Combine frigorifice
Buna tuturor! vreau sa achizitionez o comb. frig. no frost, clasa A, frigider mare si congelator de asemenea, cu functia antibacteria. din cate am vizionat m-am oprit la: LG 409gpa la 20mil (are afisaj electronic, MULTI AIR FLOW, BIOSHIELD (o chestie ciudata care nu este antibacteria), MAGIC CRISPER, ICEBEAM DOOR COOLING ), Ariston la 24,5milioane (no frost, multiairflow, antibacteria, mare si cu o chestie de vidat), Ariston (este no frost, antibacteria dar nu are multiairflow si afisaj digital) la 19,2milioane (este un model mai vechi). sincer sunt in mare dilema...mie imi place LG dar este cam micut 230+83, fata de ariston care are 277+116. va rog mult, spuneti-mi care sunt aspectele cu adevarat importante la o combina, nu tin la fite, dar nu vreau sa am nici ultima vechitura. va pup!
Raspunsuri
anemona spune:
Buna din nou !
Si eu astept raspunsurile la acest subiect cu mare interes pt ca sunt inca in perioada de asteptare (abia in toamna o sa-mi cumpar un frigider) si iti dau acest link la un subiect deschis de mine pe aceeasi tema.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48952&SearchTerms=NO,FROST
Pana una alta iti spun ca eu m-am cam hotarat la acel Ariston MBA 45D1 NFE, care are tot ce vrei, plus ca arata senzational. Singura pb ar fi ca e cam inalt si ma gandesc ca fetita mea va avea de asteptat pana va putea umbla in el. Varianta optima pt ea ar fi cel cu congelatorul sus si cu avantajul unui frigider mai bine compartimentat si mai voluminos (325 l), MTB 45D1NF BS, dar este clasa B.
Daca vrei linkuri la aceste modele, iti pot trimite pe PM.
Astept si eu pareri aici, de la cele care au deja.
Anemona
daniela_daneza spune:
Va recomand Ariston , sunt cam cele mai bune in ac. moment si raportul calitate-pret e ok.
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
anelize spune:
Eu doar ce mi-am achizitional o combina frigorifica No Frost de la Beko (gama Bebeko) si sunt Super incantata.Si eu am fost in dubii si a trebuit sa aleg intre Ariston (care mi-a placut f mult)si Beko,dar cand am vazut cat de spatios este congelatorul de la Beko fata de cel de la Ariston m-am decis sa il iau pe cel din urma.In plus are si dozator de apa(pui apa intr-un recipient in interiorul frigiderului si nu mai e nevoie sa deschizi usa de cate ori vrei apa.Are un sistem gen TEC.Bagi cana si iti curge apa.)Are si afisaj electronic,e si antibacterian,etc.
Eu sunt foarte multumita de el.
gabibarta spune:
Eu am Whirlpool l-am luat de vreo 4 ani. De atunci merge perfect.
Cateva aspecte, la care eram ff atenta:
1. daca are 2 motoare, poti decupla separat congelatorul sau frigiderul, si poti regla separat temperatura
2. la mine a fost important ca rafturile sa fie gratii si nu sticla.
3. volum mare la congelator
4. consum
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
carmen spune:
quote:
Originally posted by anelize
Eu doar ce mi-am achizitional o combina frigorifica No Frost de la Beko (gama Bebeko) si sunt Super incantata.Si eu am fost in dubii si a trebuit sa aleg intre Ariston (care mi-a placut f mult)si Beko,dar cand am vazut cat de spatios este congelatorul de la Beko fata de cel de la Ariston m-am decis sa il iau pe cel din urma.In plus are si dozator de apa(pui apa intr-un recipient in interiorul frigiderului si nu mai e nevoie sa deschizi usa de cate ori vrei apa.Are un sistem gen TEC.Bagi cana si iti curge apa.)Are si afisaj electronic,e si antibacterian,etc.
Care model de la BEKO?
http://community.webshots.com/user/niculas
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
anelize spune:
quote:
Originally posted by carmenquote:
Originally posted by anelize
Care model de la BEKO?
http://community.webshots.com/user/niculas
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Modelul acesta: http://www.domo.ro/produs.php?id=P:2484#
Fiquelle spune:
Gratiela, noi in primavara am cumparat Ariston de care zici si tu, cu aparat de vidat cadou. Este foarte bun, mare si incapator, ingheata foarte bine, consuma putin. Noua ni s-a parut cel mai convenabil.
Mada si bebe Sofi,12/08/2004
POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT
otau spune:
Si eu, si eu, si eu ..... vreau frigider nou. Eu am un Arctic de 11 ani, merge, saracu...dar e uzat moral
Am vazut si frigiderele Ariston si mi-au placut, dar nu sunt prea convisa daca sunt fiabile sau nu. Ce tara le produce? Stie cineva?
anemona spune:
Mada, ne poti spune exact ce model de Ariston ai tu? Si eu trebuie sa ma decid.
Multumesc.
Rodica spune:
Indesit nu va place? EU am unul de 6 ani (frigider) dar acum vreau combina ca sa am congelator mareeee. Deci INDESIT TROPICAL clasa A? cam 18 mil