Miresele anului 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
RAZA, IOANA si celelalte, eu cred ca bat recordul: in 27 aug. 2005 facem 7 Ani de cand suntem impreuna, si 3 ANi de cand locuim amandoi.poze
gio si bb 16+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ioana-Cristina spune:
Da e cam problematic cu invitatiile ca cele care sunt pe gustul meu sunt cam scumpe. Iar verghetele vreau sa fie din aur galben , late si plate , nu bombate.
Cred ca o sa recurg si eu la cumparatul de tull pt marturii ...e mai simplu asa.
Dar avem o mare problema : nu ne-am gasit inca nasi !
Ioana-Cristina
Ioana-Cristina spune:
Brava , Giova ! Pe 27 august e nascut Adi (iubi meu ). Iar pe 26 august e Sf Adrian ! Ce faza ! Noi avem 4 ani si 4 luni de cand ne-am "combinat" si 3 ani si jumatate de cand ne-am mutat impreuna !
Iar la anu voi fi sotioara lui ! SUUUPEEERRR !!!!
Ioana-Cristina
Ioana-Cristina spune:
Brava , Giova ! Pe 27 august e nascut Adi (iubi meu ). Iar pe 26 august e Sf Adrian ! Ce faza ! Noi avem 4 ani si 4 luni de cand ne-am "combinat" si 3 ani si jumatate de cand ne-am mutat impreuna !
Iar la anu voi fi sotioara lui ! SUUUPEEERRR !!!!
Ioana-Cristina
nicolici26 spune:
Fetelor!
Noi facem pe 25 august - 4 ani si 6 luni de cand suntem impreuna, da' ne cunoastem de aproape 6 ani ;) Suntem 2 berbeci incapatanati (e mai mare decat mine cu 1 an si 1 zi :)
Voi cam cati anisori aveti? Noi 24 (eu) si 25 (el)
Fetele din bucuresti care fac nunta pe 3 iunie la anul si-au gasit restaurant?
Pupici!
ralu_trancu spune:
nu batem noi recordul, dar avem si noi 4 ani si 9 luni de cand suntem impreuna si 3 ani de cand stam impuenapoze
krelia spune:
Adica eu o sa ma marit de sf. Adrian? Hm, ce chestie, zau ca habar n-aveam
Ce de cifre ne leaga, vedeti???
Tull imi voi cumpara si eu, metri multi multi multi, dar nu pentru marturii, caci pentru ele as vrea sa cumpar direct saculeti iar verighetele eu le-as vrea exac tinvers de ale tale, Ioana
, mai subtiri si bombate, cu un model frumos...etc, etc...nu stiu, deocamdata nu m-am uitat nici de curiozitate. Asa ca, nu ma grabesc.
Ieri vorbeam cu "nasa" (prietena mea) si ma intreba daca a ramas nunta in picioare si eu ziceam da, sigur numa' ca tre' sa vorbima cum cu nasii sa mergem sa-i arvunim...la care ea, pai vorbiti odata, ce mai astepti?? Ce aiurea cred ca-mi va fi...tre' sa mergem odata intr-un wee la ei, cu ceva cadou si sa le spunem...da', cum naiba...cum sa ii "introduci" in discutia cu pricina??? Tare complicat!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
nicolici26 spune:
Nici noi nu stim cum sa le zicem celor care am vrea sa fie nasii nostri
quote:
Originally posted by krelia
Adica eu o sa ma marit de sf. Adrian? Hm, ce chestie, zau ca habar n-aveam
Ce de cifre ne leaga, vedeti???
Tull imi voi cumpara si eu, metri multi multi multi, dar nu pentru marturii, caci pentru ele as vrea sa cumpar direct saculetiiar verighetele eu le-as vrea exac tinvers de ale tale, Ioana
, mai subtiri si bombate, cu un model frumos...etc, etc...nu stiu, deocamdata nu m-am uitat nici de curiozitate. Asa ca, nu ma grabesc.
Ieri vorbeam cu "nasa" (prietena mea) si ma intreba daca a ramas nunta in picioare si eu ziceam da, sigur numa' ca tre' sa vorbima cum cu nasii sa mergem sa-i arvunim...la care ea, pai vorbiti odata, ce mai astepti??Ce aiurea cred ca-mi va fi...tre' sa mergem odata intr-un wee la ei, cu ceva cadou si sa le spunem...da', cum naiba...cum sa ii "introduci" in discutia cu pricina??? Tare complicat!
Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006Oi fi fraier...n-oi fi fraier...
Ioana-Cristina spune:
La noi faza cu nasii e cam complicata.Ca dintre rude , nici la mine si nici la Adi nu sunt prea de treaba. Toti sunt cu nasul pe sus ...iar dintre prieteni , majoritatea sunt necasatoriti , iar minoritatea...cam nasol...
Da tre sa iesim la liman !
O varianta mai acceptabila ar fi finii de cununie ai parintilor lui Adi. Dar se poate sa ne fie nasi ?
Ioana-Cristina
krelia spune:
Faza e ca la noi se cam stie, adica, eu cu prietena mea am vorbit mai in gluma, mai in serios, de cand s-a maritat ea ca ei vor fi nasii mei, indiferent cine va fi ginerele ...kestia aiurea e "actiunea" ca atare, stii? De fapt, e aiurea si cand te duci la cei care ai vrea sa-ti fie, si ei nu stiu si te gandesti cum ar reactiona, e aiura si cand toti stiu dar, o intilnire "oficiala" este totusi ceruta...macar de fatada. (am fost coerenta?)Ah, io-s cea mai baba...27, el la fel.
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006