Buna fetelor,
Eu tocmai ce mi-am cumparat o combina de la Indesit, de care sunt relativ multumita (spun doar relativ pentru ca mi-ar fi placut ca partea de frigider sa fie un pic mai mare, dar am ales-o in deplina cunostinta de cauza, asa ca n-are rost sa ma plang).
Dar ce vreau sa va povestesc sunt niste informatii primite de la o cunostinta vanzator de electrocasnice cu vechime. Recomandarile lui, bazate pe fiabilitatea aparatului sunt: Ariston - care face parte din grupul Indesit, fiind gama superioara de produse, Gorenje si Indesit. Asta pentru ca eu am intrebat de combina fiabila, cu consum redus si cu pret pana in 20 milioane. Recunosc ca dupa ce am vorbit cu el, am bantuit altfel magazinele si mi-a placut foarte mult un Gorenje, dar costa 19,5 milioane si sincer am preferat Indesitul datorita pretului.
Raluca, leoaica in asteptarea puiului
M-am hotarat in sfarsit la Ariston 45D1 -l-am gasit pe net la 24mil si maine fac comanda. LG-ul era un no frost cu dezghetare automata (daca ati mai auzit una ca asta!) asa ca am renuntat (mie imi placea dozatorul dar nu atat de mult incat sa renunt la no frost).
Mi-am luat frigider! Ura!
Am cautat si pana la urma m-am decis. Am cumparat Bosch no frost de 380 litri. Are congelatorul sus. E inalt de 1,80 m, lat de 70 cm si adanc de 65 cm. Am o gramada de loc in el. Mancare sa fie! A costat 27 de milioane, dar face toti banii. Sunt super incantata. Nu va mai trebui sa dezghet frigiderul! Era un calvar!