Miresele anului 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 17
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
krelia spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Care e faza cu 27 ca n-am priceput...
Ioana-Cristina
Etate, ani, primaveri...cum preferi?
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Ioana-Cristina spune:
Adica esti baba daca ai 27 de ani ? Ai luat-o razna ?
Eu am 24 si Adi 25. Si cred ca nu varsta conteaza . Mama mea zice ca esti tanar atat timp cat sufletul iti este tanar si gandesti optimist ! Ea are 51 de ani (s-a nascut pe 26 iulie)si gandeste ca mine la 24. Daca ne vezi...zici ca suntem 2 surori mai degraba decat mama si fiica ! E mai dilie ca mine !
Ioana-Cristina
ralu_trancu spune:
ce noroc ai tu!!
mama mea are 60 si e f dificila, se opune la tot ceea ce e nou, tot ce e usor riscant!poze
Ioana-Cristina spune:
Si mama mea era uneori dificila dar ma stie ca sunt dintr-o bucata. La mine ori e alba ori e neagra. Si s-a obisnuit cu mine. Asa am facut-o sa fie mai de gasca. Toate prostiile din lume le vorbim ...si iar ne vine nota de plata la telefon de ne-apuca jelitu ! Si iar vine adi si spune..."Pai daca n-aveti ce face !" Nu ca el ar fi altfel ! La fel e si tata !Astia 2 cand se intalnesc nu-i mai desparte nici dracu '! Dar cel mai mult imi place sa-l provoc pe tata la o bataie cu perne.Nu ma intreba ce iese !
Aaaaa , noi despre nunta vorbeam , nu ?
Ioana-Cristina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Krelia eu ti-am mai spus o data nu esti cea mai batrana ca doar nu anii conteaza ci mintea, ramai tanara la mine si degeaba trac anii ca tu vei fi tot la fel.....
Ca tot veni vorba de primaveri......eu am 25 de ani, Marius=iuby meu e mai mic decat mine cu 1 an deci el are 24 de ani
si....suntem impreuna de 4 ani si 4 luni!
La noi a fost invers ne-am cunoscut in facultate, am stat 2 ani impreuna in bucuresti, eu am terminat facultatea si m-am reintors acasa el ramanand in Bucuresti la facultate!
Acum a terminat a devenit Dl inginer si ............sambata se muta la mine...... de cand asteptam amandoi momentul asta!!!
Apropos de bauturi eu am cumparat deja 5 sticle de wiski..........vinul il vom lua doar inainte cu vreo luna de nunta!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Giova spune:
Mama mea are 48 ani, tata 49. cu mama ma inteleg super si cu tata, dar suntem amandoi o fire mai inchisa. Normal ca cu mami povestesc anumite chestii, e de gasca, cu toate ca reuseste repede sa ma scoata din pepeni, dar nu din vina ei, ci a mea, recunosc sunt mai dificila.Acum parca cu sarcina am devenit mai moale.
De vorbit la telefon o facem zilnic, am minute gratuite cu ea. cand nu o sun, ma suna ea, trebuie sa ma auda zilnic.poze
gio si bb 16+
Ioana-Cristina spune:
Ooana , super !
Giova , si la noi e la fel ! Daca nu vorbim in fiecare zi parca n-avem stare !
Ioana-Cristina
Ioana-Cristina spune:
Mai este cineva prin zona ? Hei , ne pregatim de nunta , sau nu ? Ce culori predominante va doriti ? Eu as vrea alb si auriu pt toate decoratiunile.
Ioana-Cristina