Cu dragoste, din IASI (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Pe adusca am anuntat-o eu,dar nu poate veni,face mancare pentru praznicul de 40 de zile al copilasului prietenilor ei.
La concert se poate vorbi si bea?N-ar mai fi coconada daca nu se da din gura,nu?
Cat despre ora,cred ca dupa ora 20,sa nu fim doar noi,oricum discoteca incepe dupa 12 noaptea in PUB.

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

LA MULTI ANI PT. VEVE MIC(adica Agnes Iris Maria), sa cresti mare printesa scumpa si sa fii tot centrul universului pt ai tai.
Carmen La multi ani si tie, bem maine pt aste, nu?
Eu votez tot pt PUB, ca e si pizza in zona si eu sunt gurmanda.
Incerc maine sa dau de Elena, daca o fi in Iasi, si o sun din nou pe Lacri.
Oana , faci tu rezervarile? Ca esti experta...
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Bei,da' numai la haleala si vorbarie trageti vad.Propun parcu' Copou cu bancute,andrele,o lectura ceva!Blues nu-mi surade diloc,ca-s destul de blue si-asa,da' cum va doreste inimioara.In pub ma 'nerva peste poate masa aia lunga de nu ne vedeam de la un capat la altu si tare ma tem ca tot la una de-aia ne lipim;in plus nu prea e loc de dans...nu c-as fi io vreo balerina...In Rosu po' sa te-mbeti fara sa te vada nimeni ca-i mai intuneric,in plus e loc de dans berechet si muzica nu-i numai house,nununu!Este si muzici mai de pe vremea noastra (deh,is mamaie de-acu')si hituri romanesti mai dansante si latino,e loc de dat din buric,stroboscoape de-alea enervante n-am prea vazut si mesele-s in semicerc si ne putem vedea in ochisori.Intrarea e 20...Mai dati-va si voi cu parerea,poate ne hotaram;io votez Rosu,da' nu zic nu nici la Pub.
Multumesc din nou pt. urari,si pt. mine si pt. fi'mea si datorez o pupaceala zdravana pasaricii ca uita-i ca-i Marioara!si multe ,beibi!

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Fetele, nu ma judecati ca pe o dezertoare, dar am o invitatie la Weinberger si mi-e tare drag cum canta omul asta!!!
Gabriela, danseaza tu si pentru mine, te rog.

Oana si Stefanel

http://community.webshots.com/user/ghinetz

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Cum ramane pana la urma, ca tre sa vad, vorbesc cu bona, cu Paul...Ziceti ca sa stiu cum fac. Ora 20 , unde?
Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mey, azi e vineri, facem sau nu intilneala? io propun sa mergem pe mina lui vv si-asa nu stiu cum sa fac s-o mardesc oleac` asta-i un motiv numa` bun, hm?? si inca ceva, ora 8 nu-i cam devreme? intreb nu dau cu paru`, oricum io ajung dupa 10 ca rindu` trecut. hai sa vedem, vine sau nu cineva?? ca-i mai slaba miscarea ca rindu` trecut!?
de elena s-ar putea sa pot da io, tot io am s-o anunt si pe cristinica, daca o putea veni, dar restul unde sunt??
vv, io-s beibi? deja m-am inmuita toata, te iert pentru toate neajunsurile si accept pupacelile in particulair <alacareridenpumni>

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare,tzucurica fara motz sitzucurei de septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Buna,
nu am dat nici un semn e viata pt ca sotul meu a avut un accident cu motorul dar acum e OK.
Acum e prea tarziu sa mai mergem in PUB asa ca Rosule here we come!!!
Cum ne intalnim? Ne punem un semn de recunoastere? La ce ora?

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Poate vin si eu pe la 10-11. Nu promit. Macar un dans, asa...
Ramane deci Rosu? (Sau Negru? )

Oana si Stefanel

http://community.webshots.com/user/ghinetz

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

stie cineva cit e intrarea? 20 sau 200.000?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare,tzucurica fara motz sitzucurei de septembrie

Mergi la inceput

Fetelor, am facut rezervarea in Pub 25, la ora 8-8,30, masa pt 8-10 persoane pe numele mau: Gabriela Gasner.
Deci ne intalnim acolo...sau ne asteptam prin fata?
Astept confirmarea si listuta..o incep:
1.Eu
2.Veve,
3. Carmenp
4.Kiss
5.Cristina (herra)?
6. Cristina (palmyrah)?

Lacri nu vine, ca nu poate azi, Acvi nu, dar nu se stie...de Nora nu stiu nimic, ca nu am numarul.
Pupici, mai faceti o confirmare pe aici.
Va las nr: 0723652525 si 0741214080 eu sunt centrala

Mergi la inceput