam, ca daca exageram o sa se sature si pana la anu' poate nu ne mai vor !
Asa ca GRIJA MAXIMA!!!
Mai bine vorbim noi aici cat vrem despre toate cele, dar acasa e mai sanatos sa nu ii pisam cu toate astea, ci doar din cand in cand, cu cate o problema importanta la care le cerem parerea.
Deschiderea zilnica a subiectului nunta cu ei ii epuizeaza nervos pana la anul !

Mergi la inceput

Alinush, sunt perfect de acord cu tine!!!
Eu deja aplic metoda asta ...mai las un timp sa treaca si apoi, tzusht cu cate o idee noua despre nunta !
Rochita mea....de vis ...... este aici: http://www.demetriosbride.com/intl/collections/princess_05/highres/9597.jpg
Daaar, cum, mai mult ca sigur nu o voi purta, ma voi rezuma tot la ceva alb si categoric fara crinolina. Eu vreau multe fuste, multe fuste!!!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina

La rochie v-ati hotarat ? Eu o vreau clar alba !
Nu stiu exact cum va fi modelul , dar as vrea sa fie fara crinolina. Nu-mi place ideea asta cu crinolina.

Ioana (sau Cristina?)
Se pare ca doar noi ce mai vorbim pe aici ..
Se vede cine se plictiseste la servici
M-am gandit si la rochie, iti dai seama. De cand am aflat ca voi fi miresica numai rochii vad in fata ochilor !!!
Clar alba o vreau si eu, o vreau lunga (am vazut si modele scurte sau cu coltz), o vreau fara crinolina, cu multe straturi (dar nici prea multe sa nu arat ca o varza), in partea de sus corset, poate corsetul cu broderie fara sclipici, broderie alba pe alb, si partea de jos fara broderii. Eventual partea de sus alb lucios cu broderie alb mat, si partea de jos din voal peste voal peste voal...suna bine?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinush2005
Se vede cine se plictiseste la servici

Si io, si io!!!
Astept, in continaure, pareri despre rochita mea...de vis!!!!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Mama, cat ati scris...
Deci... Fata are 25 de anisori si... 4 zile... si puiu' mai are un pic si face 29 in octombrie... acu' cateva zile m-a intrebat cati ani face, ca el nu mai stia...
Culori la nunta: alb-rosu... aici e problema, ca putine rest. nu sunt impopotonate cu alte culori, care nu merg deloc cu a-r. meu...
Rochia am ales-o din primul nr. Mireasa ( am toata colectia ); nu, nu s-a demodat... Krelia, crede-ma, fiecare nr. are putin din celalalt... si ultimul nr. a aparut de 2 sapt.
Ce-ati mai discutat ?
Ah ! Ralnied, multumesc pt urari si... tu... voi... nu va mai certati... de ce vrei sa le dai satisfactie socrilor, hm ??? Ia impacati-va, ca ma suparati !!! Si zi-i sotului tau ca am zis eu sa se implice in pregatiri. Dar zi-i frumos...
Maine plec mai devreme de la munca... pe la 12-13... si direct mare, vine puiu' cu bagajele aici... off... mi-am amintit ca tre' sa le fac diseara...
Va pup !

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by krelia

Alinush, sunt perfect de acord cu tine!!!
Eu deja aplic metoda asta ...mai las un timp sa treaca si apoi, tzusht cu cate o idee noua despre nunta !
Rochita mea....de vis ...... este aici: http://www.demetriosbride.com/intl/collections/princess_05/highres/9597.jpg
Daaar, cum, mai mult ca sigur nu o voi purta, ma voi rezuma tot la ceva alb si categoric fara crinolina. Eu vreau multe fuste, multe fuste!!!

26 august 2006

Nu ma mai mira... sol-meito... cam 95% e rochita mea ! Ma, Krelia, ma uimesti ! Si eu vreau fara crinolina si cu mult tull pe dedesubt, sa fie mare-mare, pe langa mine...
Fetelor, dc. aveti nr. 1 / 2 din '98 ale rev. Mireasa, coperta de interior - adica a-2-a -, e rochia mea !!!

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Raza, stiam ca a aparut de ceva vreme..dar, am zis, ca n-o fi foc daca mai stau si n-o iau...pana mi se pune pata, stii cum e!
Fata mai are de asteptat, pana pe 15....acush trec zilele si tzup, in mashinutza ...doamne ajuta sa prindem vreme buna! Cu toate! Sa ne bronzam!!!

26 august 2006

Mergi la inceput