Naturiste si homeopate (9)
Raspunsuri - Pagina 15
Costi spune:
Fetelor sunt gata sa va povestesc despre primii mei pasi in salonul copiilor abandonati.
Nimic nu m-a pregatit pt intilnirea cu micutii- cu acele raze de soare.
Dupa cum stiti noi ne dorim o fetita, dar socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din tirg.
Primul patut, primul bebelus, era o minunatie alba ca spuma laptelui cu ochii verzi-albastrii, ti-era mila si frica sa pui mina pe el sa nu se evapore.
Surpriza- era baietel si eu ma uitat prostita de emotii la el, nu am putut sa ingin nici un cuvint, pt prima data am simtit ca un impuls, sa-l iau sa-l string la sin si daca puteam sa-l alaptez.
Putin spus, nici nu se poate descrie in cuvinte, nu exista cuvinte sa asterni pe hirtie trairile.
Inca nu mi-am revenit, sunt naucita de fericire si totodata incerc sa fiu realista, mai exista o familie care vrea sa-l adopte.
Situatia copilului nu-i deloc roz, el nu are nume, nu se stie data nasterii, se stie despre el doar ziua in care a fost gasit intr-o ghena de gunoi si ar avea cam 5 saptamini de la nastere.
E sanatos tun- Doamne ajuta-l!- si bine ingrijit, doar ca resursele prin maternitati sunt minime pt copii abandonati.
Simbata merg cu sotul meu sa-l cunoasca, e "ud" de fericire si emotii.
In alta ordine de idei, actele merg ca pe roate, am rezoltavt 99% - adica nu mai trebuie sa iau decit cazierul care este gata marti.
Deci in doua zile am facut toate actele doar cazierul dureaza 3 zile(de parca pina marti sunt 3 zile)
Fetelor nu o sa rasara, deja a rasarit soarele pe strada mea!
Vai ce minunat este sa traiesti!
Familia cealalta cu care sunt in competitie nu stiu cit de hotarita este, eu le doresc bafta, oricum eu am ajuns in urma lor, dar poate ca am ceva sanse, copilul este de o luna si ei nu s-au hotarit.
Doamne imi vine sa cint sa dansez si chiar nu pic ca musca daca ceilalti vor lua bebelul pt ca stiu ca am sa REUSESC.
ELENA
Ultima speranta!
Costi spune:
quote:
Originally posted by iepurila
Salutare si de la mine.
Elena, FELICITARI din tot sufletul. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate. Poate candva am sa am si eu nevoie sa stiu pasii ce trebuie facuti asa ca eu personal tare as vrea sa stiu cum evoluati. Auzisem ca e destul de complicat. Sa ne povestesti ce ai vorbit cu medicul din maternitate, tot, tot.
Miro, ma bucur ca ai venit. Am nevoie si de sfatul tau. Fetele si-au dat cu parerea, fa-o si tu te rog. Trebuie sa incep (probabil miercurea viitoare) tratament hormonal (pt inlaturarea sinechiilor uterine) cu PREMARIN si UTROGESTAN. Intrebarea mea era ce fac cu tratam naturist (ceai napraznic si maca si BU).
In momentul asta ma gandesc sa renunt la naturiste si sa le reiau dupa ce termin cu hormonii. Ce zici?
Alexia 28 bine ai venit si fuguta rapid la gravidoase.
Pupicei la toate fetele
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Iepuras scump si dragut doctora iti vb despre starea lui de sanatate.
Asistenta iti spune cum ia in greutate, maninca, e vesel, nu plinge etc.
Si nu este greu, totul este sa vrei, sa fii ambitios, sa intri pe geam daca usile ti se inchid.
Eu am vb deja la DPC pt ancheta sociala.Probabil v-a avea loc saptamina viitore.
Te tin la curent cu tot ce doresti sa stii.
Elena
Ultima speranta!
Mishulina spune:
Doamne Elena,iti scriu cu ochii in lacrimi,sper sa traiesc si eu vreodata o fericire la fel de mare sau macar comparabila...Si noi am vorbit zilele astea despre Fiv si cum am putea strange atata banet si am hotarat sa ne mai dam putin timp dar intr-o zi ,daca vom constata ca alta sansa decat adoptia nu avem ma voi gandi la tine,la taria ta....Pentru mine esti un model si inca mai sper sa am bucuria sa te cunosc intr-o zi....Sa va dea Dumnezeu sanatate si bucurii pe masura sufletelor voastre mari si abia astept sa vad primele poze ale fericitei familii....
Dumnezeu sa va ajute
sa mearga totul bine pana la capat! 

Ina
Costi spune:
Multumesc mishu, iubita!
Greu este sa te hotarasti sa adopti, dupa aceea nici un moment nu simti ca copilul nu este rupt din tine.
Poate ca o sansa aveam si eu cu FIV-ul, dar stii tu sansele sunt mici, si atunci de ce sa irosesc atitia bani cind as putea sa-i folosesc cu un scop nobil- pt copilul meu.
Oricum speranta ramine, sper ca intr-o zi copilul meu va avea un fratior sau o surioara.
Ultima speranta!
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by Costi
Oricum speranta ramine, sper ca intr-o zi copilul meu va avea un fratior sau o surioara.
Ultima speranta!
Elena ai dreptate cu Fivul,dar cateodata merita incercat. Pentru mine e ca si cum m-ai fi anuntat ca esti graviduta sau ca ai nascut deja si cred ca starea ta nu e departe de asta,nu? Sunt si eu superemotionata! Iar speranta de mai sus sa dea Domnul sa se transforme in realitate intr-o zi....Va tin punii si ma rog pentru voi!
Fetelor e timpul sa deschidem un www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54707" target="_blank">capitol nou,plin de sperante!
Va astept cu vesti (cel putin la fel de) bune!!!
Ina