Miresele anului 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

alinush, exact aceeasi chestie am convenit-o si eu cu iubi...mergem impreuna la restaurant si invitatii, si probabil hainutele si pantofii lui, iar pentru rochita, pantofiorii ei, buchetul si probabil lumanarile - eu sunt responsabila. Aranjamentele de flori si baloanele probabil, tot impreuna, vom discuta cu preitenii nostrii, iar cameramanul si pozaru' va intra in atributia lui sa vorbeasca cu un amic ce lucreaza la TV. Asa ca, suntem impartiti in sarcini!
Si eu am de gand sa-l "privez" de imaginea rochitei pana in ziua nuntii!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Oi fi fraier...n-oi fi fraier...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cand am discutat de nunta, inainte sa aflam de bebe, al meu zicea: eu iti dau banii(10.000 euro) tu te ocupi de tot dar sa nu depasesti bugetul.
Rochia, costumul, restaurantul, meniul, bautura, biserica, muzica, fotograful si cameramanul le stabilim impreuna, dar maruntisuri cum ar fi, buchetul, cocarde, aranjatul salii, etc, eu singura.
Acum ca vine si bebe, cred ca nu ne mai aruncam chiar la 10.000euro si nici la 200 invitati.
Vroiam rochie de la Demetrios de 1000 euro, pai acum nu ma mai lasa inima sa dau atat pe ea.ma voi multumi si cu una la 500.
Asta e, avem alte prioritati acum.

poze
gio si bb 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Thanks,Krelia ! La luna casatoriei poti trece luna august. Daca mai apar ceva modificari iti spun dupa logodna oficiala (care e tot in august dar anul asta ). Si am niste emotii !

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Thanks , OOANA !
Felicitari Raza de Soare ! Stai sa vezi cum e dupa 4 ani si 4 luni !

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Giova , cred ca nunta noastra va avea loc in Tirgu Ocna , jud.Bacau. De acolo este Adi (iubi meu) si stiu ca acolo vor sa facem nunta. Din partea mea e ok mai ales ca e zona de sepresiune si o sa suport mai bine caldura lunii august. Alte detalii le stabilim in max 3 saptamani ca o sa fie logodna oficiala. Spun oficiala pt ca puiul meu m-a cerut deja de nevasta de la ....mine ! Ca de la ai mei e altceva ! Faza e ca o sa am 2 inele de logodna. Nu-i asa ca sunt norocoasa ? Nu vreau sa ma laud dar cam asa stau lucrurile !
Si am niste emotii !!!!!

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Sunt de acord cu voi....rochia o vede doar in ziua nuntei....insista el dar....NU si NU!!!!

Mi-a venit o idee....nu aruncati cu pietre....mai imi vine si mie hodoronc tronc cate o idee ....ma gandeam sa luam bautura pe rand ca sa ne fie mai usor cu cheltuielile si chiar sa incepem de pe acum! (ma refer la wiski, lichior, votka, coniac, campari etc.....si sa luam inainte de nunta berea si vinul)Ce ziceti???

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Ai dreptate , OOANA ! Adi a zis ca , desi nunta noastra e anul urmator sa punem de-o parte banii pentru whisky . El strange pt asta iar eu pentru invitatii si floricici. Si pentru rochia mea , ca banuiesc ca o sa fie cam scumpisoara ! Ca mi s-a pus pata sa o comand la Salonul Gabriela si sper sa reusesc asta. Ce preturi sunt pe acolo ? Stie cineva ?

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ioana, te-am trecut la luna august, cu semnul intrebarii la zi (check it out! ) Bacau, wow, Adi...wow...ce chestie, finuta mea tot din Bacau este si pe iubitul ei (ca s-a despartiti) tot Adi il cheama...iar pe ea...tot Cristina, dar, linisteste-te...ea e Ana, nu Ioana
Razuca scumpa, felicitari pentru anisor!, si acu' iti zice si catza Krelia , stai sa vezi cum e dupa 3 ani si 9 luni (urmeaza veterana Gio cu vreo 6 ani )
oana, nu e rea ideea, mai ales ca taria, daca e tinuta si undeva la rece...rezista, tine pana la anul. Eventual inainte sa le cumperi, uita-te la termenul de garantie/valabilitate. Iar bautura "perisabila", si eu spun ca-i cel mai bine s-o iei cu vreo luna inainte de nunta, si la fel, grija mare cu termenele...mai ales daca vinul ii iei varsat...sa nu ai surprize sa ti se borseasca......

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Oi fi fraier...n-oi fi fraier...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Hello!!
Ce mai faceti?

Apropo de inceput sa cumparam!!
Incepand cu luna septembrie eu vreau sa incepem sa cumparam cate ceva. Invitatiile, (le scriem mai aproape de data respectiva), dam comanda de cadouas si de verighete, luam tull pentru marturii, comandam cocarde...

poze

Mergi la inceput

Thanks , Krelia !
Cu bautura s-ar cam rezolva : socrul meu pune tot vinul de anul asta de-o parte (sta la casa), Adi rezolva cu bauturile fine (are pe cineva la Clubul Diplomatilor - si le ia mai ieftin).
De muzica s-a rezolvat ca a vb cu un DJ pe care il cunoaste el si e profesionist iar instalatia de sunet pt muzica se rezolva la el la serviciu - lucreaza intr-o firma de specialitate audio-video.
Altceva...cu restaurantul - cred ca cel mai probabil la Restaurantul Magura-Salonul Verde din Tirgu Ocna. Adi a mai fost acolo si spune ca e foarte frumos si spatios. Noi ne-am gandit ca am avea cam 100-150 de invitati.Cam la atat se ajunge dar vom vedea dupa ce trimitem invitatiile pe cati ne bazam.
S-ar putea sa fie problema cu decoratiunile de la restaurant ca am inteles ca ajunge cam la 800 de euro.Dar mai vedem asta.
Prajiturile cred ca o sa le faca mama , ca doar e experta , in afara de cozonaci - ca nu stie sa-i faca , iar soacra mea va avea de furca cu cozonacii si sarmalele pentru ca nu vor da le ia de la restaurant mai ales ca e vara si tre sa fie carnea proaspata.
Mai trebuie comandat tortul (Cred ca la Onesti)si buchetele si lumanarile.

Ioana-Cristina

Mergi la inceput