Naturiste si homeopate (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buey ... pi acilia nu mai scrie nima?

zic eu atunci: sunt in z. 7 a treia de stimulare. Iau si BU, mugur de zmeur,vit. E si MACA. Am ramas in pana de mastodynon ... tre sa-l cumpar.
Mi-am luat o alt fel de maca ... de provenienta SUA ... la pret la fel ... dar la gramaj ... e mai mare 0,500 fatza de 0,280 cat aveau cele romanesti. Si modul de administrare e diferit .... cica 3/zi egal daca esti copil sau adult.

Mai stie cineva ceva de Adi???

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Multumesc mult fetelor
Danutza si ce analizele trebuie sa fac sa vad cum stau cu prolactina?
Astazi mi-a venit CM (la 27 zile )..deci am ratat si luna asta....Zilele astea imi cumpar ceaiurile si tincturile si incep reteta Liviei - varianta mai scurta.

MioritaS-ar putea sa nu mi se deregleze CM pt ca vad ca de o saptamana am luat tinctura de zmeur si mi-a venit OK si nu m-a durut nici burtica ca altadata. Nu am avut niciodata CM abundent, tot timpul a fost normal, 5 zile..doar luna trecuta a fost 1 zi...m-am dus repejor la doctor ...credeam ca gata am ramas...de unde...

Costi, felicitari.Sunteti niste oameni minunati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

Fetele va pup dulce pe toate si va urez saaveti parte de o zi superba ca si voi.

DAnutzule, bine ca vii acasa, te asteptam cu drag si sa de Dumnezeu sa te intorci cu in Sua, sa ramana americanii paf cand o sa vada minue de romanas:))PUPIC

Costi, ce sa mai zic ...sunteti niste fericiti. Nici nu stii cat de bine ne face sa va vedem, pe tine si sotul tau atat de aproape de implinirea pe care vi-o doriti. "Minunica"voastra este o norocoasa ca va are. PUPICI si sa auzim doar de bine.

SAptamana viitoare reincep tratamentul Liviei si ma gandeam poate ma luminati si pe mine. L-am facut o luna dupa care am intrerupt. Il iau de la inceput cu tot cu pulberi sau continui cu ceaiuri si MACA.?????

toate naturistele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Cu intarziere:
Costi felicitari, mult noroc ai ca e de acord al tau sot. Mare OM. Bafta multa si sa te vedem fericita.

Bine ai venit in gasca alexia28. Fuga la dr. sa-ti dea trimitere pentru urmatoarele:
T4,TSH,FSH, LH, estradiol, prolactina
progesteron,testosteron
androgeni, insulina, glicemie
DHEA-S,
glera cervicala,
secretia vaginala
Papanicolau
Tiroxina
Triiodotironina

Din astea ... vezi tu ce faci la laborator ... ca sunt cam scumpe. Ar fi bine totusi sa-ti faci tot profilul hormonal ... asta daca nu il ai facut.
Daca ai facut asa ceva .... atunci baga numai prolactina si progesteronul.
ziua 8 (adica faza foliculara):
FSH, LH, estradiol, prolactina
ziua 14 (faza ovulatorie):
FSH, LH, estradiol
ziua 21 (faza luteala)
estradiol, LH, prolactina, progesteron
si: T4, TSH (se pot face in orice zi a ciclului)

Au venit rushii? Bravo ... hai ca e spre bine. Bafta cu tratamentul ... daca ai nelamuriri ... stii tu.

auricass io zic asa: luna trecuta de trat. ai facut si faza cu telina si mararu, asa-i?
Luna asta ... inca ai mai fost sub influenta trat, chiar daca nu ai luat.
Nu are rost sa reincepi cu mararu ... du-te mai departe de unde ai ramas. Faci minim 3 luni ... indicat ar fi 6 .... faci o pauza de 3 luni si apoi daca vrei reincepi trat. de la capat ... cu cele 21 de zile.Asta e parerea mea.
Bafta sa nu mai fie nevoie de o a doua transa de trat. Ba ... sa nu mai fie nevoie nici de inca 3 luni. Bafta.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Mirona Asa o sa fac.

Mergi la inceput

MIRO nica, multam fain asa o sa fac. Si eu ma gandeam la fel dar aveam nevoie de opinia ta. Am luat in prima luna cura de pulberi de 21 de zile (marar si telina) deci dupa ce vin rusii ( desi ma rog sa nu o faca)...ma pun pe treaba. Pupicuri si inca o data multam fain. Daca mai intampin nelamurir te mai pot intreba, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

quote:
Pentru fetele din Canada-Toronto, am gasit un magazin plafar cu tot felul de plante medicinale, ceaiuri si ticturi, vitamine si pastile pe baza de plante medicinale.Daca are cineva nevoie de adresa spuneti-mi si o voi afisa pe forum.

Salutare la toate fetele,
COSTI,felicitari tie si sotului pentru ceea ce ati facut, si sper ca intr-o zi va rasari si soarele pe strada ta.
SERJ, IRINA felicitari pentru si sa aveti o sarcina usoara.

Poate cineva sa-mi spuna ce folosinta au ceaiurile de zamosita, secara(chimenul dulce)si macesa?

Nadia M. Sayeh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

salve la toate fetele!!!!
multumesc, de MODEL, sper sa-l merit pana la capat!!!!
bun venit si la noile fete, si le urez sa stea cat mai putin.
costi ma bucur mult pt. voi si sa fie drumul actelor cat mai scurt, iar fetita voastra sa va aduca linistea de care aveti nevoie!
mirona bine te-ai intros din concediu, chiar se simtea lipsa ta! de adi nu stiu, este ceva timp de cand nu vine; dar a inceput un nou job si poate este ocupata.
pupici la toate si sa functioneze tratamentele!!!

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Fetelor va pupa fata fara exceptie. Ma gandeam daca la tratamentul naturist adaug si capsule de napraznic ar fi ook, sau napraznicul se ia doar in prima luna..?? Cum e pana la urma??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Salutare si de la mine.
Elena, FELICITARI din tot sufletul. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate. Poate candva am sa am si eu nevoie sa stiu pasii ce trebuie facuti asa ca eu personal tare as vrea sa stiu cum evoluati. Auzisem ca e destul de complicat. Sa ne povestesti ce ai vorbit cu medicul din maternitate, tot, tot.

Miro, ma bucur ca ai venit. Am nevoie si de sfatul tau. Fetele si-au dat cu parerea, fa-o si tu te rog. Trebuie sa incep (probabil miercurea viitoare) tratament hormonal (pt inlaturarea sinechiilor uterine) cu PREMARIN si UTROGESTAN. Intrebarea mea era ce fac cu tratam naturist (ceai napraznic si maca si BU).
In momentul asta ma gandesc sa renunt la naturiste si sa le reiau dupa ce termin cu hormonii. Ce zici?

Alexia 28 bine ai venit si fuguta rapid la gravidoase.
Pupicei la toate fetele

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput